Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, היום חבר שלי שם לו מנורות נאון ירוקות מתחת לאוטו ,שמעתי מכמה אנשים שאם שוטר עוצר אותך ויש לך את הנורות האלו אז רוב הסיכויים שזה הורדה מהכביש, שאלתי היא האם השמועה הזאת היא באמת כחוק רשום או שזה סתם חירטוט של אנשים ? או שבעצם הם יכולים פשוט לתת דוח ולהגדיר את המנורות כ"אור נוסף" בלי שום הורדה ?

תודה לכול העונים !

מש"ק זרזור

פורסם

ככל שידוע לי, כל התקנת אור חיצוני ברכב שלא אושר במשרד התחבורה הוא לא חוקי ויכול לגרור הורדה מהכביש.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

מישהו יכול להסביר לי את הסיבה, למה מורידים את האוטו מהכביש בגלל כול אור נוסף ?

כלומר איך אור נוסף משפיע לרעה שבגללו מאליצים להוריד את הרכב מהכביש ?

מש"ק זרזור

פורסם
מישהו יכול להסביר לי את הסיבה, למה מורידים את האוטו מהכביש בגלל כול אור נוסף ?

כלומר איך אור נוסף משפיע לרעה שבגללו מאליצים להוריד את הרכב מהכביש ?

מסנוור נהגים אחרים ומושך תשומת לב (לך תבין חוקי מדינת ישראל)

Honda hornet 600

פורסם

יש את האורות הסטנדרטים שכל אוטו חייב שיהיו לו ויש אורות ערפל שמותר להרכיב

חוץ מאלה כל פנסים אחרים הם מיותריםואין כל צורך בהם וכל מה שהם יכול לעשות זה להפריע בזמן הנהיגה.

פורסם

תקנה 306:

רכב וכל החלקים האביזרים והציוד שמורכבים או מותקנים בו יהיו במצב תקין בכל עת ובמצב שלא יגרום רעש ,הפרעה,נזק,או סכנה לנמצאים עליו, בתוכו, או לידו ולעוברי דרך או לרכוש.

תקנה 307:

שוטר שאיננו בוחן תנועה שסבור שרכב מסכן את התנועה רשאי להזמין את הרכב לבדיקה בכל מכון רישוי או בפני בוחן תנועה של המשטרה

(בפיסקה זו ניתנת הסמכות לבצע פעולה זו גם לבוחן הנושא עימו תעודת בוחן וכן בוחן משטרתי)

פורסם
יש את האורות הסטנדרטים שכל אוטו חייב שיהיו לו ויש אורות ערפל שמותר להרכיב

חוץ מאלה כל פנסים אחרים הם מיותרים ואין כל צורך בהם וכל מה שהם יכול לעשות זה להפריע בזמן הנהיגה.

אורות ערפל לא מקוריים אסור גם כן להרכיב. אורות ערפל מאולתרים מפריעים ומסנוורים הרבה יותר מניאונים.

ניאונים הם בעיקר מכוערים.

פורסם
אורות ערפל לא מקוריים אסור גם כן להרכיב. אורות ערפל מאולתרים מפריעים ומסנוורים הרבה יותר מניאונים.

ניאונים הם בעיקר מכוערים.

אורות ערפל אכן מסנוורים, אף פעם לא הבנתי את ה"פוזה" שלהדליק אותם באמצע הקיץ.

ניאונים הם גם לא המצאת המאה, סתם מכער ומאוד מסנוור.

יוסי.

פורסם

תגידו, החוק לגבי פנסי ערפל שמותר להדליק אותם רק בערפל או בגשם רציני, זה חוק שיש רק בארץ?

כי בחו"ל יצא לי לראות לא מעט רכבים שנוסעים עם הפנסי ערפל דלוקים כל הזמן.

וניאונים מושך תשומת לב שלילית, כי זה מכוער...(לדעתי)

פורסם

בגלל שזה מושך תשומת לב...

אבל אפשר להגיד את זה לעוד הרבה דברים שמתקינים ברכב שימשכו את תשומת הלב

מדבקות, נאונים, פנסי ערפל, מסך דיוידי, ספוילר 4 מטר על סובארו DL ועץ ריח. :-)

עכשיו מה שקורה דברים כאלו מושכים את תשומת ליבם של נהגים אחרים כמו שדנו פה בעבר על מסך ברכב.

לדעתי אין סיבה להוריד רכב מהכביש בגלל נאונים זה לא מסנוור בשקל...

סתם מאיר את רצפת הרכב.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
תגידו, החוק לגבי פנסי ערפל שמותר להדליק אותם רק בערפל או בגשם רציני, זה חוק שיש רק בארץ?

כי בחו"ל יצא לי לראות לא מעט רכבים שנוסעים עם הפנסי ערפל דלוקים כל הזמן.

וניאונים מושך תשומת לב שלילית, כי זה מכוער...(לדעתי)

לא יודע אם באירופה יש אבל על אף החוק אני רואה מלא מכוניות נוסעות עם פנסי ערפל ורק פעם אחת ראיתי שמשטרה עצרה בגלל זה מכונית ככה הם דואגים לדברים ה"חשובים" באמת.

פנסי ערפל שמופעלים כשאין ערפל גרומים לסכמה הרבה יותר גדולה מעוד 15 קמ"ש בכביש מהיר.

פורסם
בגלל שזה מושך תשומת לב...

אבל אפשר להגיד את זה לעוד הרבה דברים שמתקינים ברכב שימשכו את תשומת הלב

מדבקות, נאונים, פנסי ערפל, מסך דיוידי, ספוילר 4 מטר על סובארו DL ועץ ריח. :-)

עכשיו מה שקורה דברים כאלו מושכים את תשומת ליבם של נהגים אחרים כמו שדנו פה בעבר על מסך ברכב.

לדעתי אין סיבה להוריד רכב מהכביש בגלל נאונים זה לא מסנוור בשקל...

סתם מאיר את רצפת הרכב.

אם זו הסיבה, אני חושב שהיא מוטעית לגמרי.

מילא סינוור, אבל מושך תשומת לב? מה לגבי בחורות עם מיני קצר? לדעתי זה מושך הרבה יותר תשומת לב מסתם נאונים :wink: .

זאת השיטה בישראל - 'אם זה לא שבור אל תתקן את זה' הם מעדיפים להוציא את זה מחוץ לחוק מאשר להתעסק עם זה, וחבל.

ולדעתי יש לא מעט סוגים של נאונים שמסנוורים מאוד, לדוגמא הנאונים בשפריצרים הם הכי יפים לדעתי ועם זאת אולי הכי מסנוורים. אבל ממתי נאונים ברצפת הרכב מסנוורים? לדעתי הם לא.

אבל חבל להתעסק בנושא הזה סתם, זה סתם מכוער ועדיף שישאר מחוץ לחוק.

יוסי.

פורסם

אני ראיתי הרבה מכוניות עם פניסי ערפל

זה כמו אגזוז פתוח שלא ממש מזיז לשוטרים

נאון הרבה יותר מושך את העיין ולכן הסיכויים שיורידו אותו יותר גדולים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...