Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם קניה בחו"ל, בהכרח תצריך תשלום מיסים?, אם כן בכמה אחוזים מהסכום מדובר?

חשוב לציין המגבר הולך להגביר זוג וופרים (כחלק מקומפוננט) ברמה גבוהה, זוג 6X9 של אינפיניטי, וסאב. לטוויטרים יש הגברה ממגבר של רוקפורד 2 ערוצים סדרת הפריים. על הכל מנצח אקליפס 7200.

חברים, אני איש של SQ, לכן חשוב מאוד, איכות המוזיקה ולא בהכרח הפיצוצים של הסאב, אלא באסים במקום.

1.ALPINE MRX-V70

2.EARTHQUAKE TD5X

3.POWER ACOUSTIK GT5-2500

4.Massive Audio Nx5

5. Lanzar VIBE532

6.CRUNCH P1-5050.5

חשוב להגיד שאם יש לכם מגבר איכותי אחר להציע במחיר של עד 2K, אז תציעו.

חשוב שבהצעה צריך להתחשב במגבלת מקום, הרכב קטן.

תודה מראש!

התענוג שמוביל אותך

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היות והרכב קטן, אני מאמין שהמאסיב יהיה המגבר הכי קטן שם וגם לא ממש פראייר - יתכן מאוד ואני טועה אבל עד כמה שזכור לי מאסיב מובילים בתחום הגודל הפיסי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
האם קניה בחו"ל, בהכרח תצריך תשלום מיסים?, אם כן בכמה אחוזים מהסכום מדובר?

חשוב לציין המגבר הולך להגביר זוג וופרים (כחלק מקומפוננט) ברמה גבוהה, זוג 6X9 של אינפיניטי, וסאב. לטוויטרים יש הגברה ממגבר של רוקפורד 2 ערוצים סדרת הפריים. על הכל מנצח אקליפס 7200.

חברים, אני איש של SQ, לכן חשוב מאוד, איכות המוזיקה ולא בהכרח הפיצוצים של הסאב, אלא באסים במקום.

1.ALPINE MRX-V70

2.EARTHQUAKE TD5X

3.POWER ACOUSTIK GT5-2500

4.Massive Audio Nx5

5. Lanzar VIBE532

6.CRUNCH P1-5050.5

חשוב להגיד שאם יש לכם מגבר איכותי אחר להציע במחיר של עד 2K, אז תציעו.

חשוב שבהצעה צריך להתחשב במגבלת מקום, הרכב קטן.

תודה מראש!

רשמת שאתה איש SQ ? אז איך כל זה מתחבר ביחד ? תוריד 6X9 . תחליף את פריים (הוא בטוח לא SQ) . יש עוד הרבה .

פורסם

+1 להמלצה להוריד את 6x9 במיוחד ברכב קטן. אפשר להסתפק ב 5 ערוצים בלבד ולמכור את רוקפורד שלך

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

מעבר לכך שאני תומך במה שכבר נאמר, אקליפס 7200 הוא בעל 3 יציאות ולכן תהיה לך בעיה לשלוט על וופרים, טוויטרים, אחוריים וסאב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

יש לך ביד 2 מגבר רוקפורד מצוין של 5 ערוצים.(היה שלי...:wink:) נסה להגיע עם המוכר לעמק השווה במחיר . קח בחשבון שבארה'ב מחירו נע בסביבות ה500 דולר .

ו+1 להמלצות מעליי.

בהצלחה,

ליאור

פורסם

לוותר בכלל על הרמקולים האחוריים?, זה לא ירגיש קצת חסר?, הרכב הוא 206.

המגבר של רוקפורד 75 וואט לערוץ לא מספיק טוב להגברת טוויטרים?.

ארזה המחיר של הרוקפורד אסטרונומי בשבילי זה עוד 50% למסגרת מחיר, לא בא בחשבון.

אגב המסיב אודיו עולה כולל משלוח 1,300 ש"ח, כמה מיסים עוד אצטרך להוסיף עליו?.

חשוב להבין שיש מסגרת תקציב, ותגובות כמו של רומן לא בדיוק עוזרות שהוא אומר יש עוד הרבה. אם יש לך מה להוסיף אתה מוזמן לפרט.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אני ארחיב את מה התחלתי .

לפי דעתי הרמה של רוקפורד ורמה של אקליפס שונות . תן קצת "בשר" איזה וופרים איזה טויטרים ? לפי הדברים האלו אפשר עוד להגיד משהו . איזה סגנון אתה שומע ?

נ.ב. היתי שוקל להביא 4 ערוצים ומונו .

פורסם

וופרים של SILVER FLUTE, טוויטרים של VIFA RING RADIATOR, הייתי שוקל גם לשים סינפוני אם היה לי כסף.

כרגע זה המצב, ועם מה שיש מתקדמים, אין לי מקום, 206 זה אוטו קטן, אני לא יודע על מה אתה נוהג, אבל בבגאז' לא נכנסות קניות של עגלת סופר אחת.

ההתלבטות הייתה ביניהם להייבריד קלארוס, ההייבריד היו בלתי נסבלים , שרף לי עור התוף באוזניים מהטוויטרים שלהם.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

ג׳נסיס פרופייל 5 יתאים לך תקבל איכות גבוה לעומת המגברים שמופעים פה ..

.Hu :eclipse sound monitor. Comp:morel supremo prototype

.Sub:hertz Mille ml3000. amp:audison thesis quattro

פורסם

מה אתם אומרים על אלפיין Alpine PDX-5?

אגב אני שומע בעיקר מוזיקה רגועה, מדי פעם שחורה, אז אני צריך שיהיה קצת פלפל.

הסט הקודם שלי היה מורל אילייט 3 חלקים.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
ג׳נסיס פרופייל 5 יתאים לך תקבל איכות גבוה לעומת המגברים שמופעים פה ..

אפשר הסבר מאיפה מידע ? תסביר לי איך תגביר את אלייט עם פרופייל ?

פורסם

כבר עשיתי את זה בעבר עזוב שהחלטתי לשנות כיוון בכלל הפרופייל אחלה מגבר זה לא אליית לימטד אדישן שדורש הספק גבוה תאמין לי שפרופייל אחלה של מגבר והוא יוצא לו יותר איכות .

לידיעתך roman !

ג׳נסיס זה שילוב הכי קטלני למורל !

פורסם

אני כבר המלצתי על הג׳נסיס שהוא ברמה מעל המגברים שרשמת מבחינת איכות השאלה עם אתה מחפש עוצמה או איכות

• תוכן חדש...