Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה לפורום המצוין הזה, שכיף להכנס אליו ולקבל מגוון דיעות מאנשים שונים ומגוונים. לדעתי זה היופי שבו.

מי חשב שאחרי 17 שנה של רשיון, ונהיגה על אוטומט בלבד, אני אזמין רכב ידני, ועוד נפח מנוע של 1.25.

מה לא עברתי בתהליך ההחלטה? זה התחיל ממשפחתומטית עם כיוון ליודאי I30, ועד סוקודה פאביה דיזל ידני.

לאחר מספיק נסיעות מבחן, הזמנתי סוזוקי סוויפט ידנית ואדומה. הכלה החדשה תחליף מיצובישי כריזמה 1999 אוטומטית ומיתולוגית, שאיתה הייתי מעל לעשור, ונמכרה תוך פחות מ10 דקות ללא בדיקה :shock: , מה שכן, הנהגת החדשה תקבל רכב שמור, שטופל בסופר קפידה (לא כ"כ חיצונית), ובעיקר מאד אמין בסכום שאין לו הרבה מתחרים למה שהיא מקבלת בסכום הזה לדעתי.

את הסוויפט קיבלתי ב3000 ש"ח הנחה שיש עכשיו בכל הסניפים, וחבילה של קודנית, חיישני רוורס, ומרימי שמשות. לאחר בירור התעקשתי שההתקנה תהיה בת"א או חיפה, למרות שאני גר ליד קרית שמונה.

שוב תודה לכם, רגל שמאל קצת פחות מודה :wink:

תמונות לכשתגיע.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

מזל טוב! תתחדש, ונסיעה זהירה!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

סע בדרכים טובות - תהנה - ותדווח לנו על כל פיפס.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
תתחדש!

מה צפי ההגעה?

תודה רבה לכולם!

עד 14 ימי עסקים

הקיץ מגיע ואיתו אחרוני הלימונים נושרים, מקווה שלא אסחט לימון שאתן חוו"ד :-D

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

• תוכן חדש...