Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

אני מתלבט בקניית הרכב על כמה סוגים שהציעו לי והייתי רוצה לשמוע את דעתכם

רנו מגן 2008 יד שניה מפרטי אני אהיה יד שלישית יד ראשונה היתה ליסינג 95000 קילומטר 1600 סמ"ק נראת טוב חיצונית ופנימית התחייבות לשילדה לא פגועה אחריות לשנה על מנוע וגיר ב-34000

שברולט אבאו 2009 יד ראשונה אני אהיה שניה נראת חיצונית פנימית יפה ומרשימה כ-100000 קילומטר ב-37000 [אפשר עוד לרדת קצת]

יונדאי גטס 2009 יד ראשונה אני אהיה יד שניה מליסינג 104000 קילומטר נראת פנימית וחיצונית קצת מוזנחת [תא הנוסעים והבגז והמנוע לא נראים 2009 ] יש אחריות לשנה או 15000 קילומטר על מנוע גיר וחשמל אם יתגלו קצת קלקולים בבדיקה מוכנים לתקן רוצים 32900 .

הבנתי שלרנו מגן אין שוק והיא גם קצת אוכלת דלק

הבנתי שלשברולט אבאו גם אין שוק והיא לא הכי אמינה

לגביי הגטס אמרו לי שהיא אוכלת דלק

מה דעתכם על 3 המכוניות האלו , הבנתי נכון או שאני קצת טועה, מה הייתם מציעים ??

התקציב הוא בסביבות ה-30000 גג 35000

תודה על ההענות

פורסם

היי,

נכון שלרנו ולאוואו אין כ"כ שוק. אבל מה שלא נכון שאוואו לא אמינה. אמינה ועוד איך (מנסיון אישי). כמובן שאם לוקחים בחשבון בטיחות, אז מגאן מנצחת. מצד שני, מגאן לא אמינה כמו אוואו וחלקים למגאן הרבה יותר יקרים, וגיר רובוטי מעצבן לפעמים.

לגבי גטס אני בכלל לא מדבר - רכב לא כ"כ מוצלח...

פורסם
היי,

נכון שלרנו ולאוואו אין כ"כ שוק. אבל מה שלא נכון שאוואו לא אמינה. אמינה ועוד איך (מנסיון אישי). כמובן שאם לוקחים בחשבון בטיחות, אז מגאן מנצחת. מצד שני, מגאן לא אמינה כמו אוואו וחלקים למגאן הרבה יותר יקרים, וגיר רובוטי מעצבן לפעמים.

לגבי גטס אני בכלל לא מדבר - רכב לא כ"כ מוצלח...

גיר רובוטי? איפה? במגאן? זה חדש לי שיש גיר רובוטי במגאן 2008. זה שמגאן לא אמינה זה גם מנסיון אישי?

פורסם

המגאן לא רובוטית והבעיות של האוואו הן לא רק הבטיחות אלא האמינות והאיכות הכללית של הרכב.

הגטס לא גרוע בשנים האלה. זה כבר לא המנוע השתיין (לא חסכוני במיוחד אבל בגדר הסביר) והאוטו עמיד מאוד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לפתוח השרשור, מגאן אחלה רכב ודי אמין (במיוחד משנת אלפיים ושמונה, ספרות הופך לסמיילים:-)). תבדוק היטב את הרכב והיסטורית טיפולים. הוא לא אוכל יותר דלק מהממוצע בקטגוריה,אולי ביחס לשני הרכבים האחרים שרשמת כן, אבל הם יותר קטנים. מגאן בטיחותי ונוח. לגיר האוטומטי! תידרש הסתגלות מסוימת אולי

פורסם
גיר רובוטי? איפה? במגאן? זה חדש לי שיש גיר רובוטי במגאן 2008. זה שמגאן לא אמינה זה גם מנסיון אישי?

אכן כך, מנסיון אישי בשני הרכבים. מגאן אמנם רכב מרווח, יציב ובטיחותי, אבל הגיר שלו נוטה להתבלבל בהילוכים, מנורות פנסים קדמיים נשרפות מהר וכל מי שהיה לו מגאן יודע שזה סיפור להחליף אותם, ויש גם בעיות חשמל נוספות. פעם הרכב לא הניע בגלל שלא קרא את הכרטיס (מפתח) - זה בעיה די נפוצה ברכב הזה. היה צורך בלנתק מצבר ולחבר שוב.

לעומת זאת, באוואו 2008, לא היו לי תקלות כלל. רכב פשוט ואמין. כמובן שמקטגוריה אחרת ושפחות בטיחותי ממגאן.

פורסם
אכן כך, מנסיון אישי בשני הרכבים. מגאן אמנם רכב מרווח, יציב ובטיחותי, אבל הגיר שלו נוטה להתבלבל בהילוכים, מנורות פנסים קדמיים נשרפות מהר וכל מי שהיה לו מגאן יודע שזה סיפור להחליף אותם, ויש גם בעיות חשמל נוספות. פעם הרכב לא הניע בגלל שלא קרא את הכרטיס (מפתח) - זה בעיה די נפוצה ברכב הזה. היה צורך בלנתק מצבר ולחבר שוב.

לעומת זאת, באוואו 2008, לא היו לי תקלות כלל. רכב פשוט ואמין. כמובן שמקטגוריה אחרת ושפחות בטיחותי ממגאן.

מאיזו שנה המגאן שהייתה לך?

פורסם

אני עם מגאן 2008 לבינתיים טפו טפו טפו אף בעיה, שום כלום.

מטפל בה בזמן, במוסך מורשה ודואג שתהיה נקייה.

הגיר לא מתבלבל ולא נעליים - זה גיר שעובד על שסתומי לחץ, מי שמתבלבל בעיקר זה בד"כ הנהג שלא ממש יודע איך לתפעל אותו, ברגע שמתרגלים, הרכב נוסע חלק.

האבאו והגטס - אמינות, אבל צורכות דלק יותר מהמגאן שהיא הרבה יותר גדולה מהן ובנוסף לכך הן מלכודות מוות על ארבע גלגלים, לא הייתי נוגע בהן, האחת נבלה והשניה טרפה.

המגאן בטיחותית מאוד, נוחה מאוד, מרווחת מאוד עם תא מטען עצום והגה נהדר שגורם לך להרגיש שאתה בכלל מנווט בתוך סופר מיני.

הגיר אכן קצת מעצבן לפעמים אבל כמו שאמרתי - ברגע שאתה מתרגל ומבין את הקטע, הרכב כמעט כל הזמן - נוסע חלק.

טיפול קטן 500, בינוני 800 וטיפול גדול 1400 שקלים

כל חמש שנים או 90KKM רצועת טיימינג

מעבר לכך לשמור על הרכב נקי.

ולגבי החלפת הנורות - סתם עושים מזה סיפור, להפך, אמנם אתה מגיע מבית הגלגל, אבל נורת הדרך היא כל כך קלה לגישה שזה מצחיק עד כמה ניפחו את כל העניין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

האוויאו היא כנראה אחת המכוניות היותר גרועות שנמכרו בארץ בשנים האחרונות.

אמינות בינונית (יוניט אור בלם, חיישנים, פלסטיקה מתפרקת),

היגוי ובלימה גרועים!,

ציון עלוב במבחני הריסוק.

יונדאי גטס היא בהחלט לא פיסגת הקטגוריה, אבל בהתחשב במחירה היא בהחלט אופציה סבירה למי שמחפש תחבורה בסיסית, רק יש להימנע מגירסת GLF שאינה מאובזרת בטיחותית.

המגאן מכונית משפחתית מעולה, נוחה, בטוחה, מרווחת וזולה.

מבחינת אמינות, היא לא סמל לאורך ימים, אבל רחוקה מלהיות אסון.

אבל אם אתה לא צריך רכב משפחתי אז חבל על הכסף.

פורסם

לפותח השרשור, אל תתבלבל.

במידה ואתה צריך רכב קטן תבחר בגטס.

במידה ואתה צריך רכב מרווח, בתקציב הנ"ל הרנו מגאן מנצחת ובהליכה!

הרכב אמין, נח, צריכת דלק פחות מהממוצע למשפחתיות, יפייפיה (לטעמי) ובכלל... יותר רכב מהאופציות האחרות שרשמת.

בתקציב הנ"ל הייתי מבצע מתיחה קלה ורוכש מגאן מקרסו טרייד אין אם אחריות ל-3 שנים, תשאל את הספונסר בפורום אם ואיך זה עובד כי זה משתנה בתדירות גבוהה.....

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

בפועל המגאן תהיה חסכונית יותר מהגטס - אז אפילו אם זה רכב גדול יותר, הוא עדיין עדיף מבחינה כלכלית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפותח השרשור, אל תתבלבל.

במידה ואתה צריך רכב קטן תבחר בגטס.

במידה ואתה צריך רכב מרווח, בתקציב הנ"ל הרנו מגאן מנצחת ובהליכה!

הרכב אמין, נח, צריכת דלק פחות מהממוצע למשפחתיות, יפייפיה (לטעמי) ובכלל... יותר רכב מהאופציות האחרות שרשמת.

בתקציב הנ"ל הייתי מבצע מתיחה קלה ורוכש מגאן מקרסו טרייד אין אם אחריות ל-3 שנים, תשאל את הספונסר בפורום אם ואיך זה עובד כי זה משתנה בתדירות גבוהה.....

לגבי 3 שנים אחריות. לפני כמה חודשים שאלתי נציג קרסו טרייד אין והוא אמר שכמעט לא נשארו רכבים במבצע הזה

פורסם
לגבי 3 שנים אחריות. לפני כמה חודשים שאלתי נציג קרסו טרייד אין והוא אמר שכמעט לא נשארו רכבים במבצע הזה

אני יודע, גם כשקניתי נאמר לי אותו דבר בגלל זה שווה להיכנס ולבדוק גם אם זה יעלה עוד כמה אלפים.

השקט והשרות שווים את זה מנסיון.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

אני הייתי שם לפני שלושה שבועות והנציג אמר ש-3 שנות האחריות ניתנות רק על רכבים עד גיל 3, כלומר כרגע בעיקר על הפלואנס.

פורסם
שלום לכם

אני מתלבט בקניית הרכב על כמה סוגים שהציעו לי והייתי רוצה לשמוע את דעתכם

רנו מגן 2008 יד שניה מפרטי אני אהיה יד שלישית יד ראשונה היתה ליסינג 95000 קילומטר 1600 סמ"ק נראת טוב חיצונית ופנימית התחייבות לשילדה לא פגועה אחריות לשנה על מנוע וגיר ב-34000

שברולט אבאו 2009 יד ראשונה אני אהיה שניה נראת חיצונית פנימית יפה ומרשימה כ-100000 קילומטר ב-37000 [אפשר עוד לרדת קצת]

יונדאי גטס 2009 יד ראשונה אני אהיה יד שניה מליסינג 104000 קילומטר נראת פנימית וחיצונית קצת מוזנחת [תא הנוסעים והבגז והמנוע לא נראים 2009 ] יש אחריות לשנה או 15000 קילומטר על מנוע גיר וחשמל אם יתגלו קצת קלקולים בבדיקה מוכנים לתקן רוצים 32900 .

הבנתי שלרנו מגן אין שוק והיא גם קצת אוכלת דלק

הבנתי שלשברולט אבאו גם אין שוק והיא לא הכי אמינה

לגביי הגטס אמרו לי שהיא אוכלת דלק

מה דעתכם על 3 המכוניות האלו , הבנתי נכון או שאני קצת טועה, מה הייתם מציעים ??

התקציב הוא בסביבות ה-30000 גג 35000

תודה על ההענות

בתקציב שלך אפשר גם למצוא רכב כמו דייהטסו סיריון (עדיף 2006 ומעלה) שיהיה אמין ,חסכוני ויעשה עבודה מצוינת עבורך וישנה גם אופציה נוספת שבתקציב הזה תנהג ברכב חדש מהניילונים, מודל 2013. מדובר במודל ליסינג פרטי חדשני (באוויס הוא נקרא "אוויס אקספרס", ולמען הגילוי הנאות המוצר מוצע גם בחברות ליסינג נוספות) במסגרתו אתה מקבל רכב "מהניילונים", למשך שנתיים וחצי, ומשלם את שווה הערך של ירידת הערך של הרכב. לדוגמה – מאזדה 2 מודל 2013: מקדמה של 15,000 ש"ח ו- 30 תשלומים של 664 ש"ח. סך התשלום שווה להוצאה שלך אם תקנה רכב ותמכור אותו אחרי שנתיים וחצי – שלוש שנים (רק שבמקום לשלם את מלוא השווי, למכור ולהישאר עם היתרה – אתה משלם רק את ההפרש). בלי התחייבות, בלי לגייס מימון, בלי להתעסק עם מכירת הרכב וכו'. אשמח לתת פרטים נוספים בפרטי.

בהצלחה

• תוכן חדש...