Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטיבית עד 110K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי הקופר S תהיה בחירה מעולה עבורך, היא גם מאוד זולה יחסית למה שאתה מקבל. מאחל שהכל יהיה תקין בבדיקה. יכול להיות שבעוד שנה-שנה וחצי כשאני אחליט למכור את הרכב זו תהיה מתחרה רצינית במיאטה ND, שכנראה תהיה מוגדשת עם מנוע 1.3.

.Your average Notepad

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עדיין לא מגיע לי תתחדש (:

עניין של שבועות.

למה לא הלכת על ה-OPC / 500, אם אפשר לשאול?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תשאל בצינורות המקובלים :-D

מהOPC ירדתי בגלל שלא מתאים לי עכשיו להוציא סכום כסף כזה, העדפתי לרכוש רכב ללא הלוואות בסופו של דבר.

העדפתי את המיני על ה500 בגלל שהתאהבתי ברכב הזה, הוא הרבה יותר מאובזר, נאה יותר לדעתי וגם מסתובב לא רע בכלל ומושך יפה מאוד.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
תשאל בצינורות המקובלים :-D

מהOPC ירדתי בגלל שלא מתאים לי עכשיו להוציא סכום כסף כזה, העדפתי לרכוש רכב ללא הלוואות בסופו של דבר.

העדפתי את המיני על ה500 בגלל שהתאהבתי ברכב הזה, הוא הרבה יותר מאובזר, נאה יותר לדעתי וגם מסתובב לא רע בכלל ומושך יפה מאוד.

תתחדש הקופר S בהחלט בחירה נבונה. עריכה:

חמסה חמסה חמסה.

Porsche 944 turbo

פורסם
TTIWWP

שלילי, מכיוון שזה לא שרשור התחדשות :wink:

ברגע שהיא תגיע אליי, אז יגיעו גם תמונות.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...