Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים!

צריך את עזרתכם, ברכב הנ"ל של המשפחה היה סיר עם דגים שנשפך מאחור על הרצפת מושב מאחורי הנהג.

לקחנו את הרכב לשטיפה - לא ממש עזר (בשטיח של הרכב עצמו), כרגע ברגע שפותחים את הדלתות של הרכב במיוחד לאחר לילה, יש ריח כאילו בישלתי חיה ברכב :shock:

לא נושם עד שאני מתניע את הרכב ופותח חלונות ומאיץ למהירות שבה יש אוורור... (כמעט 2 דק' קשה להחזיק ללא נשימה :p )

איך למען השם אני מצליח להפטר מהעול הכבד אשר נפל על הרכב, ועלי..(הרכב בראשל"צ)

תודה!

Opel Adam S 2017

פורסם

מנסיון של שמן מנוע שנשפך - הכי הגיוני וטוב יהיה פשוט להחליף את החלק הזה, זה עשוי מסוג של חומר שהשמן פשוט נספג בו ולא יוצא, לא משנה מה תעשה...

מה שכן אם אתה רוצה לנסות להציל את זה יש כמה דרכים, עדיף לנסות את כולן לכן אני יכתוב לפי סדר מומלץ, אתה יכול לעשות גם רק חלק ולצפות לתוצאה טובה...

דבר ראשון זה תלך למקום עם אוורור וחול (לך לים, יש לך לנד קרוזר) תוציא את השטיח הזה - שים עליו חול - הרבה חול ותן לו איזה 20 דקות ככה שהחול יספוג את כל השמן, תנער טוב טוב את החול ואז תשים עוד פעם חול שיספג מה שלא נספג בפעם הראשונה (אתה יכול להדק את החול על השטיח כדי שהוא ייכנס גם לבפנים (זה חומר מעצבן כזה כמו סיבים).. לאחר מכן תנער טוב טוב את השטיח ותלך למקום שיש בו צינור עם לחץ (גרניק כזה, אני הייתי הולך למקום של שטיפת מכוניות ידנית ומבקש ממנו להשתמש בו כמה דקות תמורת סכום סמלי) תיתן לחץ על כל השטיח ותיתן על כל מקום כמה פעמים כדי להיפטר גם מגריגירים של חול שנכנסו לתוך הסיבים האלה... 4 שעות ייבוש ואמורים לראות ולהרגיש תוצאות...

אבל כמו שאמרתי - הכי טוב קל ומומלץ זה לקנות שטיח כזה חדש, אני יודע שזה לא נוח מבחינה כספית ובגלל זה הסברתי הסבר כזה מפורט של איך לסדר, אבל אם מתאפשר לך מבחינה כספית אז תקנה את זה, זה כדאי..

פורסם

תודה רבה על התשובה.

אני לא יודע איך זה מבחינת כספית אבל השטיח הוא חלק מהרכב, כלומר צריך לחתוך אותו - ההבעיה היא שאני לא חושב שזה פרקטי וניתן לעשייה. אני מדבר ממש על רצפת הדיפון של הרכב....לא יודע מי הגאון שהצליח לשפוך מגש מאחורה אבל נהגו שם בצורה שהכל התהפך. :(

Opel Adam S 2017

פורסם

בזמנו שכחתי בפינה נסתרת בבגאז' קציצות שהיו מיועדות למנגל שעשיתי באותו היום.

לאחר יומיים נכנסתי לרכב ונחרדתי מהריח ששרר ברכב. קראתי המון מאמרים כדי לקבל מידע כיצד אוכל להיפטר מהריח. באחד מהמאמרים היה מי שאמר שפיזר אבקת סודה לשתייה בנדיבות במקום בו נשפך ברכבו נוזל כלשהו ולאחר לילה זה עשה פלאים.

נסה קודם לנקות את השטיח עם חומר שטיחים ומברשת ולאחר מכן את שיטת אבקת הסודה. בנוסף, השאר צלוחית אם אבקת סודה ברכב ע"מ לספוג ריח מחלל הרכב. עדכן אם הצליח.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

חומץ עושה פלאים בספיגת ריחות...

קערת מים עם אבקת כביסה וחומץ.

מברשת קשה ולהתחיל לשפשף.

לאחר מכן תעמיד את הרכב כמה שעות בשמש עם חלונות פתוחים והעניין מאחוריך.

בהצלחה

פורסם

:-)חייב להגיד שהצחקת אותי בתאור של בישול חייה ברכב

תשמע אני חושב שאחרי הכל אם לא יצליח לך להוריד את הריחות כדאי לחשוב על שטיח חדש

כמובן אם זה אפשרי

אבל "תרופת סבתא" שאני מכיר זה לנקות את זה עם ריח חזק אחר

או תביא איזה תכשיר שקולט ריחות רעים.

בהצלחה חבר.

פורסם

מה שאני הייתי עושה לוקח דלי של חול מפזר על כל השטיח שיש שם שמן דגים מחכה איזה שעה וחצי לאחר מכן שואב אם אבק ושם שמה חומר לשטיחים לוקח מברשת די גדולה מנקה איתה ושואב את החומר של השטיחים אם זה לא יורד יש בנאדם מקצוען שמומחה בדיטיילינג לרכב אם אתה רוצה אני ישלח לך קישור לאתר שלו בפרטי

• תוכן חדש...