Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, עוד פעם אחרי יומיים אני צריך את עזרתכם.

מדובר באותו רכב מיצובישי סופר לנסר 97 אוטומט

אחרי שבעיית הטורים סודרה הופיעה בעיה חדשה:cry:

אז ככה אתמול נסעתי הכל היה בסדר הרכב נסע חלק איך שהגעתי לעליה נתתי קיק והרכב פתאום התחיל לגמגם והפסיק לסחוב,יש מין הרגשה שהרכב עובד על 3 בוכנות. אני יודע יכולות להיות המון סיבות לבעיה.

חשבתי להתחיל מהכי קטן כמו חוטי הצתה אז השאלה איך אני יכול לבדוק תקינות של חוטי הצתה בסביבה ביתית?

וחוץ מזה אני אשמח אם מישהו יוכל לפרט אלו עוד סיבות יכולים לגרום לבעיה?

תודה רבה מראש לכל המגיבים.

פורסם

שלום.

ראשית תבדוק אם חוטי ההצתה קשים, אם כן, עבר זמנם - חפש חוטי הצתה איכותיים, לא של "ביתן ספארק"

תבדוק מצב פלאגים, יתכן ומגיע שמן לאחד מבתי הפלאגים, פרק ותבדוק אחד אחד מהם.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
מה זאת אומרת חוטי הצתה קשים? לבדוק את זה כהרכב מונע?

פשוט תיגע בהם ותראה שהם גמישים. ותבדוק התנגדות שלהם אם התנגדות אין סופית אז החוט קרוע

תעשה את כל זה כשהרכב מדוממם והמפתחות בחוץ

פורסם

איבחון ראשון סדר פעולות:

תניע ותן לרכב להגיע לטמפרטורת עבודה

עם ההגעה תאזין למנוע ותביט בו(אם הוא רועד ולא עובד עגול).

לאחר מכן כבה את המנוע ושלוף חוט הצתה אחד, ונתב אותו לגוף המנוע רחוק מאזור הקרוב לדלק.

הנע האזן ותביט-אם ישנו שינוי בהתנהגות המנוע.

חזור על הפעולה חוט חוט בכל 4 הצילינדרים.

כאשר תגיע לחוט ששליפתו החוצה לא גורמת לשינוי בהתנהגות המנוע,בצילינדר זה ישנה בעיה.

פרק את הפלג בצילינדר, צלם אותו והעלה תמונה על מנת לקבל חוות דעת.

ניצן

• תוכן חדש...