Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
האמת שהגיר הורכב אחרי שיפוץ מערכת הבלמים גומיות תפוחים ועוד הוחלפו

הניקלים הוזמנו ומה לא מחכה אצל רפי ,צמיגים חדשים (תודה לבועז דגן צמיגי רמת אביב) ו.....

מהו הרכב המסחרי הכתום בתמונה השנייה מצד שמאל?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
מיני סובארו מיניבוס , שנת 66 מנוע 360CC שני צילינדר , שתי פעימות .

בהחלט רכב נדיר ומיוחד מאוד בארצנו - ייבוא סדיר של סובארו התחיל רק ב: 1969 .

אילן

הייתה לי הרגשה כזאת, אבל בכלל לא חשבתי שהיה אותם בארץ בכלל!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

כחובב אספנות מכל סוגיה אני חייב להגיד,

אתה כן משקם ומחזיר מהמתים לפעמים אבל לא מתוך אהבה ו/או תשוקה לתחום.

אתה נטו סוחר שמחפש רק להרוויח.אין בזה דבר פסול בהתחשב בכך שכל אחד בוחר את עיסוקו.

מה הקטע לעשות את הרכב רק "סקסי" שימכור וזהו?אם אתה כבר עושה שיפוץ אז קשה להשקיע עוד יום עבודה בשביל לפרק את הצמת חוטים ולא להיות חורני ולצבוע העיקר לצבוע ולהראות

"אני עובד בזמן שאתה ישנים"

ברור לי שביקורת אתה לא יודע לשמוע וזה מניסיון עבר של שרשורים שלך ע"ג הפורום.

בעיניי אתה מתחזה ולא חובב אספנות.

אתה חוץ מלשווק וליצור אנטגוניזם לא עושה יותר מזה בעיניי.

עוד נקודה,צא מהסרט שמישהו מקנא.

לשאלתך אז למה הגבת?יש זעקה אדירה של כאב של הרבה מחובבי האספנות בתמונותייך.

פורסם

אם אתה חובב "מכל הסוגים" אז אני לא מבין מה הכעס.

ערן עושה בדרכו ואתה עושה בדרכך ו- אתה אוהב את כל הסוגים.

כל אחד בוחר את מה שמתאים לו ואם לא לטעמך תסביר מה היתה עושה אחרת. ירצו יקנו לא ירצו לא יקנו.

לדעתי לה היה מקום או טעם לרדת לרמה כל כך אישית. אנחנו אמורים להיום פורום של חברים לא של אויבים.

ערן החזיר לכביש רכבים רבים שעמדו וחיכו ל"שיפוץ המושלם" שמעולם לא יצא לפועל. כעת ישנן מכוניות יפות מאוד שמי שיקנה אותן יוכל להשלים אותם לפי הרמה שמתאימה לו.

שלמה דן גדרון

פורסם

כל אחד בוחר את מה שמתאים לו ואם לא לטעמך תסביר מה היתה עושה אחרת. ירצו יקנו לא ירצו לא יקנו.

לדעתי לה היה מקום או טעם לרדת לרמה כל כך אישית. אנחנו אמורים להיום פורום של חברים לא של אויבים.

ערן החזיר לכביש רכבים רבים שעמדו וחיכו ל"שיפוץ המושלם" שמעולם לא יצא לפועל. כעת ישנן מכוניות יפות מאוד שמי שיקנה אותן יוכל להשלים אותם לפי הרמה שמתאימה לו.

like !

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

like !

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

לא מבין מה בידיוק נאמר פה בנימה אישית שיכל לפגוע בערן

• תוכן חדש...