Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיק גב איכותי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבל היא כבר מאורסת לקוף :(

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אולי אתה צודק כי אני לא סוחב הרבה.

יש לי אולטרה בוק,אייפד קצת ניירת וציוד כללי(מפתחות של האוטו,ארנק,טלפון,עטים).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

יש לי תיק של SWISS ישן

הייתי הולך איתו במשך שנתיים וחצי כנעט לבית ספר כאשר יש בו לפטופ 17" ועוד כמה ספרים /קלסרים

והתיק עדיין מחזיק מעמד אם אני יכבס אותו יראה כמו חדש

אחלה תיקים ממליץ

פורסם

התיקים של סוויסגיר/וונגר מעולים.

יש לי אחד במצב חדש שאני לא משתמש בו (עברתי לטרולי), אתן לך אותו בחצי מחיר ממה שתמצא באופיס דיפו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

היה לי חיקוי של סוויס גיר מאיבי ב100 ומשהו שקל, התפרק אחרי שנה וכמעט נהרס לי הלפטופ בגללו.

קניתי נורט פייס ראקון בלמטייל, עלה בסביבות 400 שקל, וההבדל עצום! הרבה יותר נח.

היתרון שהוא מתאים גם לטיולים יומיים, התיקים של סוויס הם מרובעים מאד ודי מגושים, בראקון יש יציאה לשלוקר והוא הרבה יותר קליל.

פורסם
היה לי חיקוי של סוויס גיר מאיבי ב100 ומשהו שקל, התפרק אחרי שנה וכמעט נהרס לי הלפטופ בגללו.

קניתי נורט פייס ראקון בלמטייל, עלה בסביבות 400 שקל, וההבדל עצום! הרבה יותר נח.

היתרון שהוא מתאים גם לטיולים יומיים, התיקים של סוויס הם מרובעים מאד ודי מגושים, בראקון יש יציאה לשלוקר והוא הרבה יותר קליל.

היה לי חיקוי של אייפון והוא לא הסתנכרן לי עם האפסטור.

אחרי זה קניתי גלקסי ואני מאוד מרוצה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
אני קניתי לפני כמה זמן(דיי הרבה) תיק באופיס דיפו.

האלה עם האיקס הלבן על רקע אדום(SWISS משהו).

תיק מעולה לדעתי.

+1 הייתי שנים עם תיק כזה שסחב לפטופ כמעט תמיד, 15.4" שמגרד את ה-3 קילו + דברים ללימודים, ספרים, דפים וכו' עברתי את ה-5 ק"ג והוא עמד בזה מצוין.

בתיק הראשון שהיה לי שלהם הייתה תקלה בייצור והתפרים לא היו טובים, התיק הוחלף מיידית בחדש

לאחר כמה שנים הציפוי פלסטיק של הידית המחוזקת נשבר כבר לרסיסים ונתנו לי דגם אחר של החברה במקומו

כבר כמעט שנה אני עם תיק גב פומה של פרארי שהוא מרגיש לי באיכות יותר גבוהה מה-Swiss (וכדאי שהוא ירגיש ככה, הוא עולה כמעט פי 2)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

(לא) יפה, (לא) יפה, גם משתמשים בצלב האדום וגם בשם swiss. אם זאת לא הטעייה מכוונת, אז אינני יודע מה כן נקרא הטעיה.

(תודה)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
+1 הייתי שנים עם תיק כזה שסחב לפטופ כמעט תמיד, 15.4" שמגרד את ה-3 קילו + דברים ללימודים, ספרים, דפים וכו' עברתי את ה-5 ק"ג והוא עמד בזה מצוין.

בתיק הראשון שהיה לי שלהם הייתה תקלה בייצור והתפרים לא היו טובים, התיק הוחלף מיידית בחדש

לאחר כמה שנים הציפוי פלסטיק של הידית המחוזקת נשבר כבר לרסיסים ונתנו לי דגם אחר של החברה במקומו

כבר כמעט שנה אני עם תיק גב פומה של פרארי שהוא מרגיש לי באיכות יותר גבוהה מה-Swiss (וכדאי שהוא ירגיש ככה, הוא עולה כמעט פי 2)

אצל מי בצעת את ההחלפה?

יש לי תיק מקורי של סוויס שנקנה באופיס דיפו עם אחריות "כאילו לכל החיים".

בתיק נפרם הבד בכתפייה, הלכתי לאופיס דיפו והם נתנו לי כתובת דוא"ל של היצרן בחו"ל, שלחתי לו דוא"ל עם צילום והוא השיב שזה לא פגם בייצור.

האמת שאני מסכים איתו, בד שנפרם אחרי שמונה שנים זה לא פגם בייצור זה עייפות החומר, אך הייתה להם ברירה להגביל את מספר שנות האחריות ולא להגיד אחריות לכל החיים.

בקיצור - שום אחריות לכל החיים - הכל בלוף.

פורסם

בזמנו הוחלף לי באופיס דיפו מצד שני אופיס דיפו עברו איזה שני גלגולים מאז.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני מאוד מרוצה מהתיקים של WENGER (החברה המייצרת את הSWISS ARMY KNIFE, בין היתר). התיק הראשון שימש אותי במשך כ-8 שנים. התיק השני אצלי כבר בערך 5 שנים והבלאי היחיד הוא רשת (זו בצד, לאחסון בקבוקי שתיה) שנתפסה לי בגדר תוך כדי תנועה ונקרעה.

מחזיק למרות שהעמסתי אותו לא פעם עם ציוד רב (משקל של 15 ק"ג ויותר), זרקתי אותו בבוץ/חול/מים/ג'יפה מעורבת, השארתי אותו בשמש, שמתי עליו דברים ועוד ועוד. בלתי שביר, משקל אפסי (חשוב לאורך זמן) ולא עלה יקר מדי.

יש לי תיק נוסף (MARCO POLO) של קל-גב (גם כן עם סמל שוויצרי), טרולי עם גלגלים - לנסיעות לחו"ל וכדי לא לסחוב על הגב הזקן את המשקל - בנפח 38 ליטר. כמובן כבד בהרבה ועושה רושם הרבה פחות עמיד, למרות שעד עתה אני לא רואה שחיקה מאסיבית. ידית הנשיאה שלו התפרקה לי אחרי שבוע שימוש (הוחלפה באחת חילופית ולא מקורית, גם התפירה נראית פחות טובה מאשר המקורית), יוצאים קצת סיבים מהבד. לא מונע שימוש אבל נראה פחות טוב.

• תוכן חדש...