Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניות בTRICKTAPE

caRnaf
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו קנה כאן דרך טריקטייפ?

איך מגיעה החבילה (או ההודעה על ..) הביתה?

באמצעות הדואר?

יש איזו דרך לנסות לאתר את החבילה?

למכירה -CBR 929 RR , מטופל בסטארסייקל ,ניתן להציג "היסטורית טיפולים" , אזעקה+ ביפר, FREE FLOW, זוג צמיגים חדשים.

פורסם
מישהו קנה כאן דרך טריקטייפ?

איך מגיעה החבילה (או ההודעה על ..) הביתה?

באמצעות הדואר?

יש איזו דרך לנסות לאתר את החבילה?

תתקשר אליהם ותשאל איך שלחו.

אם דרך UPS/FEDEX/DHL תבקש מהם מספר משלוח ותכנס לאתר של החברה על מנת לעקוב אחר המשלוח.

במידה ושלחו בדואר קבל מהם את המספר (LABEL) ותבדוק באתר של רשות הדואר האמריקאי (http://www.usps.com/shipping/trackandconfirm.htm?from=trnkcnfrm) ושל רשות הדואר בארץ אם החבילה כבר בארץ ואם כן היכן.

פורסם
תתקשר אליהם ותשאל איך שלחו.

אם דרך UPS/FEDEX/DHL תבקש מהם מספר משלוח ותכנס לאתר של החברה על מנת לעקוב אחר המשלוח.

במידה ושלחו בדואר קבל מהם את המספר (LABEL) ותבדוק באתר של רשות הדואר האמריקאי (http://www.usps.com/shipping/trackandconfirm.htm?from=trnkcnfrm) ושל רשות הדואר בארץ אם החבילה כבר בארץ ואם כן היכן.

תודה.

אם באתר מצויין שזה נשלח בAIR MAIL זה מספיק ?

למכירה -CBR 929 RR , מטופל בסטארסייקל ,ניתן להציג "היסטורית טיפולים" , אזעקה+ ביפר, FREE FLOW, זוג צמיגים חדשים.

פורסם
תודה.

אם באתר מצויין שזה נשלח בAIR MAIL זה מספיק ?

באיזה אתר?

תבדוק מתי הוא יצא מארה"ב הברית :-P

תעשה חשבון - AIR MAIL מגיע לארץ תוך כמה שעות, משם עובר למכס? (אין לי מושג לגבי זה)

ומשם לתיבת הדואר

פורסם
באיזה אתר?

תבדוק מתי הוא יצא מארה"ב הברית :-P

תעשה חשבון - AIR MAIL מגיע לארץ תוך כמה שעות, משם עובר למכס? (אין לי מושג לגבי זה)

ומשם לתיבת הדואר

באתר=טריקטייפ

יצא מארה"ב כבר לפני חודש.

לדעתי זה תקוע במכס, אני פשוט לא יודע איך לוודא את זה...

פורסם

האמת שבזה אני לא יכול לעזור לך, אבל אם אתה מוצא דרך תעדכן גם אותי, יש לי חבילה עם שני בולמים + שני משככים ל-TL ששוכבים שם כבר שבועיים - ואין עם מי לדבר :-(

פורסם

אני הזמנתי מהם פעמיים.

פעם אחד לקח לזה להגיע כמעט 4 חודשים (הספק שלהם לא הביא את הסחורה).

פעם שניה זה לקח פחות מחודש.

אם באתר רשום שהסחורה נשלחה, אז תוך כמה ימים זה צריך להגיע לארץ. אלי בפעמיים הגיע הודעה לדואר שהחבילה הגיע, ולקחתי אותה מהדואר.

אם החבילה דורשת תשלום מס בארץ, אז אתה אמור לקבל הודעה להגיע למרכז המכס הקרוב לביתך לשלם עליה ואז תוכל לקבל אותה.

• תוכן חדש...