Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסלה בארץ? הלוואי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני לא אך לא תראה אותי נוסע בפיקנטו כדי לחסוך את הדלק. אני כמעט בטוח שצריכת הדלק לא מהווה את הפרמטר הראשוני לרוכשי S CLASS.

מהכרתי את הפיקנטו באופן מאוד אישי, אני מציע לך לחפש דוגמא "חסכונית" אחרת.

למרות שהפיקנטו רכב מצוין (יחסית למכוניות מיני ואולי סופר מיני. לא בהשוואה לקאימן...), צריכת הדלק היא לא הצד החזק שלו.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם
וסתם בשביל הקטע, תראו מה מודל S עושה לדודג' וייפר בתאוצה לרבע מייל:

VLCdP6sMN9k דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ולב.מ.וו M5:

vvHTN0Yi1t4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ולE63AMG:

xYwSiLTcF0Q דרך יוטיוב

ושוב, אני מזכיר לכם, תא נוסעים ברמה של מכונית סאלון גרמנית, מימדים של סדרה 5, ומחיר של 350 אלף שקל. ואין הוצאות דלק.

וזה תא הנוסעים:

2012-Tesla-Model-S-interior.jpg

לעומת A6:

ag_12a6_int.JPG

רק שהA6 לא נותנת בראש לדודג' וייפר ברבע מייל. והיא גם לא חשמלית. והיא לא עולה 350 אלף שקל.

והA6 לא נראית ככה:

01-2012-tesla-model-s-fd-1347336745.jpg

אלא ככה:

2013-Audi-A6-Diesel.jpg

לקחת נתון מאוד יבש של רבע מייל וביססת עליו את כל הטיעון ידידי.

הסרטונים שנתת גם לא ממש מחזקים את העמדה שלך כי ה-M5 הזאת (כמו גם הקודמת) לא חזקה ביציאה מהמקום בגלל מחסור במומנט (הכל יחסי, כן?), לעומת זאת שים את. הטסלה מול אותה M5 בגלגול מניח 120 קמ״ש ותראה את הבימר מאכילה אותה עשן (גם בסרטון רואים שלקראת הסוף הבימר מצמצמת פערים במהירות).

אותו כנ״ל ה-E63, למרות שרק בשביל הספורט, קח עוד רבע מייל:

http://m.youtube.com/watch?v=Yui_fSj_QTU דרך יוטיוב

(היא מקבלת בראש מעל שניה לרבע מייל).

הטסלה מכונית מצויינת ומעניינת, לא אוהב את עיצוב הפנים שלה בשיט עם השלט חוצות הזה שתקעו לה בדשבורד, היא ממש יפה מבחוץ, בחיים לא אקנה אותה כי זו מכונית על Mute.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לאחר ששבוע שעבר סירבתי בנימוס להצעה לנסיעת מבחן בטסלה מודל S, בעקבות השרשור הזה וספציפית בגלל הסרטונים (ועוד יותר ספציפית בעקבות הסרטון מול E63) החלטתי לשנות את דעתי בעניין נסיעת המבחן.

טלפון לנציגת השירות הנחמדה הפיק את האי מייל הבא כעבור מספר דקות:

484741_10151511045289962_350379249_n.jpg

אני מאוד סקרן אם מעבר לתאוצה מרשימה יש שם גם משהו מעניין בהתנהגות.

התקשקשתי עם הסוכנת הנחמדה ב-whatsapp כדי לחמם את העניינים שתבין שאני מתכוון לבדוק את ההתנהגות, היא נתנה תשובה מסקרנת.

226720_10151511051109962_622011784_n.jpg

אחזור עם רשמים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

איזה יופי, בול כמו הנסיעת מבחן שניסיתי לתאם לי בחיפה על הייטי, ענה לי איזה חאפר שהדבר האחרון שבא לו זה לדבר איתי בטלפון והתשובה הייתה "אחי, אין נסיעות מבחן בייטי, תבוא תיקנה, תוכל אח"כ ליסוע איתה כמה שאתה רוצה" וניתק בלי להגיד שלום ובלי תודה! :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...