Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא היו מוכנים להתפשר גם על הזמנה של 2 רכבים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4380506,00.html

ציטוט מכתבה שפורסמה ... אולי זאת הסיבה :

על-פי דברים שמפרסם השר כץ בעמוד הפייסבוק שלו, יבואנית רכב חדשה - חברת איילון מוטורס - נקראה לאחרונה "לפגישה עם סוכן המשנה באירופה עמו (חתמה) על ההסכם, ושם הוצע פיצוי על סך 1,000 יורו כפיצוי על כל כלי רכב שלא ימכור כאן בהנחה".

פורסם
לא היו מוכנים להתפשר גם על הזמנה של 2 רכבים?

אני לא מבין . מוכרחים לקנות דווקא FORD ? מה , נגמרו מכוניות אחרות טובות יותר או באותה רמה ?

זה באמת הרכב היחידי הכי טוב במחירו בישראל ? נא לא לשכוח :

1- אנחנו קובעים את מחירו בסופו של דבר . ולא הם . לרוץ לקנות הרבה , המחיר לא ירד .

2-רכב צריך גם להימכר מתי שהוא. נא לקחת את זה בחשבון בקנייתו .מצב השוק של FORD בתור משומשת .

3-אפשר להתפשר על תא מטען "קצת" ועל יופי חיצוני , ולקחת רכבים הרבה יותר טובים , באותו מחיר . גם לנצל מבצעים שיש בחברות אחרות כדי להרוויח .

4-כן סוכני FORD ! מבצעים והנחות ! אתם תקועים עדיין בשנות ה -80 עם מחיר FIX עד האגורה .

5-טוב יעשה היבואן המקביל שלא ילך בדרכו של זה הרשמי .

פורסם
אני לא מבין . מוכרחים לקנות דווקא FORD ? מה , נגמרו מכוניות אחרות טובות יותר או באותה רמה ?

זה באמת הרכב היחידי הכי טוב במחירו בישראל ? נא לא לשכוח :

1- אנחנו קובעים את מחירו בסופו של דבר . ולא הם . לרוץ לקנות הרבה , המחיר לא ירד .

2-רכב צריך גם להימכר מתי שהוא. נא לקחת את זה בחשבון בקנייתו .מצב השוק של FORD בתור משומשת .

3-אפשר להתפשר על תא מטען "קצת" ועל יופי חיצוני , ולקחת רכבים הרבה יותר טובים , באותו מחיר . גם לנצל מבצעים שיש בחברות אחרות כדי להרוויח .

4-כן סוכני FORD ! מבצעים והנחות ! אתם תקועים עדיין בשנות ה -80 עם מחיר FIX עד האגורה .

5-טוב יעשה היבואן המקביל שלא ילך בדרכו של זה הרשמי .

יוסי, שוב אתה מגיע עם אג׳נדה ומפרסם משהו שלא קשור בכלל לשרשור...

.We apologise for the inconvenience

פורסם

לא מוכרחים FORD,פשוט הפיאסטה היא רכב טוב,אולי לא הכי טוב בקטגוריה אבל מי שקונה אותו אני בהחלט מבין אותו.

ולאיזה מותג קל היום במשומשות?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סוזוקי סוויפט , קיא ריו , I20 , למשל ? {1250 ידני} ויש עוד. הם מאובזרות יותר , היבואנים עושים מבצעים ואני די בטוח שהסחירות שלהם תהיה טובה יותר , למרות המצב בשוק כיום .

פורסם

צריך לחכות קצת ולראות שים לב שאין כמעט 1.25 I20 ביד 2.

לגבי הסוויפט גם תיראה שמודלי 2012 נמכר ב 10K בערך מתחת למחירון וזה עוד לפני כול מיקוח.

והריו גם לא טובה יותר.

מעבר לזה שיש מאט רכבים כאלה שנמכרים,לא חושב שמצב ישתפר כשעוד אנשים ימכרו אותם.

פורסם

אני לא אומר שפורד רכבים לא טובים . להפך . הם מהמובילים בקטגוריה .{אם נתעלם כרגע מהשרות} . אבל צריך לשלם עליהם את המחירים שהם באמת שווים , ולא לתת ליבואן סיכוי "לחגוג" על חשבון הלקוח התמים . הגיעו לאוזניי שמועות{נכונות} על הנחות ללקוחות פרטיים בדלק מוטורס . 72800 על הידני על הכביש .וזאת אחרי לחצים שהופעלו על אנשי המכירות וזה הגיע עד למנהל המכירות בחברה .השיטה באחד המקרים {שעבדה יפה!} היא להזמין , עם פתח לוויכוח על המחיר . בזמן הזה ללחוץ על היבואן מכל הכיוונים כדי לקבל הנחה כתנאי לקניית הרכב . אחרת ההזמנה מבוטלת ותהיו זכאים להחזר מלוא סכום ההזמנה .כמובן שהם יעשו כמעט הכל כדי שלא תבטלו את הקנייה . היום זה קל כי יש יבואן נוסף.

כשאני קניתי את שלי דווקא היה ההפך. לא היה יבואן אחר והיו שמועות שהממשלה תעלה את מחירי כל הרכבים בתחילת 2013 .

כמובן שזה לא היה כך . עוד לפני שקבלתי את הרכב הם לא העלו את מחירו {כפי שאמרו שיעשו כשהזמנתי} אלה אף הורידו אותו באלפי שקלים . מדובר בדגם לפני שהתחלף .

לי לא היה קלף מיכוח על המחיר אז . הם שיקרו לי במצח נחושה וגם לגבי הגעת הדגם החדש . הזה התחיל להימכר ממש עם קבלת הרכב החדש שלי ולא כפי שטענו בעת ההזמנה .[אוקטובר]

אז חבריה , במידה ורוצים לרכוש פיאסטה , אז יש לכם הרבה סיכויים להנחה היום מאי פעם .תנצלו אותם .

בהצלחה !

• תוכן חדש...