Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

במשך כחודשיים נדלקת מנורת abs וגם נכבת מידי פעם.

ה abs עובד ומגיב בזמן בלימה חזקה (נבדק על חצץ בשטח פרטי וסגור).

אני רק רוצה לדעת אם מישהו נתקל בתופעה ואיך היא נפתרה.

בנוסף רעשים מהפרונט שלפי דעתי זה מיסב או צירייה

בעת נסיעה על כביש ישר יש רעשי תקתוקים, וכשמסיטים את ההגה טיפה לצד ימין

הרעש מפסיק.

אשמח לקבל המלצות למוסכים טובים ואמינים

באיזור חיפה והקריות שיוכלו לטפל לי בשתי הבעיות הנ״ל.

(חוץ ממרכזי טויוטה שלא בא לי לפרנס אותם).

תודה למראש

פורסם

מוסך הדקל בעכו, אזור תעשייה, די קרוב למוסך וסוכנות פרטוש- טויוטה בעכו...

למנהל מוסך קוראים משה, אדם אמין ומקצועי , גובה מחירים סבירים ויש לו גם עובדים מצוינים...

• ספונסר פורום
פורסם

את התקלה ב-ABS יש לבדוק מול מחשב דיאגנוסטיקה מתאים. אם יש תקלה אז סביר להניח שהיא תופיע בזיכרון של המחשב ויהיה אפשר להתחיל לאתר את מקורה.

לגבי התקתוקים זה כבר משהו אחר. בדרך כלל צירייה לא מתקתקת בנסיעה בקו ישר אלא רק בסיבובים. מיסב נשמע יותר הגיוני אבל צריך לשמוע את התקתוק כדי לאבחן.

בכל מקרה שני מוסכים טובים באזור חיפה שיוכלו לעזור לך לאבחן את שתי הבעיות הם מוסך אוניברסל או מוסך שפיק רפול. שניהם יוכלו לעזור לך גם עם ה-ABS וגם עם התקתוקים. בקש מהם להתלוות אליך לנסיעת מבחן קצרה כדי לאבחן במדויק את הרעש ותתקדמו משם.

פורסם

תודה על ההמלצה

ניגשתי היום למוסך שפיק רפול

הנורה של הABS דלקה מכיוון שנשרפו נורות בלם מאחורה

והרעשים מהפרונט נגרמו ממיסב תקול

טיפול מהיר ומחיר הוגן

• תוכן חדש...