Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מגניב וכיךף והכל אבל אני רוצה ניטרו אז לכל מי שסתם מנסה לשכנע אותי לרדת מזה לכו לעזזל אני לא שם על מה שאתם חושבים זה אוטו שלי כסף שלי אחריות שלי

כסף שלכם תעשו בו מה שבא לכם...

אז לכל מי שמבין או התקין כבר אני ישמח לקבל מידע נוסף או עצות מה כדאי ואיך...

לכו לעזאזל ? איפה אתה חושב שאתה נמצא? מנסים להכניס לך קצת היגיון לראש, אבל אתה מסרב לקבל זאת..

בהצלחה ושהמנוע לא יתפרק..

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם כל הכבוד הוא צודק

זאת דוגמא קלאסית למה לא צריך ליהיות בפורום

זאת היתה שאלה תכנית

אתה יודע מה עושים בהתקנה של ניטרו תענה

אתה לא יודע ויש לך תגובה אישית ... שלך לו בפרטי! ואל תנסה לצאת גבר עם הפורום.

שאלה טכנית צריכה לקבל תשובה תכנית , לדעות אישיות יש אוף טופיק ולא טיפול ברכב.

אז עם כל הכבוד תרגע בבקשה ואם אין לך מה להוסיף בנושא אל תוסיף הודעות.

בתודה

ליביו ואני בטוח שלפחות עוד 10 חברים פעילים של הפורום.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כן אני מסכים עם streetracer במאה אחוז....

אבל בכל מיקרה חפיף ... אתה כזה לחוץ להכנס בקיר אני מוכן לעזור לך...

רוצה טלפון של מי שמביא nos לארץ????

דרך אגב אני ממליץ לך בחום על היי קופריישן של 180 כס מינמום....

ישר לצילנדר...

אה כן עזוב מחשב הזרקה פשוט שים ברז ישר אה כן ושים ב הילוך 1...

ותשתדל להיות כמה שיותר קרוב לגדר הפרדה או בטון...

ושים שפכטל בצד שיהיה איך לגרד אותך...

אבל מצד שני חפיף...

כי אתה כזה תותח פשע ויודע לנהוג מינימום כמו בארנס.. 8)

ויש לך ידע ענק כל סיבוב אצלך פל קונטרה פל....

ואתה מוריד דאבל קלאצים מהילך 8של הבימר שלך ל 2 ועושה החלקת 4 גלגלים... :roll:

בזמן שכל מרחב ירקון בעקבותך... :D

ואז אתה עולה על איילון קופץ מעל גדר ההפרדה לוחץ על כפתור.. :shock: (נו מה גם לבונד הייתה בימר) מיד הבימר הופכת להיות סירת מרוץ...

ואתה דוהר שם ושיט!!!!! רחפת של המיטרה דולקת אחריך...

ואז את לוחץ על הנוס וכל המנוע 7000 של הבימר שלך נדרך לפעולה ואתה ממריא לכוון החלל עובר את האטמוספרה ותהיה האסטרונואט הישראלי ה2 ופליז אל תחזור....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

עכשיו זאת תשובה בוגרת שרצית....

LOX

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

תראו אני מבין שאתם לא מבינים פה דבר אחד חשוב!!!

אני לא סתם קמתי יום אחד בבוקר והחלטתי שאני מתקין אצלי ניטרו!

זה בא אחרי הטלבטיות קשות וארוכות לתוך הלילה אני גם לא סתם נהג חדש שרק קיבל את הרשיון שלו ורוצה ללכת להשוויץ עם האוטו (למרות שאני חולה פוזה) אני

נהג מנוסה ואני יודע איפה הגבול הדק בין שליטה לאיבוד שליטה על אוטו

אני בקרוב עושה גם קורס נהיגה מתקדם בחול ואחריו קורס נהיגת ראלי

חוץ מזה שמעתי שיש בגרמניה מקום שעושה קורס התנסות על ניטרו והם מלמדים אותך ואפילו מתקינים לך באוטו ניטרו וממש מסבירים לך הכל כמה איך מתי למה הכל

ואני מעונין לקחת את הקורס הזה לפני שאני ישים אצלי את הדבר המטורף הזה

נ.ב.

בונד היה מת שיהיה לו מה שיש לי באוטו השיכלולים אצלי חוגגים... 8)

ותודה ל Liviur שמנסה להכניס קצת שכל לראש שלכם

בלי שטיות בלי משחקים פשוט לנהוג בה...

ב.מ.וו מכונת הנהיגה האולטימטיבית...

פורסם

כן אחי אתה חולה פוזה ושיכולולים...

אבל בקטע הזה גם לביו נפל...

אחי עד לרגע מסויים חשבת שניטרו זה חומצה!?!?!?!?!?!

לפני שאתה מבקש פרטים טכנים תלמד ותסקיט על מה מדובר...

ולא סתם תזרוק מונחים באויר....

כל עוד אתה לא יודע על מה אתה מדבר כי לפי השאלה הרשונית שלך פלטת שטיות בקצב...

תעשה שעורי בית ואז תשאל...

תאמין לי תקבל תשובה בוגרת...

עכשיו יש לך 2 אופציות או להגיד על הזיין שלי.. או ללכת לקרוא ספרות על זה..

ואחרי זה תשלח לי הודעה פרטית ואני אשית יביא לך את הטלפון של הבן אדם שמביא את המערכות לארץ...

כי זה לא סתם גז ולא סתם נותן כוח למנוע..

יש חישובים מתי ואיך להזריק.. והרבה הרבה סוי מערכות הזרקה ותיזמון...

שתדע מה אתה רוצה מעמך

כולם יכולו לעזור לך..

כל עוד אתה מזבל את המוח...

אתה מקבל את אותה גישה....

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

חשבתי אולי פה אני יקבל תגובות בוגרות מאשר פורומים אחרים שכל ילד בן 11 חושב שהוא נהג ראלי עם נסיון של 50 שנה בניטרו

תראה אני יודע מה זה אני יודע איך זה עובד ובגלל זה פניתי לפורום לפני שאני בכלל רוכש את זה

אני לא רץ למוסך הקרוב להתקין 500 כוחות סוס (סתם דוגמה) באוטו וללכת לעשות פתיחות עם שוטרים

זה נועד למקום מסוים לזמן מסוים ואני רואה שאתם חושבים שיש לכם פה עסק עם ילד בן 15 אז תפסיקו לזיין לי את השכל אתם רוצים לעזור? אל תנסו להגיד לי למה לא לשים את זה אני לא אומר שלא תגידו לי שזה מסוכן והכל אבל תאמינו לי אני יודע עם מה יש לי פה עסק

אני אולי מטורף אבל עם היגיון

אז אם אתם רוצים לעזור כל תגובה תתקבל בברכה אם אתם סתם רוצים לזיין לי את השכל למה לא ולמה זה מסוכן

לכו תספרו את זה למישהוא שזה מענין אותו

אז לכל מי שרק רוצה לזיין לי את השכל תשלחו לי בה''פ אני ישמח לקבל אבל לפורום רק תגובות טכניות עם נתונים ומידע שיכול להועיל לי

ואני מקווה שהשרשרת הטיפשית הזאת תפסיק כבר כי זה מתחיל להימאס...

פורסם

דניאל תודה סוף סוף אני רואה פה מישהוא עם קצת שכל שלא סתם משגע אותי

ואני מיצטער אם פגעתי במישהוא באחת מההודעות הקודמות שלי הדבר נבע מתוך כעס ואני מבקש סליחה מכל מי שנפגע...

בקיצור אני חושב שפה תם הנושא אני כבר יפנה אליך דניאל בנושא הזה הרגע שהטרנטה תחזור משיקום קצת אצל המוסך (רק היום היא ניכנסה אז קודם נתקן אותה כמו חדשה ואח''כ אני יתקין ניטרו)

תודה לכולם בעיקר למי שעזר לי

תנהגו בזהירות אבל לא לאט...

ותהנו תשפרו תהרסו כסף שלכם מה איכפת לי...

פורסם
דניאל תודה סוף סוף אני רואה פה מישהוא עם קצת שכל שלא סתם משגע אותי

ואני מיצטער אם פגעתי במישהוא באחת מההודעות הקודמות שלי הדבר נבע מתוך כעס ואני מבקש סליחה מכל מי שנפגע...

בקיצור אני חושב שפה תם הנושא אני כבר יפנה אליך דניאל בנושא הזה הרגע שהטרנטה תחזור משיקום קצת אצל המוסך (רק היום היא ניכנסה אז קודם נתקן אותה כמו חדשה ואח''כ אני יתקין ניטרו)

תודה לכולם בעיקר למי שעזר לי

תנהגו בזהירות אבל לא לאט...

ותהנו תשפרו תהרסו כסף שלכם מה איכפת לי...

תגובה רצינית:

הסדר צריך להיות ככה:

לתקן את הבימר שתהיה כמו חדשה.

לנהוג עליה כמה אלפי קילומטרים, ללמוד אותה כמו שצריך.

לעבור קורסים מתאימים בשביל שליטה טובה יותר ברכב.

להתייעץ עם אנשים מוסמכים ומנוסים בארץ ועדיף גם בעולם בנוגע להשלכות של ניטרו בב.מ.וו כזאת.

ורק אז, אם אתה עדיין רוצה ואם יש לך הכסף להשקיע בכזה דבר (לדעתי יכול להגיע גם לסכום חמש ספרתי) - ללכת על זה.

אני אישית לעולם לא הייתי עושה דבר כזה בב.מ.וו 325 ישנה. הסיכונים רבים. ואין בזה כל צורך. עם מנוע 2500 חדש למדי היא צריכה לטוס.

דרך אגב - אתה באמת מקשקש על האימפרזה - סובארו זה אוטו יחסית פשוט וזול שמוכר בעיקר כרכב מעולה לפתיחות ועובדה שהוא מאוד פופולרי ?? רואים שאתה לא מכיר את האוטו הזה בכלל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

דבר ראשון אני סתם במקרה לקחתי את הסובארו כדוגמה!!!!!!!!!!!!

ואני כבר מכיר את האוטו הזה אני עשיתי עליו (הקודמת ה316) יותר מ 10 אלף קילומטר בפחות מחצי שנה!!!!!!!!

וכל מה שנשאר לי זה רק להתרגל לזאתי שיש לה אחיזת כביש טובה יותר בהרבה כי החליפו את המתלים ועוד הרבה דברים שם שאני לא זוכר עכשיו וזה ברור שאני יעשה קורסים לפני שאני מתקין את הדבר המטורף הזה אצלי באוטו!!!

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

באמת שנכנסתי לפה במקרה ....

גבר למה שאתה צריך קוראים מטוס ! ליתר דיוק מטוס סילון !! אם אפשר ויש מספיק כסף אז עדיף להתחיל עם F 16

כשתרגיש שמיצית... תשדרג ל רפטור F117

נ.ב חגורת בטיחות חובה !

פורסם

לחבר שלום,הקיטים שתוכל להתקין על הבימר בלי חיזוקים הם יחסית חלשים,המקסימום שתוכל לתת למנוע שלך זה שוט 50 כ"ס.

השאלה אם עדיין משתלם לך קיט שיעלה לך בין 2000-4000 שקל ולא בטוח שמדובר על חדש,לעשות מילוי למיכל כל כמה לחיצות שזה גם לא עסק זול. לבין לעשות קורס נהיגה מתקדמת? תהנה מהאוטו איך שהוא,המהנדסים שישבו וחשבו על הרכב קצת יותר חכמים מכל משפר\חושב שהוא משפר ועשו את הרכב כך שיהיה לך חסכוני בדלק(במקרה שלך אולי לא הכי) נוח לנהיגה ושלא יהיה בלאי מואץ.

אם אתה בכל זאת חושק בניטרו,שיהיה בהצלחה רק פרגונים,אבל שוב,תכין את הכיס חזק!

בברכה,בן.

Got To love It

• ספונסר פורום
פורסם

שלום לכל חברי הפורום המכובדים.

גילוי נאות: הרכבתי בעברי מספר קיטים לא מבוטלים מתוצרים שונין,וכמו כן הנני בונה מערכות ניטרו מאפס.

לפותח השרשור,נתייחס לרצונוך.

ראשית,מהכרות עם הרכב המדובר,הוא מייצר אין כמות פאן אינסופית,מאיץ נהדר,עם הנע(א)ה אחורית,משקל קל,ומנוע יחסית חזק.

ככה שדעתי האישית היא שאין צורך בהרכבת קיט כלשהו על הרכב,אלא יותר בכיוון של שיפור האחיזה,הרכב הזה בגשם מחליק בכל פניה.

ועכשיו לנושא המדובר:

N2O או בשם המוכר לנו NItrous Oxide זוהי למעשה תחמוצת חנקן,שבהזרקה לתוך סעפת היניקה מתפרקת לאטום אחד של חנקן ו2 אטומים של חמצן,מה שמעשיר את התערובת בחמצן,בתוספת נכונה של דלק תיווצר תוספת הספק משמעותית.

ניתן להרכיב הזרקת ניטרו לכל מנוע שהוא ללא תלות בנפח גודל או סוג.

כמו כן מנועי דיזל,מנועים מוגדשים,מנועי 2 פעימות וכו..

המגבלה היחידה היא עמידות המנוע והמכלולים השונים בעומס הנוסף שיווצר, בשימוש נכון ניטרו לא יגרום נזק למנוע או לרכיבים שונים מעבר לבלאי מעט מואץ.

ניתן להזריק ניטרו בכל הילוך,אך,שימו לב, לא רצוי להזריק בהילוכים הנמוכים בגלל שההתקרבות למנתק קרובה והעומס גבוה מידי. במידה ונוצר מצב שמוזרק לסעפת ניטרו ללא תוספת של דלק,מתחילה דטונציה הרסנית,שתוך שניות בודדות גורמת לנזק בילתי הפיך.

במצב של מנתק הצתה,ברובם המכריע של המנועים אין ניתוק של ההצתה,אלא ניתוק הזרקה,ז"א הניצוץ ממשיך אך ללא הזרקת דלק,כמו שאמרנו ניטרו ללא תוספת דלק = מנוע שבור.

בקיצור,במידה ותחליט להרכיב,תן למישהו בעל ניסיון מוכח,אחרת יגרם נזק ובמזל זה יסתיים רק בכסף.

כאשר אתפנה קצת מעבודתי אכתוב מאמר מקיף על ניטרו לטובת ולהעשרת הידע של חברי הפורום בנושא.

בברכה,אורן

פורסם

מה נהיה איתכם, בני אדם?

אתם מקפיצים ועונים לשרשור מלפני 6 (ובמילים: שש!!!!) שנים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מלבד העובדה שהשרשור הזה מלפני 4 וחצי שנים (והעובדה שהבן אדם בטח משפר עכשיו BMW 745 :lol:) שמחתי לקרוא את מה שכתבת אורן ואשמח לקרוא מאמר מורחב.

יניב אני לא יודע איפה למדת מתמטיקה, אבל קארז לא קיים 6 שנים עדיין :-)

צודק, עוד מעט 5 שנים ולא 6 כמו שכתבתי, הברזתי הרבה מהביה"ס :oops:

• תוכן חדש...