Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Avino89 אם אתה כזה מבין "גדול" אז מה עושה מה אקליפס עושה אצלך ? הוא לא באותה רמה אם שאר הרכיבים שלך .. אז אם הבאת חלקים רק לפי שם , לא צריך להמליץ לאחרים .

אני לא כותב פה יותר , לא נראה לי שווה לבזבז זמן שלי על ילדים שלא מבינים כלום ולא מקשיבים . אבל עושים את עצמם מינימום , מומחים.

agent_amos תקשיב ל Avino89 ובעוד כמה חודשים תפתח נושא חדש : חסר לי משהו או למה אין באס קדימה או עוד הרבה דברים שיכולים לקרות . בהצלחה מקווה שתצליח למצוא לך מערכת סבירה .

רומן.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבי עכשיו תורי לאחל לך רק חלק מהידע של מור אז במקום לדבר שטויות ולהרים את האף גבוהה גבוהה כי יש לך אודיסון כדאי לך להתחיל להקשיב לאנשים שמבינים "טיפה" יותר ממך (ואת זה אני קובע לפי השטויות שאתה רושם לא רק כאן).

תתחיל בללמוד איך קוראים לרכיבים שברשותך (audioson? morel sopremo?).

JL Audio

פורסם

דבר ראשון האקליפס הוא מכשיר מעולה מכל הבחינות ואני מבסוט ממנו היה לי כבר הרבה סוגים של רדיו דיסקים אני לעומתכם עובד עם קרוס אז אין בעיניי לחיתוכים מבחינת tc הוא מדהים אז אין פה וויכוח זה בין המכשירים הטובים שקיימים ואני בסך הכל ממליץ לבנאדם אני מנסה לעזור בעיה שלכם שאתם חושבים שאתם גאוני הדור!

.Hu :eclipse sound monitor. Comp:morel supremo prototype

.Sub:hertz Mille ml3000. amp:audison thesis quattro

פורסם
אבי עכשיו תורי לאחל לך רק חלק מהידע של מור אז במקום לדבר שטויות ולהרים את האף גבוהה גבוהה כי יש לך אודיסון כדאי לך להתחיל להקשיב לאנשים שמבינים "טיפה" יותר ממך (ואת זה אני קובע לפי השטויות שאתה רושם לא רק כאן).

תתחיל בללמוד איך קוראים לרכיבים שברשותך (audioson? morel sopremo?).

א׳ מור הוא ״מבין גדול״ בדיוק כמוך

ב׳ מבינים? לא נראה לי כלכך

ג׳ אני עובד בהתקנות ומנסה לעזור לאנשים הידע שלי ברכב הוא טיפה יותר משלך ושלהם

ותיקנתי את השגיאות תודה:-D

פורסם

תפסיקו להתווכח ותעזרו קצת לפותח השרשור.

יבגני העלה פה את ה PDX-5 שהוא מגבר טוב יחסית לרוב המגברים ברשימה שלך, מבחינתי זה הוא או ה NX5 של מאסיב (שהוא גם כן מעולה).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
א׳ מור הוא ״מבין גדול״ בדיוק כמוך

ב׳ מבינים? לא נראה לי כלכך

ג׳ אני עובד בהתקנות ומנסה לעזור לאנשים הידע שלי ברכב הוא טיפה יותר משלך ושלהם

ותיקנתי את השגיאות תודה:-D

לא יודע מי אתה ומה הידע שלך, לגבי השפה שלך אני מבין שמדובר בילד, אנשים כמוך שמזלזלים באנשים אחרים ומרימים את האף שלהם כל כך גבוה הורסים את הפורום הזה חבל זה אחלה מקום! תתחיל לכבד קצת! ולגבי מור באמת שיש לך מה ללמוד ממנו!

😉

פורסם
לא יודע מי אתה ומה הידע שלך, לגבי השפה שלך אני מבין שמדובר בילד, אנשים כמוך שמזלזלים באנשים אחרים ומרימים את האף שלהם כל כך גבוה הורסים את הפורום הזה חבל זה אחלה מקום! תתחיל לכבד קצת! ולגבי מור באמת שיש לך מה ללמוד ממנו!

אני לא מחפש לריב ולא אומר שאני מומחה הם 2 גאונים מחפשים להתווכח אני מנסה לעזור לבנאדם 2 אנשים לא מומחים ״מדענים״ באים עלי הם חרגו מהנושא חיפשו לריב אני החזרתי ופה ברגע זה אני סיימתי להתייחס אליהם עכשיו בוא נתמקד בנושא המגבר ולא בוויכוחים .!

פורסם

"אבינו " תשמע אתה ילד.....

דבר ראשון זה לא המקום לטונים צורמים ולא נעימים.

דבר שני, ואני בטוח בדבריי, שעל הנייר יש לבחור ציוד פי כמה וכמה יותר טוב מלשאר האנשים שם.

דבר שני, עם פחות מחצי ממה שיש לו היום עדיין שמעו פגז.

אז את ההתרסות שלך תשמור לבית.

SCANSPEAK

פורסם

אף אחד לא ניסה לריב, תסתכל מהזווית שלהם, את רומן אמנם אני לא מכיר אבל את מור אני מכיר טוב, אני יודע שהוא התנסה גם בגנסיס ואני גם יודע איזה התרשמות הוא קיבל (לא רלוונטי) ביחס למגברים נוספים וטובים שחוברו אצלו ברכב, ברגע שהמלצת על הגנסיס בעיניים עצומות, שבמקרה מור התנסה איתו (ואתה, אני דיי בספק, תקן אותי עם אני טועה?) אז מור הגיב בצורה המתאימה ביותר.

JL Audio

פורסם

תרשה לי לתקן אותך גם לי יצא להיות עם המגבר הזה והוא אחלה מגבר אני לא יודע מה הוא ניסה לעשות איתו אבל לטעמי זה מגבר טוב אבל תלוי לאיזה רמקולים

פורסם
"אבינו " תשמע אתה ילד.....

דבר ראשון זה לא המקום לטונים צורמים ולא נעימים.

דבר שני, ואני בטוח בדבריי, שעל הנייר יש לבחור ציוד פי כמה וכמה יותר טוב מלשאר האנשים שם.

דבר שני, עם פחות מחצי ממה שיש לו היום עדיין שמעו פגז.

אז את ההתרסות שלך תשמור לבית.

אני יגיד לך משהו רשמתי מעלייך שנגמר העניין ואני לא מתייחס לוויכוח הזה אז כרגע אתה יצאת ילד!

לא זלזלתי בציוד של אף אחד .

לא יודע אך שומעים אצלו ולא אכפת לי לשמוע ולהתרשם מאך ששומעים אצלו אני ישמח .

עכשיו בוא נסיים את הוויכוח המטופש הזה בבקשה אין לי כוח למלחמות שלכם תבואו למפגש בשבת ונדבר אני ישמח לראות אנשים חדשים שם ועכשיו בוא נחזור לעניין של פותח הנושא בבקשה .

תודה !

פורסם
אני יגיד לך משהו רשמתי מעלייך שנגמר העניין ואני לא מתייחס לוויכוח הזה אז כרגע אתה יצאת ילד!

לא זלזלתי בציוד של אף אחד .

לא יודע אך שומעים אצלו ולא אכפת לי לשמוע ולהתרשם מאך ששומעים אצלו אני ישמח .

עכשיו בוא נסיים את הוויכוח המטופש הזה בבקשה אין לי כוח למלחמות שלכם תבואו למפגש בשבת ונדבר אני ישמח לראות אנשים חדשים שם ועכשיו בוא נחזור לעניין של פותח הנושא בבקשה .

תודה ![/QUOשיהיה שבת שלום גבר

😉

פורסם
אף אחד לא ניסה לריב, תסתכל מהזווית שלהם, את רומן אמנם אני לא מכיר אבל את מור אני מכיר טוב, אני יודע שהוא התנסה גם בגנסיס ואני גם יודע איזה התרשמות הוא קיבל (לא רלוונטי) ביחס למגברים נוספים וטובים שחוברו אצלו ברכב, ברגע שהמלצת על הגנסיס בעיניים עצומות, שבמקרה מור התנסה איתו (ואתה, אני דיי בספק, תקן אותי עם אני טועה?) אז מור הגיב בצורה המתאימה ביותר.

אוהד שים לב שהוא מדבר על הפרופייל ולא על הסדרה 3 המפורסמת.

אני לא מתכוון להתייחס בכלל לשטויות שעפו פה.

אנשים שופטים אנשים אחרים לפי רמת ציוד שיש להם, מעריכים איכות של hu לפי אופציית חיתוכים וtc ובלי התייחסות אחת לאיכות הצליל והמעבדים ועוד טוענים שעובדים בהתקנות (שזה דווקא נשמע מתאים כי רוב המתקינים בארץ לא מבינים כלום מהחיים שלהם).

בקיצור בהצלחה לפותח השרשור.

מצטרף להמלצה ל4 ערוצים + מונו הרבה יותר איכותי ויותר גמיש מבחינת התאמה לרכיבים והספקים קח בחשבון.

פורסם
הlrx ממש לא מצדיק את תג המחיר שלו, כבר דובר עליו רבות.

תג מחיר של מגבר בוטיק עם המון כח אבל עם איכות של מגבר ממוצע.

אני לא יודע לפי מה אתה ממליצים פה, נסיון בטוח אין.

סדרה 5 ג׳נסיס? אין לי מושג מאיפה הקרצתם את זה, יש סדרה 5 של רמקולים וגם אם אני לא טועה ביתיים.

הגיע הזמן שיפסיקו לזרוק שטויות פה בפורום.

חדש כמובן שהוא לא שווה, אבל משומש ב 2000 שקל... אפציה מעניינת מאוד.

פורסם
אוהד שים לב שהוא מדבר על הפרופייל ולא על הסדרה 3 המפורסמת.

אני לא מתכוון להתייחס בכלל לשטויות שעפו פה.

אנשים שופטים אנשים אחרים לפי רמת ציוד שיש להם, מעריכים איכות של hu לפי אופציית חיתוכים וtc ובלי התייחסות אחת לאיכות הצליל והמעבדים ועוד טוענים שעובדים בהתקנות (שזה דווקא נשמע מתאים כי רוב המתקינים בארץ לא מבינים כלום מהחיים שלהם).

בקיצור בהצלחה לפותח השרשור.

מצטרף להמלצה ל4 ערוצים + מונו הרבה יותר איכותי ויותר גמיש מבחינת התאמה לרכיבים והספקים קח בחשבון.

מסכים איתך ש4 ערוצים ומונו יותר טוב יהיה לו אבל השאלה המחירים כי הוא מוכן להשקיע עד 2 k

ואני לא מתווכח איתך יותר אין לי כוח זה וויכוח חסר משמעות בעייני כל אחד והדעות שלו סידרה 3 היא באמת טובה אבל גם הפרופייל טובה אבל הרבה פחות כנ״ל המחיר.

מבחינתי אין כמו פסיבי ככה אני נהנה אבל אני יבוא לצפון שאסיים את כל הבניה להראות לך אך מערכת צריכה להישמע!

• תוכן חדש...