Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך לשנות את שם השרשור ל מחכים לפות״ש .....

מדיון במותחן של שרשרת טיימינג זה הפך למותחן אמיתי ! אבל מהסוג הזה של השלוש שעות + שלא נגמר אף פעם :-D

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

• תגובות 688
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה ענין מותחן לענין ציפ?

במיוחד שיש אזכור לתקלה כוללת במותחן בכמה סוגים של מנועים,גם ללא שום ציפ.

לו צמפיון היו יכולים לא היו נותנים לו אחריות למנוע,שקיפות??לא אצל צמפיון,העיקר להלך אימים על הלקוח.

ולתת שירות בחמיצות פנים,ויד אחת קשורה מאחורי הגב.

פורסם

אתה לא טורח לקרוא את השרשור וכותב הודעות שלא קשורות לכלום, הרכב שוב לא מתניע ונגרר למוסך שביצע את ה(אעלק) תיקון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
על זה הם בנו ובונים שכול הלקחות יתאיישו וישלמו.

פתרו ?

האם יש חלק מתכנון חדש שפותר את הכשל שהתרחש ?

לדעתי זה רולטה שמסתובבת והשאלה אצל מי הכדור (התקלה) תנחת להבא ....

אלא אם כן יהיה ריקול להחלפה יזומה של הרכיב הבעייתי (מותחן או מה שקשור).

רענן

וכל מילה נוספת מיותרת.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

ואני חשבתי ואמרתי שליאון 1.8 tsi ידני זו הקניה הטובה ביותר כיום(כי dsg זה דראק)

איך אומרים אצלנו,

לא מדברים בביתו של תלוי על החבל

פורסם
אתה לא טורח לקרוא את השרשור וכותב הודעות שלא קשורות לכלום, הרכב שוב לא מתניע ונגרר למוסך שביצע את ה(אעלק) תיקון.

אם זה לא היה מובן מספיק אז אני יסביר : זה ניכתב בציניות !!

פורסם

אה, אז שכח מזה :oops:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מתנצל שאני נעלם קצת, בלי הרכב מרבית זמני הפנוי מתבזבז על תחבורה ציבורית.

אז ככה, אני אנסה לענות על כל השאלות שעלו, מתנצל מראש אם פיספסתי משהו:

1. לרכב הנ"ל אין צ'יפ. דווקא כרגע עוברות לי מחשבות בראש אחרי כל מה שקרה כן לשפר, בכל זאת כנראה לא אמכור אותו בקרוב.

2. לשאלת שי, כן הוחלף קלאצ' ברכב (בעלות). אולי זה קצת תמוה שהקלאצ' הולך בק"מ נמוך אבל שילוב של נסיעות עירוניות הרריות (חיפה) + הרבה נסיעות בינעירוניות פקוקות + זה הרכב הידני הראשון שלי, כנראה לא תרם הרבה לחיי הקלאצ'.

3. בשיחה הראשונה שלי מול הילה היא אמרה שראו שהמשאבת דלק לא מקורית או הוחלפה (משהו כזה, לא זוכר בדיוק, אז תקחו את הדברים בערבון מוגבל). באחד הטיפולים הקודמים נאמר לי שיש בעיה במשאבת דלק והחליפו לי אותה במסגרת האחריות, ככה שלא הבנתי בדיוק למה היא התכוונה בכך שהמשאבה לא מקורית. בכל מקרה נושא זה לא חזר שוב פעם, לא בהמשך השיחות עם הילה ולא מול המנהל שירות.

למה אני מספר את זה? כי כנראה בהודעה שלה בפורום היא התכוונה לעניין הזה. בכל מקרה כמו שאמרתי, בהמשך השיחות לא היה אזכור לדבר כך שלא יחסתי לזה חשיבות ולא התעקשתי שישלחו אלי את כל החשבוניות מהטיפולים.

זה ש TEYAL ו YEHUDA החליטו לעשות מזה ספין זה סיפור אחר.

4. אם כבר, הילה בהודעה שלה פה בפורום טענה שתי טענות, האחת שהרכב לא טופל כראוי והשניה שהמנוע כלל לא נבדק. את הטענה השניה הפרכתי בעמודים הקודמים, שכן בחשבונית שהמוסך נתן רשום במפורש שהם בדקו את המנוע.

אם לאייל או לחברו יש טענות\בקשות לצרף מסמכים או לחולפין לכנות מישהו שקרן הם מוזמנים לפנות להילה או מי מטעם צ'מפיון.

5. שוב פעם לגבי טענות אייל שכביכול שיקרתי לגבי הדרישה של המוסך להחלפת המנוע, זה מה שנאמר לי מהמוסך בטלפון (ואף ציינתי את זה) - כמו כן רשמתי את המחירים שנתנו לי.

בחשבונית שניתנה לי אכן לא רשום שצריך להחליף מנוע, את החשבונית קיבלתי כמה ימים אחרי שהרכב עבר למוסך שלי (ואחרי שפירסמתי את ההודעה המקורית פה בפורום), שכן לא נכחתי במוסך. את התשלום של ה 700 ש"ח עשיתי בכ"א טלפונית ואת החשבונית הם השאירו לי באוטו שנאסף ע"י הגרריסט, ברגע שקיבלתי אותה היא הועלתה לפורום.

6. המטרה הראשונה מפתיחת התרד הייתה בראש ובראשונה להלין על חוסר המקצועיות של המוסך, שכן האבחון התחיל בדלק מהול, אחרי זה מותחן (אני בכלל הבנתי שזה טיימינג בהתחלה, אבל חברי הפורום הסבירו לי את ההבדל ומאז הספקתי לעשות עבודת דוקטורת בנושא) ולבסוף נאמר לי שצריך להחליף מנוע.

באותה נקודה החלטתי שאני כבר לא סומך על המילה של המוסך והוצאתי את הרכב משם.

לא היו לי שום ציפיות שהם יתקנו את הרכב על חשבונם, שכן ברור לי שהרכב מחוץ לאחריות. אם מלכתחילה הם היו אומרים שיש בעיה XYZ במנוע גם אם העלות שלה גבוהה לא הייתי מתנגד להחלפה\תיקון בעלות.

7. בסופו של דבר צ'מפיון הם אלה שהציעו למשוך את הרכב אליהם. היצרן מימן את עלות החלפים, או בעקבות לחץ שצ'מפיון הפעילו, או בעקבות המיילים (שניים במספר) ששלחתי ליצרן.

8. אחד מהעובדים במוסך מסר לי שבהנהלה "נעלבו" מהתרד פה. אני לא יודע מה לעשות עם המידע הזה. (להפסיק להגיב?)

9. כרגע יש בעיה חשמלית באוטו (בית הנתיכים) שלא קשורה לתיקון שהאוטו עבר. קיבלתי הצעת מחיר מצ'מפיון לתיקון. שוקל לסדר את העניין אצל רון או למצוא מוסך אחר מומלץ באזור.

חאלד אם תוכל להרחיב על טיפול המוסך והתמיכה מהסוכנות שקנית ממנה כי גם אני חושב לרנות משם.

מהמוסך בנצרת לא חזרו אלי בכלל.

וטיפה התייחסות לשרשור מעבר לפעם בחודש גם תהיה נחמדה..

סליחה ?!

מצטער באמת שיש לי עיסוקים אחרים בחיים חוץ מהאוטו.

יש כזה דבר שנקרא היקש לוגי, אם צ'מפיון אמרו שלא מגיע לו כלום כי "הוא לא שמר על שגרת טיפולים ראויה" ופתאום הם מחליפים הכל בחינם (למעט עבודה) אז ברור לחלוטין לכל אדם שעיניו בראשו שהוא אכן טיפל כראוי ואין כל צורך בהצגת חשבונית זו או אחרת.

למה אתה לא תוקף באותה מידה את נציגת צ'מפיון על זה שהיא לא מציגה הוכחות שהוא לא טיפל כראוי?

+1.

הסברת את זה יותר טוב ממה שאני הייתי יכול.

אני מניח שהם היו מוכנים לשלם על החלקים בתקווה שזה מה שיגרום לשרשור הזה לגווע. הנזק שנגרם כאן הוא הרבה יותר מכמה אלפים. תדמית זה אחד הדברים היותר חשובים שיש לחברה והקלות שבה כל אחד יכול להרוס את התדמית הזאת מעל דפי הפורום היא בלתי נסבלת, לכן יש כאלה שדורשים הוכחות. לא אמרו לו שהוא שקרן רק ביקשו שיציג הוכחות

צ'מפיון לא שילמו על החלקים, היצרן שילם. (כך אמרו לי במוסך)

להזכירך, כאשר השרשור נפתח הוא גרר את הרכב למוסך פרטי ועמד בפני תיקון הרכב במוסך פרטי.

רק לאחר שהובהר לו חזור והבהר ע"י חברי הפורום שהוא נותן לצ'מפיון "למכור אותו בזול" וכי עליו להיות יותר אסרטיבי בעניין, הרכב נגרר חזרה למוסף מורשה צ'מפיון.

ממש לא התנהגות של "שימוש ציני בפורום".

נכון.

יש לציין גם שאני כבר ביקשתי מהמוסך שלי שיאתרו לי מנוע, שכן לא הייתה לי כוונה לחזור לצ'מפיון. בסופו של דבר הם אלה שיצרו איתי קשר ולקחו את הרכב בחזרה אליהם.

בסופו של דבר, כפי שכתבתי בהודעה הקודמת שלי, צ'מפיון כן התמאצו למצוא פתרון, ואף גררו את הרכב אליהם על חשבונם והחליפו לי את החלקים התקולים בחלקים חדשים עם אחריות לשנתיים.

ראוי לציין שאחרי שהמנהל שירות התערב וקרא לנו לפגישה עימו' היחס השתנה מאוד (לטובה) וכן הייתה הרגשה שהם רוצים לעזור.

בהתחלה הייתי מאוד טעון ועצבני מהשירות שלהם (גם במוסך וגם בשירות לקוחות הטלפוני), אבל אחרי שהילה ונועם נכנסו לסיפור התנהלות עימם הפכה להרבה יותר נעימה וקלילה.

במאזדה 3 בלם היד נמצא בתוך התחת של הנוסע ליד הנהג.
פורסם

תודה על העדכון.

חיכינו לזה.

שיהיה רק בהצלחה.

סעיף 8... !!!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לא, הרכב נקנה מנצרת. התיקון היה בחיפה.

במאזדה 3 בלם היד נמצא בתוך התחת של הנוסע ליד הנהג.
פורסם

חברים יש מספיק כובעים לכולם,טוב רק למי שצריך לאכול או להתנצל בשלושה העתקים כלפי הבחור שלנו.

והמבין יבין,תתבישו לכם.

פורסם

שייעלבו!.

בפעם הבאה שייתנו שירות טוב יותר וישמרו על השם שלהם במקום להתיש בן אדם שבסך הכול רצה לתקן את הרכב שלו ועד הדרך להרוס לעצמם את השם.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...