Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחיל עם פניה למפקח על הביטוח, הטיפול שלהם די יעיל בעניינים כאלה.

אני משוכנע שיש לזה פתרון.

למיטב ידיעתי מדובר בטירטור שנובע מנהלים פנימיים של חברות הביטוח ולא מכח החוק.

פורסם

היה לי פעם מקרה זהה במכירת אופנוע שבמהלך העסקה נעלמה לי תעודת החובה ולא ניתן לבטל ביטוח ללא תעודה.

הסוכן, כן כן הסוכן, ה"שוקה" הזה ולא הביטוח הישיר הפיק לי כפל תעודה במקום, שילמתי עליה 40 ש"ח בערך, ובה הוא השתמש כדי לבטל את הביטוח.

לא רואה סיבה הגיונית לוותר על סוכן.

מכירים את הפרסומת: "קיבלת מהסוכן שלך ביטוח מקיף זול יותר ונשארת אצלו? קבל מאיתנו 100 שקל" ?

אז השגתי מהסוכנת שלי ביטוח זול יותר מביטוח ישיר על המקיף של הרכב, ביטוח ישיר שמעו את זה ובזה הסתיימה השיחה באופן מאוד מיידי.

לא קיבלתי 100 שקל ולא נעליים.

עכשיו לך תרדוף אחריהם ותוכיך את מה שהם הציעו קודם.

אין על סוכן, יש פנים ויש שם עם מי לדבר.

שיתפרנסו, מגיע להם, בסקר שוק טוב הם לא יקרים יותר מהביטוחים הישירים (מהניסיון שלי).

אופנוען

פורסם
שלום,

מקפיץ את המקרה בכדי לדעת איך בסוף הבחור הסתדר מול AIG

קרא הודעה #10 בשרשור

הוא מצידו אינו שולח וכל שבוע הוא אומר שבוע הבא, נראה כי הבחור שקנה ממני את הרכב מבין כי הוא מכוסה ביטוחית ואין לו שום אינטרס לשלוח אליי איזשהו ביטוח חובה.

הקונה אינו מכוסה על ידי חברת הביטוח שלך מכיוון שהודעת לה על ביטול הפוליסה.

הוא לא ישלח לך את תעודת הביטוח החדשה אלא רק צילום שלה (בהנחה שעשה ביטוח).

אין לו אינטרס ולכן אתה צריך להמשיך לבקש ממנו או לגשת אליו ולצלם את תעודת הביטוח.

שלח לחברת הביטוח את העתק הפוליסה הקודמת (צלם עותק).

האם התשלום לחברת הביטוח בוצע בכרטיס אשראי?

• תוכן חדש...