Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז התחשק לי לנהוג.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היית בבית אורן הלילה? בסוף נתחיל לעשות שם צ'ק אין בכניסה/יציאה :)

יצאתי לבדוק את הצמיגים החדשים (Good Year Asymmetric 2). סדר המנות בארוחה הלך כך:

כביש דורי (לכיוון זיו) -> מנהרה (לכיוון המת"מ) -> פרויד (לכיוון חורב) -> פרויד (לכיוון המת"מ) -> כביש 2 עד ליציאה של עתלית -> בית אורן (לכיוון עספיא) -> עצירה באיזור דניה לצילומים -> ירידה לכיוון המפרץ דרך חורב, מרכז זיו, כביש דורי.

אופוריה :mm_tongue

אשמח לראות אצ הצילומים...:-)

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
בכסף שביזבזת על הדלק היית מזמין אחלה נערת לווי:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

אתה בפורום הלא נכון..

אני חושב ש95% מהחברים יעדיפו לילה עם רכב אקזוטי על לילה עם בחורה אקזוטית...:oops:

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

נהיגה רק לשם הנהיגה - נו, מוכר לחלוטין :-D

אתמול בבוקר, לפני שעם ישראל / רוכבי האופניים התעוררו לצאת לדרכים, יצאתי עם חבר לאיזור נס הרים והסביבה - היה פשוט נהדר!

האבארת' דאגה לספק לנו חיוכים (בנוסף למזג האוויר הנהדר, הדרך הפנויה ומפותלת וכמובן הנוף המוכר) 8)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אתה בפורום הלא נכון..

אני חושב ש95% מהחברים יעדיפו לילה עם רכב אקזוטי על לילה עם בחורה אקזוטית...:oops:

הייתי מעדיף רכב אספנות ולא חייב אקזוטי, על בחורה אקזוטית. מכוניות חדשות ממש לא עושות לי את זה

ולמה אי אפשר לשלב? היה נוסע ללא מטרה , פוגש בחורה ,מפרק לה את המנוע, וחוזר לאמא בצהלות:-D:-D:-D:-D:-D:-D

תבין אני אוהב מכוניות , רק לא אוהב לטפל בהן

פורסם
אני לא מעוניין להיכנס להגדרות. פשוט אתאר את הנהיגה שלי. מהר יותר מהמהירות המותרת. העברתי נהגים איטיים אל הנתיב שאליו הם שייכים. תקפתי אייפקסים כמו משיגנע כשהכביש היה פנוי. ולא, לא חתכתי נהגים / זגזגתי בין נתיבים כמו חולה נפש, רוב הזמן הכביש היה ריק ממילא. כשרמזורים התחלפו - לא חשבתי על צריכת הדלק. וזהו.

אני שמח שנהגת באחריות יחסית לאופן הנהיגה. לא ברור לי עדיין כיצד העברת נהגים מנתיב שמאלי, יש כאלה שלא מגיבים להבהובים. אחרים בדרך כלל עוברים לבד אם הכביש פנוי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
כנראה הוא התכוון ל417. זה הכביש שבין מחלף אדומים שעובר דרך מחסום הקיוסק-בית לחם-ארמון הנציב.

לפי תאור הדרך (כביש 4-כביש 1- מחליט לעלות לירושלים מדרך אחרת) נראה לי שהוא התכוון דווקא ל- 431.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כל החבר'ה פה בכלל לא הגיבו לזה:

"כשהצלחתי לברוח מהמוגלגים שנתקעו על השמאלי, האצתי, ומהר אל תוך הפניות. בלימות, קצת תת היגוי, האצות. היה תענוג. בשלב מסויים התחלתי להרגיש שהבלמים אומרים לי "מר בחור, חלאס, פה זה לא ברמבו"

בן כמה אתה?

נשמע לי יותר כמו ילד שיוצא להוציא עצבים על הכביש מאשר מישהו שנוסע כדי להרגע ולהנות מהנוף.

קצת תתי היגוי לילד בן 20 שחושב שהוא שומכר יכולים להגמר במקרה הטוב במעקה בטיחות ובמקרה הרע בתוך פיאט אונו עם 5 נפשות שנוסעת בנתיב הנגדי.

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

פורסם

קורה לי גם מידי פעם :)

זה מוציא מהשגרה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...