Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום. בגלקסי שלי יש צילצול מטורף ומעיר מתים ברגע שמפלס כוח הסוללה יורד מתחת למינימום כלשהו.

במשך היום ההתראה הזו לא מזיקה לי ולפעמים אפילו מועילה, אבל בלילה אני עלול לחטוף התקף לב בגללה.

בקשתי היא לדעת איך מבטלים את זה, ריבונו של פתח תקווה.

תודה מראש.

פורסם

ברום המקורי של סמסונג אין אופציה לבטל את זה.

צריך להחליף רום לCM או משהו בסגנון (שם בוודאות אפשר לבטל את זה), אבל עם התקלות שיהיו לך שם, מהר מאוד תרצה לחזור למקורי, על אף הצפירה של הסוללה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא מכיר את הגירסה כך שלא אוכל לעזור לך עם ביטול של הצפירה, אבל:

למה שלא תטעין בלילה את המכשיר?...

אני תמיד מטעין את שלי בשעות הערב, כך שבלילה הוא טעון במלואו. כך כל יום.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...