Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרמזורים בצומת של היכל הספורט כלומר ההצטלבות של רביון ובן גוריון ובצומת של ויקטורי-ההצטלבות של רבין ובגין פעילות?

פורסם
אתה שואל האם הרמזור פעיל?

אם יש רמזור, למה שלא יהיה פעיל?

כן זה הכוונה שלי... ויש כמה באשקלון שלא פעילים (אני מאמין שלא רק באשקלון) אז אני רוצה לדעת אם אלה ספציפית פעילים

פורסם

התכוונת למצלמות של אור אדום?

לפי התמונות בגוגל, נראה שמצלמות הן דחליל ולא פעילות.

התמונות של גוגל נלקחו בפברואר 2012 אז יכול להיות שהן הוחלפו במצלמות גאטסו חדשות (סיכוי קלוש).

פורסם
התכוונת למצלמות של אור אדום?

לפי התמונות בגוגל, נראה שמצלמות הן דחליל ולא פעילות.

התמונות של גוגל נלקחו בפברואר 2012 אז יכול להיות שהן הוחלפו במצלמות גאטסו חדשות (סיכוי קלוש).

חחח כן זה מה שהתכוונתי פשוט הייתי עייף שרשמתי לא שמתי לב... הן עדיין נראות ישנות עברתי לידן היום... אבל לא יכול לקרות מצב שמצלמות שנראות ישנות (כמו אלה שהתכוונתי אליהן) יהיו פעילות?

פורסם
אין יותר מצלמות מולטונובה קבועות פעילות.

כל המצלמות הפעילות הן גאטסו.

לכן, אם מדובר במצלמה ישנה, זה דחליל.

אפשר לזהות את הגאטסו והמולטונובה לפי המראה? או שיכול להיות שהתוכן שהוכנס למצלמת מוטלונבה נגיד, תוכן של גאטסו?

פורסם

ההבדלים בין הגאטסו למולטונובה הם עצומים ואין כל אפשרות להשתמש בעמוד של מולטונובה לגאטסו.

מדובר בטכנולוגיות שונות לחלוטין.

בעוד שמולטונובה מבוססת על עקרון דופלר, הגאטסו עובד בטכנולוגיה של לולאות דריכה על גבי הכביש ואינו ניתן לגילוי ע"י גלאי רדאר.

עוד בנושא: http://www.mitsu.co.il/?p=737

• תוכן חדש...