Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,אני חדש בפורום:-D

הידע שלי כל רכבים הוא דיי אפסי ככה שאני צריך קצת הכוונה בנושא.

אני בן 20,התעקבתי קצת על כל הסיפור של הרישיון.

*הבנתי שמגיל 21 זה לא באמת משנה אם אני נהג חדש או לא,ושאני יכול לקחת איתי רכב מלא?

*רציתי קצת שתשפכו לי אור על הרכב שיש לי,מדובר על רכב שהיה של אחותי,בגלל שהיא עברה לגור בחו'ל היא הביאה לי את הרכב שלה ושל בעלה.

מדובר על volkswagen polo classic 1.6 2001 בעל תיבת הילוכים אוטומתית,הרכב עצמו במצב דיי טוב עבר 115K.

*יש לי חברים שיש להם ביטוח שהם שולחים הודעה לחברת הביטוח וככה הם מבוטחים,הם יכולים לעשות את זה משהו כמו 15 פעמים בשנה והסכום שהם משלמים דיי נמוך לא זוכר בידיוק כמה,כמובן שלאבא שלהם יש ביטוח והכל,יש אפשרות לעשות את זה בלי ביטוח חובה וכל שאר הדברים?,אני חייל ככה שאם לאמר את האמת הכי הרבה שאני יעשה זה להוציא את הרכב סופ''ש לנסיעה של 30 ק''מ במקרה הטוב,בקושי אני ינהג ברכב.

*מה העונש בחוק על נסיעה בלי ביטוח במידה ושוטר תופס אותי?,הבנתי מחברים שאף פעם לא באמת מבקשים את זה,רק במידה ויש תאונה אז אפשר לאכול אותה חזק על זה.

*יש לי כמה בעיות ברכב שאחותי עשתה בהם,היא נכנסה במשאית והמראה הימנית לא יושבת טוב ומתנדנדת,המאותת השמאלי לא תמיד מאותת וצריך לשחק עם זה,כמה פחות או יותר יעלה לי תיקון של זה?

העדפתי לשאול הכל פה ולרכז הכל בשרשור אחד מאשר לחלק כמה שאלות בכמה שרשורים.

ערב טוב.

פורסם

יש לך הרבה שאלות ואתה יורה לכל הכיוונים.. מציע לך למקד את השאלות שלך ולחלק אותן לפי הפורומים המתאימים באתר הזה, אחזקה למשל ופורום משפט או כללי. אחרת ילך פה עכשיו מישמש שלם בלי נושא מוגדר.

אל תיסע בלי ביטוח. הביטוח הוא לא רק בשבילך, אלא בעיקר בשביל מי שאתה עלול לפגוע בו. זה עניין רציני שיכול במפתיע להכניס אותך לברוך גדול ואל תזלזל בזה. הכי פשוט בשבילך, תשאל את מי שהחזיק ברכב לפניך לגבי הביטוח ובשנה הראשונה תמשיך את מה שעשו לפניך. לא תצא בהפסד גדול.

si vis pacem, para bellum

• תוכן חדש...