Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פוסט ראשון בפורום,

מדובר בברלינגו 2004 HDI 1.9 הרכב ברשותי שנתיים.

בשנתיים אני הנהג היחד , זה רכב עבודה במכבסה שלי.

לפני 4 חודשים הרכב התחמם בגלל שהרדיאטור לא נוקה זמן רב (למרות שנאמר לי שהרדיאטור נוקה - עברתי למוסך אחר) הוחלף אטם ראש מנוע, הראדיאטור, סטרטר והטרמוסטט. (התגלה כי בטרמוסטט נקדחו חורים)

מאז הרכב עבר טסט וטיפולים קטנים (החלפת משולש, צינור להגה כוח שלא חובר כמו שצריך, טיפול בבלמים)

לפני שבועיים אישתי לקחה את הרכב ונסעה בלי סולר. עצרה את הרכב והוא סירב להניע, הגעתי עם 4 ליטר סולר הכנסנו חיכינו ולבסוף הרכב הניע. נסיעה קצרה לתחנת הדלק מילאתי מיכל מלא והרכב לא מניע.

הרכב נגרר למוסך וביקשתי שייבדק ויראו מה הבעיה.

בבוקר הגעתי למוסך והרכב הניע בעל המוסך אמר שזה היה אויר במערכת.

במשך היום הרכב לא הניע כמו שצריך, חזרתי בצהריים השארתי אותו 3 שעות ולכשחזרתי אמרו לי שלא יודעים מה הבעיה, שהרכב חובר למחשב ואין בעיות דיגיטליות ושהוא מניע ללא בעיה אצלם.

נסעתי שמח למכבסה, חניתי, מילאתי האוטו בבגדים באתי להניע ולא מניע.

לקחתי את הרכב בשנית למוסך אחר שאינני מכיר, הוא חיבר במקום את המחשב והופיעו כל מיני תקלות. אמר לי תשאיר את הרכב יש לפרק פילטר סולר, לבדוק מזרקים ועוד ועוד, אמרתי תודה לא תודה.

נסעתי לחשמלאי וביקשתי שיפרק את האימובולייזר. האימובולייזר נעקף (מעקף) והבעיה עדיין קיימת.

עכשיו להבהיר, המצבר בן 3 חודשים (72 אמפר) נבדק והוא בסדר, סולר יש מיכל מלא וכשהרכב מניע הוא נוסע בובה, בלי בעיות בטורים, בלי להשתנק וההנעה היא במקום בלי למשוך את הסטרטר בכלל.

כרגע המצב הוא כזה שכשאני עוצר את הרכב אני מנתק את המצבר מחכה 10 דקות, מחבר, נותן חצי סוויטצ' מחכה עוד חמש דקות, ואז מניע, והוא מניע במכה ראשונה.

עזרתכם ועצתכם תהיה ברוכה, כי כרגע אני חושב על מוסך של סיטרואן ושם נראה לי שיפשטו לי את חשבון הבנק שריק ממילא.

תודה

פורסם

לצערך,זה מונולוג אופייני לאדם שמחזיק רכב ומתגלית תקלה מעט יקרה לתיקון.

אם אתה מחולון,מומלץ בחום שתגש ל"אורן שירותי רכב" חבר הפורום-הוא מתמחה בצרפתיות (לא מורשה אבל בהחלט מומחה) ואני בטוח,שהוא יצליח לאתר את התקלה וגם לתקן אותה במחיר שפוי יותר מכל המורשים של הצרפתיות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...