Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה חדשה, 1.25 ידני, ההבדלים של איילון מול דלק מוטורס

aizikb
שימו לב! השרשור הזה בן 4223 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם

אז כבר החלטתי שזה האוטו שאני רוצה, בינתיים איילון מוטורס התחילו לשווק אז הלחתי לראות מה הם מציעים...

בעיקרון זה אותו רכב, מיוצא בגרמניה, ההבדל הוא ברמת הגימור.... הם מוכרים את ה-TREND, שזה מה שדלק מציעים רק בגרסה האוטומטית היקרה.

ההבדלים:

מראות וידיות בצבע הרכב (אגב, אצלהם זה תוספת של 1500 ש"ח לכל מה שלא לבן)

הגה מצופה עור, מרגיש ונראה טוב יותר.

מושבים איכותיים יותר, כולל שליטה על גובה מושב הנהג וכיסים מאחורה.

חלונות אחוריים כהים.

מחשב רכב, כולל דיבורית BT בילט אין (ניסיתי והיא עובדת יפה) במערכת השמע. מסך התצוגה גדול ומפורט יותר ובתאורה כחולה ולא כתומה, כולל בקונסולה של הסל"ד ומהירות, נראה יותר טוב.

בקרת אקלים.

מערכת עזר לזינוק בעליה.

מפתחות מתקדמים יותר "my key".

אמורים גם להיות אופציות של תוספות נוספות בתשלום אבל הם עדיין לא יודעים מה ובכמה.

החסרונות:

אספקה של חודש וחצי (במקום שבועיים).

יבואן חדש, אבל אני לא יודע כמה זה יהיה משמעותי בהמשך..

רק שנתיים אחריות יצרן (ללא השנה ה-3 שדלק מוטורס נותנים)

אז בפועל מקבלים ב-2000 ש"ח פחות אוטו הרבה יותר מאובזר (ודברים משמעותיים יותר מחיישני חניה ומראה חכמה לא מקוריים) עם רק שנתיים אחריות.

מה אתם אומרים? יכול להיות בעיות אם כזה יבואן?

ובכלל על העסקה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשמע מעניין מאוד,במיוחד לאור השהרכב יותר מאובזר,מבחינת אחריות אתה מפסיד שנה,אך לא חושב שצריך לחשוש יותר מידי כיוון שהרכב גם כשהוא יהיה בן 3 שנים,אין סיבה שהוא יתחיל להתפרק.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רב תודות.

נשמע מעניין הנושא. נראה לי שאקפוץ לבקר את "איילון מוטורס" - מעניין כמה עולה דרכם פוקוס 1.6ECOBOOST.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי שגיא, אני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות אז אני אענה לך פה

המחיר המפורסם של 72000 הוא לדגם TREND שאותו הם מציעים, הם לא הציעו את הפשוט (אמביינטה אצל דלק מוטורס), אבל פה זה כולל רק צבע לבן, כל צבע אחר זה עוד 1500 ש"ח.

לגבי מימון, הם מציעים מה שדלק מציעים, פריים-0.5 בבנק פועלים עד 85% משווי הרכב, פריים+0.25 בלאומי עד 100% משווי הרכב (זה היה לפני שבוע, הריבית השתנתה מאז ואולי גם התנאים)

כרגע הם בטח עדיין לא יודעים אי אלו תוספות הם יאפשרו להוסיף ובכמה כסף אבל הם אומרים שיש להם יותר חופש כי הם יכולים להזמין את זה מהדילר שלהם בחו"ל (אני לא יודע מאיזה מדינה הם קונים, אם אתה יודע אני אשמח שתעדכן אותי)

ולא לשכוח שהם נותנים רק שנתיים אחריות ולא שלוש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה...

האם הם מאפשרים אולי את הארכת האחריות בתשלום?

האם מדובר על אספקה של חודש וחצי מרגע ההזמנה או שיש משלוח סדיר?

האם יש סיכוי להנחה נוספת ? ,ואגב, מה המחיר הסופי שהציעו לך בדלק מוטורס?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא היתה אופציה להארכה (מחר אני שם שוב, אולי אדע יותר)

ששאלתי מתי אספקה אמרו בערך חודש וחצי, הם אמרו שלאחר שמזמינים כמות של רכבים הם "מוציאים משלוח". אם אני מזמין זה בערך מה שצפוי לי. זה דיי כללי ההסבר הזה, הם לא ממש משתפים את כל התהליך וגם לא יודעים כנראה יותר מדוייק מזה.

הנחה נוספת לא יודע, לא הראו גמישות, אבל לא הצהירו ש"זה המחיר ואין על מה לדבר" כמו דלק...

המחיר הסופי בדלק היה 75500, כמו ההתחלתי.... (אבל הציעו תוספת לבחירתי, עכשיו אחרי שאמרתי שאני כנראה הולך לאיילון אולי משהו ישתנה. כרגע כמה ימים אחרי שהתקשרו לברר למה אני עדיין לא מזמין סופית ואמרתי להם שאני בודק את המתחרים עוד לא הציעו הצעה טובה יותר)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אודה לך אם תשאל מחר על מחירים של גלקסי ורמות האיבזור.

תחסוך לי נסיעה מירושלים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשובה ל-AIZIKB

אני מקווה שהיבואן הזה ילך ויתחזק , וגם יציע מחירים עוד יותר "נורמליים" ואטרקטיביים .

הגיע הזמן לשים סוף לחזירות , הקמצנות , השקרים , והפקעות המחירים של היבואן הנוכחי !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשמעת עסקה מעניינת, והשנה השלישית של האחריות לא כזאת קריטית בעיניי. אני לא חושב שעלולות להיות תקלות רציניות, בכל זאת...הרכב עדיין יהיה יחסית חדש.

שיהיה בהצלחה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשובה ל-AIZIKB

אני מקווה שהיבואן הזה ילך ויתחזק , וגם יציע מחירים עוד יותר "נורמליים" ואטרקטיביים .

הגיע הזמן לשים סוף לחזירות , הקמצנות , השקרים , והפקעות המחירים של היבואן הנוכחי !

חזירות? אז תקשיב להמשך הסיפור..

היום חזרתי אליהם במטרה לבצע הזמנה (ואפילו של שני רכבים!), מסתבר שפתאום אחרי שהם הבינו שהרכב שלהם מאובזר יותר הם החליטו להעלות את המחיר ל-75000 ואת האמביינטה הם מוכרים ב- 72000 (להזכיר שזה לפני 1500 על הצבע ופחות שנה אחריות) וגם זמן האספקה הפך ל3.5 חודשים.

הם לא מוכנים לתת לי את המחיר שעליו דיברנו לפני כמה ימים.

מסתבר שהם החליטו שעל אותו רכב הם יכולים להרוויח יותר אז יאללה, כאילו הם לא דיברו על תחרות ועל חזירות לפני שבועיים...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4223 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...