Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

עשיתי בירור מקיף לגבי מספר רכבים בתקציב 20K.

מצאתי 2 רכבים שנראים מתאימים ועונים על הדרישות רציתי להתייעץ עם מומחי הפורום.

אני סטודנט, צריך אוטו לנסיעות בין עירוניות של כ-30 ק"מ כל יום.

הדרישות שלי מרכב זה בעיקר שיהיה אמין וצריכת דלק נמוכה - סבירה, כי כבר הפנמתי שאני לא יכול למצוא משהו חסכוני במחיר כזה.

מצאתי 2 רכבים:

1.סוזוקי ליאנה 2005, 135.000 ק"מ, יד 2.

2.ניסאן אלמרה 2003, 115.000 ק"מ, יד 3.

צריך ייעוץ דחוף על מה עדיף ללכת הבנתי שהניסאן אמינה מאוד והטיפולים בה יותר זולים אבל הסוזוקי ליאנה שנתון יותר גבוהה וסוזוקי ידוע גם כרכב אמין.

אם יש פה מישהו שמכיר את הרכבים ויצא לו להנות או לא להנות מהם, אשמח לשמוע, וגם כמובן את דעתם של המביני עניין מבינכם, מה עדיף לטווח ה-4 שנים הבאות שלא ישתה לי את הכיס.

תודה מראש :]

פורסם

בשביל 30 ק"מ ביום אני לא מבין למה לרכוש רכב משפחתי גדול, שלא יהיה הדבר הכי חסכוני עליי אדמות וגם יהיה יותר קשה למצוא איתו חניה במכללה/אוניברסיטה.

אני עד לא מזמן עשיתי 100 ק"מ ביום עם סופר מיני ומנוע 1.2. לא קרה לי כלום מזה.

חסכתי הרבה דלק.

מציע לך לחשוב גם כן בכיוון הזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בשביל 30 ק"מ ביום אני לא מבין למה לרכוש רכב משפחתי גדול, שלא יהיה הדבר הכי חסכוני עליי אדמות וגם יהיה יותר קשה למצוא איתו חניה במכללה/אוניברסיטה.

אני עד לא מזמן עשיתי 100 ק"מ ביום עם סופר מיני ומנוע 1.2. לא קרה לי כלום מזה.

חסכתי הרבה דלק.

מציע לך לחשוב גם כן בכיוון הזה.

היי, תודה על התשובה.

חיפשתי סופר מיני בשנתון נורמלי כמו סיריון, או פיאסטה, אבל הסיריון יקרה בהרבה מ-20 אלף, מהשנתונים המומלצים [2008], הפיאסטה בקושי מוצאתי משהו שנתון מעל 2002 והבנתי שהגיר שלה גם בעייתי כל הרובוטי וכו'.

חשבתי על סיאט איביזה 2004 + למרות שגם היא מעט חורגת מהתקציב וקשה למצוא לפי חיפוש שערכתי, אבל אם יש לך עוד רעיונות להציע לרכב קטן אשמח לקבל הצעות, מעדיף להמנע מצרפתיות ואיטלקיות למינהן הבנתי שהאחזקה שלהם בעייתית ואני דיי צריך רכב שפשוט ייסע למכללה ולא למוסך...

פורסם

יונדאי גטס ידנית ברמת גימור GLI/GLX/GLS.

רכב מאוד אמין, תחזוקה זולה, עושה את העבודה, יביא אותך מA לB בלי בעיות, קטן יותר ובגרסה הידנית גם צריכת הדלק טובה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
יונדאי גטס ידנית ברמת גימור GLI/GLX/GLS.

רכב מאוד אמין, תחזוקה זולה, עושה את העבודה, יביא אותך מA לB בלי בעיות, קטן יותר ובגרסה הידנית גם צריכת הדלק טובה.

תודה רבה, אני לא מוצא גטס ידנית והייתי נוסע בעברי על גטס אוטומט והיא לא הייתה מתחשבת בי מבחינת הדלק..

מה לגבי סיאט איביזה שנתון 2004 ידנית?

• תוכן חדש...