Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא יודע חפש ביד 2 פורום מכירת אודיו אולי תמצא אחד

.Hu :eclipse sound monitor. Comp:morel supremo prototype

.Sub:hertz Mille ml3000. amp:audison thesis quattro

פורסם

הסאב הוא 10 אינץ' צנוע אולד סקול של קנווד, שמנגן את הבאסים בצורה מדוייקת הרבה יותר מאשר מפוצץ את הרכב, חבר'ה אני לא בונה פה מערכת לניאונים, סאנרוף פתוח ,שריקות לבחורות, ובגאז' רועד באמצע הלילה.

הסאב הזה ניגן וינגן אצלי ואני משאיר אותו בגלל הגודל שלו, ובגלל שהוא נותן תמורה מעולה למרות שהוא זקן.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
כבר עשיתי את זה בעבר עזוב שהחלטתי לשנות כיוון בכלל הפרופייל אחלה מגבר זה לא אליית לימטד אדישן שדורש הספק גבוה תאמין לי שפרופייל אחלה של מגבר והוא יוצא לו יותר איכות .

לידיעתך roman !

ג׳נסיס זה שילוב הכי קטלני למורל !

אם היית מכיר את רומן היית יודע שאתה רחוק מללמד אותו משהו חדש.

דבר שני, אכן ג'נסיס ומוראל הם שילוב טוב אבל צר לי לאכזב אותך שמדובר בסדרה 3 של ג'נסיס ולא הפרופייל.

הפרופייל היא סדרה בסיסית והוא מגבר טוב ולא מעבר ובעל מגבלה של הספקים צנועים.

לפותח השרשור, אתה בא להתייעץ אז תגובות כמו: "חבר'ה אני לא בונה פה מערכת לניאונים, סאנרוף פתוח ,שריקות לבחורות, ובגאז' רועד באמצע הלילה", ממש לא מתאימות לפה.

אנחנו לא ילדים שמחפשים לעשות פוזות על החברים שלהם, להיפך רוב התגובות שניתנו לך הן להתקדם כמה שיותר באיכות.

בשביל לעשות רעש בשכונה אתה יכול להישאר עם ה6X9 והמגברים שציינת לא צריך מעבר לזה.

פורסם

אני מנסה לבודד כמה שיותר את התגובות המועילות, אבל יש תגובות שנזרקות פה לאוויר, יחד עם חוסר תשומת הלב למגבלת התקציב.

הוספתי שאלה לגבי המלצה על דגם נוסף, תנו דעתכם.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
אם היית מכיר את רומן היית יודע שאתה רחוק מללמד אותו משהו חדש.

דבר שני, אכן ג'נסיס ומוראל הם שילוב טוב אבל צר לי לאכזב אותך שמדובר בסדרה 3 של ג'נסיס ולא הפרופייל.

הפרופייל היא סדרה בסיסית והוא מגבר טוב ולא מעבר ובעל מגבלה של הספקים צנועים.

חבר יש לי גם מוראל ומשהו שאין לאף אחד יש לי סט משודרג של סופרימו ואני היחידי בכל העולם איתו אז בבקשה ממך ומרומן על תנסו ללמד אותי מזה מוראל

פורסם

ומחר מישהו שלא מבין כלום באודיו לרכב יזכה בלוטו ויקנה סט של ריינבו ב15 אלף יורו זה אומר שהוא מבין משהו?

אני מאחל לך ולי את הנסיון והידע של רומן.

נ.ב

לא ניסינו ללמד אותך מה זה מוראל, אם כבר ג'נסיס.

אבל לפי התגובות שלך אתה מסונוור משמות ותגי מחיר אז כנראה זו הסיבה שאתה כלכך נלהב מהפרופייל, רשום עליו ג'נסיס.

פורסם

חס וחלילה אמרתי שזה אחלה מגבר ולא מעבר איזה נסיון יש לכם ? לעשות ניסויים ושישמעו חרא כמו 90% מהאנשים בתחום ?

אני יודע שהפרופיל הוא לא ממש איכותי כמו סידרה 5 ולא השוותי בכלל את האיכות בינהם הסידרה 3 פי כמה וכמה רמות מעל הפרופייל שדרך אגב היא גם נקראת סידרה 5

פורסם

LRX Audison, יש להם מגבר 5 ערוצים...

אם תמצא משומש יכול להתאים למה שאתה מחפש, אני אישית היתי הולך על 4 ומונו.

הPDX מגבר לא רע, אבל CLASS D, אם זה מתאים לך אז לך על זה.

יש גם סאבים מתחת לכסאות, זה מה שילך לרכב הבא,

FOCAL IBUS 20 או MAC AUDIO 108 ICE QUBE, KICKER HS 8 , ESX Q200A , HIFONICS TR200A ...

את הקיקר מארה"ב, כל השאר מאיביי גרמניה או מאנגליה.

הם מוגברים כבר, לכן לא זקוקים להגברה חיצונית, ניתן לשים 2 מתחת למושבים הקדמיים, האפקט יהיה לא פחות ממדהים.

אפשרות נוספת מאאאאאוד מומלצת היא סאב בגלגל המחליך, חפש : Axton AXB20STP

פורסם

Audioson lrx 5 ערוצים יהיה לו ממש מצוין אחלה מגברים סידרת הlrx אני חושב שללכת על lrx זה כדי אבל מבחינת התקציב לא בטוח שיתאים לו

פורסם

לא נכון עם תמצא משומש זה מחיר נע בין 2000 ל2500ולחרוג בשביל מוצר כזה שווה לפחות אני הייתי מתאמץ

פורסם

הlrx ממש לא מצדיק את תג המחיר שלו, כבר דובר עליו רבות.

תג מחיר של מגבר בוטיק עם המון כח אבל עם איכות של מגבר ממוצע.

אני לא יודע לפי מה אתה ממליצים פה, נסיון בטוח אין.

סדרה 5 ג׳נסיס? אין לי מושג מאיפה הקרצתם את זה, יש סדרה 5 של רמקולים וגם אם אני לא טועה ביתיים.

הגיע הזמן שיפסיקו לזרוק שטויות פה בפורום.

פורסם

תבוא למפגש מרכז בשבת scoob נראה את המערכת שלך וכמה אתה מבין ״גדול״ באודיו

• תוכן חדש...