Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שנאמר בכותרת, אחרי יותר משנה וחצי עם המכשיר , קצה נפשי בסטוק רום המבאס (הWIFI גורם לו לSOD כבר מהיום הראשון, והרום תופס את רוב שטח האחסון הפנימי של המכשיר, שגם ככה לא מצטיין בגודלו)

אני צריך משהו כמה שיותר קטן, בלי לוותר על פיצ'רים בסיסיים, אבל כן לוותר על כל מיני שטויות שיש לסמסונג בסטוק.

אני צריך תמיכה בעברית (לכתיבה וקריאה בלבד, תפריטים ממש לא מעניין, ואולי אפילו עדיף שלא)

אני צריך משהו בגרסה יציבה ומוכרת. שהכל יעבוד מיד אחרי הפלאש, ואני לא אצטרך לבלות לילות מול XDA.

גרסה ? מתקדמת כמה שיותר. אני יודע שCYANOGEN הרשמית לא פיתחה כלום מעבר למה שמבוסס על 2.3.6, אבל מסתובבים בשוק דברים נחמדים. זה לא דרישת מפתח. זה פשוט יותר נחמד, אם כבר מחליפים את הסטוק רום...

ICS או JB יהיה ממש נחמד.

מה דעתכם על זה?

http://droidviews.com/2013/install-pac-rom-with-android-4-2-2-jelly-bean-on-samsung-galaxy-ace-s5830/

זה ג'לי בין שמבוסס על CYANOGEN ועוד כמה דברים

לא מכיר את האתר הזה, וכמה שאפשר לסמוך עליו , אבל זה נראה מבטיח.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

כל מה שמבוסס על CM מן הסתם לא יכלול שום דבר של סמסונג.

לא בטוח בכלל שה BT ועוד דברים יעבדו.

אם סמסונג לא התקדמו מעבר ל 2.3.7 מן הסתם לא תמצא רומים איכותיים מתקדמים יותר.

חפש מה הרום האחרון של סמסונג ואז חפש ווריאציות שהמפתח הוציא מהם את הזבל של סמסונג והמפעילות.

פורסם

תודה.

בקישור שצירפתי הם טוענים שהכל עובד.

הטלפון נקנה בחנות פרטית, אז (לפחות) אין עליו זבל של מפעילות.

אבל גם לסמסונג לא חסרות שטויות. באמת שאני לא מבין אותם. טלפון כזה שהוא במוצהר לואו-אנד, צריך לבוא כמה שיותר מגולח.

יש CM רשמי שהוא באמת מבוסס על 2.3.6. אולי אני אנסה אותו.

מדגדג לי בידיים לנסות גם את ההוא מהקישור שהעליתי. נקווה שזה לא ישאיר אותי בלי טלפון בכלל.:|

אף אחד אחר לא מכיר משהו טוב לאייס? מעניין, בחו"ל הוא טלפון מאד נפוץ, בשל מחירו הנמוך.

בעקבות תגובתך:

יש לי הזדמנות לקבל נקסוס 4 בפחות מ-400$.

נראה לי שהאייס יאוחסן בצער במגירה חשוכה.

חבל מאד. הוא יכול היה לספק את כל צרכיי, אילו רק שטח האחסון הפנימי שלו היה מעט יותר גדול.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...