Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון להיום יש לי רכב חדש מהחברה עם 20 אלף קילומטר סיאט איביזה 1.4 2011 דצמבר רפרנס (70 אלף שבמבצע).

יש לי "הזדמנות" להביא יונדאי וולסטר הדגם המפואר מושבי עור, גג פנורמי נפתח שנת 2011 עם 30 אלף קילומטר ב85 אלף שקל!

סה"כ בחור צעיר ורווק בלי ילדים, מה אתם הייתם עושים?!

מקס.

פורסם

אני יאמר את זה ככה: גם אם לאיביזה לא היו גלגלים והיא לא היתה מניעה הייתי נשאר איתה ולא הולך לוולוסטר... וואו, איזו השוואה...

באותה נשימה אני מעוניין לשאול - יש בבעלותי מרצדס SLS וחבר הציע לי להחליף איתו אותה בסובארו ג'אסטי שלו שהוא רכב מאוד אמין, הוא רק מבקש תוספת של 10K ש"ח לביצוע ההחלפה. כדאי?

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם
לא נהגתי על שתי הרכבים האלה, אבל מה שכן היונדאי יש לה ממש פוזה אם אתה מחפש את זה..

גם רכבי פוזה לא צריכים להיות מצועצעים כמו הוולוסטר הזה.

(ראה סיאט לאון, גולפים למיניהם\שירוקים וכו'.)

פורסם

מבחינת שדרוג האבזור השופע שתקבל ביונדאי קורץ לעין, אך מבחינה כלכלית זו תהיה החלטה שגויה. אני הייתי נשאר עם האיביזה.

פורסם
אני יאמר את זה ככה: גם אם לאיביזה לא היו גלגלים והיא לא היתה מניעה הייתי נשאר איתה ולא הולך לוולוסטר... וואו, איזו השוואה...

מובן שבגלל אובייקטיביות היתר שלך, הייתי הולך על הצעתך בעיניים עצומות ומבטל כליל את שאר התגובות אשר היו ויהיו בשרשור.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

באותה נשימה אני מעוניין לשאול - יש בבעלותי מרצדס SLS וחבר הציע לי להחליף איתו אותה בסובארו ג'אסטי שלו שהוא רכב מאוד אמין, הוא רק מבקש תוספת של 10K ש"ח לביצוע ההחלפה. כדאי?

תגיד מה אתה אמיתי?

הסיאט הזו שווה לתחת והיונדאי כמה רמות מעליה

תמיר.

פורסם

הייתי מחליף ליונדאי בגלל הפינוק והאמינות שלהם

ממש מפחיד מה ששומעים פה על המכלולים של VAG

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
הייתי מחליף ליונדאי בגלל הפינוק והאמינות שלהם

ממש מפחיד מה ששומעים פה על המכלולים של VAG

1400 ידני... :|

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
מובן שבגלל אובייקטיביות היתר שלך, הייתי הולך על הצעתך בעיניים עצומות ומבטל כליל את שאר התגובות אשר היו ויהיו בשרשור.

מעולם לא טענתי לאובייקטיביות אבל מצד שני, אין דבר כזה באמת...

אלוהים הוא היחיד בעולם שאובייקטיבי וגם אותו אפשר לשחד

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

זו בערך התגובה הכי שגויה, לא אובייקטיבית וחסרת רציונאל שראיתי בפורום :)

פורסם
נכון להיום יש לי רכב חדש מהחברה עם 20 אלף קילומטר סיאט איביזה 1.4 2011 דצמבר רפרנס (70 אלף שבמבצע).

יש לי "הזדמנות" להביא יונדאי וולסטר הדגם המפואר מושבי עור, גג פנורמי נפתח שנת 2011 עם 30 אלף קילומטר ב85 אלף שקל!

מה זה "להביא"? אתה מחליף או קונה?

מה מחירון הסיאט היום?אם ההפרש לא משמעותי אז תחליף בכיף.

פורסם

מבחינת אבזור אין מה להשוות היתרון הוא בהחלט לוולסטר, הביטוח יהיה זול יותר על הוולוסטר כנראה, צריכת דלק דיי דומה ועלות החזקה נמוכה.

הוולוסטר יותר זריזה במעט לפי מה שאני הרגשתי.

מבחינת פוזה המראה של היונדאי מצועצע מדי לטעמי אך גם האיביזה נראית קצת ערסית, שתיהן נפוצות על הכביש ולא משאירות רושם עמוק יותר.

אם האבזור שווה את תוספת המחיר הזאת מבחינתך לך על זה.

אגב 85 אלף? הרכב עלה על הכביש לפני גג 20 חודשים ועלה 150 כחדש, ירידת ערך של 3250 שקל לחודש? מה?

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם

להביא הכוונה לקנות ולמכור את האיביזה.

ביד 2 אנשים מוכרים את האיביזה באזור ה 60+- אלף ואת הוולסטר הדגם הפשוט ב100+-

• תוכן חדש...