Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת אם יש איזה שהוא סיבה,

שאנשים לא קונים גלון של Mr Pink ?

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

עליות שילוח גבוהות

רק רצו לבדוק את המוצר

לא ידעו שאפשר להזמין גלון

גם ככה שוטפים פעם ב.. ומוהלים אותו בבית

חוסר מקום

הבקבוק הקטן נראה טוב

מפחדים שMr pink יתעצבן

פורסם

אם משתמשים בו בגרניק (מכונת שטיפה) עם אקדח סבון הוא מאוד חסכוני.

4 מכוניות והשתמשתי רק ברבע בקבוק, ולא הייתי חסכוני עם הכמות שאני מתיז על הרכבים.

פורסם

בעוד כמה ימים נתחיל למכור גלונים, אבל כמו שאמרו מעליי זה יותר מתאים לאנשי מקצוע ששוטפים 5-6 רכבים בשבוע ולא אנשים פרטיים.

שמפו לשימוש מקצועי כמו אלו של CG מגיע ביחס דילול מאוד גבוה, Mr Pink לדוג' יכול להיות מדולל עד 1:4000, לכן גם בקבוק של חצי ליטר מספיק ללא מעט זמן בכלל.

פורסם

Honeydew למה ?

VIX, סתם נתתי דוגמא,

למשל G6 Hyper coat, אני מאמין שילך יותר מהר, כי מרססים על הרבה מקומות, אז גלון פה יהיה יותר משתלם מבקבוק של 473 מ"ל.

בנוסף,

באיזה מברשות/מטליות, אתם משתמשים לצמיגים/דשבורד לניקוי עם הספריי ? (כל ספריי לאו דווקא G6).

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

שאלה של בורות,

אשמח לדעת מה זה Pre Wash ?

תודה .

פורסם
שאלה של בורות,

אשמח לדעת מה זה Pre Wash ?

תודה .

http://www.youtube.com/watch?v=xQsFMj7IX_s

מדובר בשלב נוסף שמקדים את השטיפה הידנית ומטרתו העיקרית היא "לשחרר" לכלוך ואבק מהרכב ולהקל ולשפר את השטיפה הידנית.

בדר"כ עושים את זה בעזרת צינור ומיכל ריסוס מיוחד ולכן חייב מקור מים זמין, במידה ואתה מנקה את רכבך עם דלי,2 דליים או 4 השיטה הזו לא מתאימה לך.

דרך נוספת היא להשתמש בחומר איכותי כמו ONR ולרסס אותו ידנית עם מיכל שניתן לקנות בכל חנות לציוד חקלאי בארץ במחיר זול

ולאחר מכן להמשיך בשטיפה הרגילה

הפניה לשרשור מועיל שאלון כתב בזמנו והוא התייחס לשלב הזה בשטיפה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3674799#post3674799

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

יש לי צינור מים זמין + גרניק.

ואני משתמש בסבון של Mr Pink. (עדיין לא ממש יצא לי לשטוף את האוטו איתו),

אבל התהליך שאני מתכוון לעשות הוא להשפריץ את הסבון ב Snow Foam, לחכות כמה דקות, להעבור עם כפפה לניקוי ידני ואז להוריד את הסבון עם הגרניק שוב.

אני עושה טעות בתהליך שאני חושב ?

פורסם
יש לי צינור מים זמין + גרניק.

ואני משתמש בסבון של Mr Pink. (עדיין לא ממש יצא לי לשטוף את האוטו איתו),

אבל התהליך שאני מתכוון לעשות הוא להשפריץ את הסבון ב Snow Foam, לחכות כמה דקות, להעבור עם כפפה לניקוי ידני ואז להוריד את הסבון עם הגרניק שוב.

אני עושה טעות בתהליך שאני חושב ?

זה לא טעות אבל מומלץ שיהיה לך דלי עם מים נקיים כדי לנקות בו את הכפפת ניקוי מספר פעמים במהלך השטיפה או אפילו להשתמש בשיטת שני דליים אחרי ה Snow Foam.

פורסם

בשירשור אחר שאלת על אקדח קצף עעכשיו אתה לא יודע מה זה Pre Wash

הסבר:

כדי לנסות ולעשות כמה שפחות נזק לצבע של הרכב (כל מגע עושה נזק, מידת הנזק משתנה בטיב הכפפה וברמת הליכלוך)

מבצעים תהליך של התזת קצף על הרכב באמצעות גרניק ומיכל הקצפה מיוחד שמתחבר לפיה.

במידה ויוצרים קצף מספיק עמיד הוא נשאר על הרכב כרבע שעה ובזמן הזה הוא משחרר לא מעט ליכלוכים/אבק שיושב על האוטו ושבאמצעותו הם מחליקים מהרכב לרצפה.

לאחר מכן מנקים את הקצף שנותר (בשום פנים ואופן לא נותנים לו להתייבש על הרכב) באמצעות התזה של מים נקיים.

ולאחר מכן ממשיכים בתהליך הרגיל של שטיפה באמצעות שני דליים וכפפה.

פורסם

פיירבירד, לא ידעתי מה זה Pre Wash גם לפני.

אז מה שאתם אומרים בעצם, זה שהגרניק הוא רק ניקוי מקדים, ואחריו צריך לעבור שוב עם סבון וניקוי ידני ?

כי חשבתי שהגרניק "חוסך" את הניקוי הידני (כמובן שגם עם הגרניק אני יעבור ידני עם כפפה).

תודה.

פורסם

אפשרי לעשות שטיפה Tuch Less עם גרניק וסבון ל Snow Foam...

השאלה כמה הרכב מלוכלך ולאיזה תוצאה אתה שואף

פורסם

באיזה מברשות/מטליות, אתם משתמשים לצמיגים/דשבורד לניקוי עם הספריי ? (כל ספריי לאו דווקא G6).

• תוכן חדש...