Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום. היום ניסו לגנוב לי את האוטו שני בדואים.

כרגע באוטו יש לי קודן ואזעקה עם ביפר של רב בריח. אגב גם המבטח המקורי עם קוד או משהו כזה מן אימובילייזר..

קיצר מחפש כל המלצה למיגון הרכב כי אחרי שהבריחו את הבדואים עדיין לא נראה לי שהם ירדו מהאוטו שלי בקלות.

תודה רבה . ויום טוב.

אם אתה חושש לגניבת כל הרכב, בצע מספר ניתוקים בעצמך (תוציא חוט אחד מהקוייל וקח הביתה, בצע ניתוק נוסף למשאבת דלק, תוציא פיוז, נתק את אחד הקונקטורים של אחד החיישנים הקריטיים וכד').

בנוגע להימצאות בני הבית בבית - כדאי לתת התראה נוספת לכל השכנים (אפילו באופן אישי) שיהיו ערים במיוחד בכל מה שקשור לאזעקות שפועלות (לא משנה באיזה רכב) ולהיות קשובים יותר למה שקורה בחניה (ואם תסביר להם שכבר היו ניסיונות פריצה לרכב שלך, אולי הם יחששו לגורל רכבם ויקחו לתשומת ליבם).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הצעה שלי:

החלפת החלונות לזכוכית משוריינת - ככה שגם פטיש 5 קילו לא יעזור להם, והם ישארו בחוץ

הוצאת 2 חוטים של המצתים וחוט נוסף של הקוייל

ברז בצינור הדלק ממש בהתחלה על מנת שלא יראו אותו

התקנת מנעול לידית הילוכים והגה

התקנת קודן, אמבלייזר, התקנה של צופר אוויר במקום הצופר המקורי של האזעקה

ואיתורן.

אין סיכוי שבלי משאית גרר שהם יצליחו להניע את האוטו ולברוח איתו לפני שכל השכונה תספיק

לצאת על מדים עם רובים שכפצים אפודים ומה לא...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

כל מה שהוצע כאן זה בלגנים וסיבוכים

לנתק חוטים להוציא פיוזים להתריע שכנים.

תעשה מה שאמר לך אחד מכאן להודיע לאיתורן על כל התנעה של רכב בטלפון לפי שעות מסוימות.

או העמוד היצוק הזה למדרכה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

היה איזה בחור שאני מכיר שבנה מערכת קומבינה שבעזרת כפתור קטן ומוחבא הוא מנתק את אספקת הדלק למנוע . יום אחד אבא שלו אמר לא שהאוטו לא נמצא הוא אמר לו " אל תדאג אבאל'ה אני תכף מביא אותו חזרה" אחרי 2 דקות חזר עם האוטו ! האוטו היה בסוף הרחוב הגנב התבאס ועזב את האוטו . תנסה תשאל איזה מוסכניק שאשכרה מבין והוא יעשה לך את זה בשמחה. ( רק תקווה שהוא לא יהיה הגנב )! דרך אגב לאותו בחור היה סובארו פשע אוטו חביב על גנבים באותו זמן.

פורסם
לכל הסקרנים.. אני לא אגיד איזה אוטו יש לו, אבל חיפוש פשוט של הודעות אחרונות שלו יתן את התשובה
מה זה פה ג'ימס בונד?! תגיד וזהו:x

אם הוא יתחיל לשים מנעולחים בכל הרכב ולהוציא את כל הפיוזים יקח לו שעה להניע את הרכב יום למחרת.

אם יש לך רכב כל כך יקר וחשוב לך אז הפיתרון כנראה איתורן למרות שזה יצא בטח יקר,אני לא בטוח סתם ניחוש

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

יש לי אימפרזה GT99. וכידוע לם הבדואים אוהבים את האוטו הזה יותר מסיויוק חחח.. וזאת היחידה בעיר..

וגבי לנתק פיזיום וחוטי הצטה אם זה מה שדרוש אני יעשה את זה. רעיון לא רע. מסורבל אבל לא רע בכלל! גם ככה אני בודק שמנים וכל זה ל בוקר... אז זה יהיה על הדרך.

תודה לכל העונים

=========================================

SILVER GT99

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=533D1E2E264446D48118FF4BF6F82A9A&alid=193177

פורסם

אמאאא תגידו התחרפנתם?!?

עוד מעט תגידו לו שיוציא את המנוע וישים אותו בבית

ככה בטוח לא יגנבו ...

קיצר לך תקנה את המנעול של הבלם זה דבר בן זונה

זה נועל לך את הבלם ואי אפשר לנסר את זה כי זה מפלדה

יש את זה בערוץ הקניות תתקשר ותזמין ... :-D

הנה כזה :

autolock2.gif

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

מישהו פה הזכיר חלונות משוריינים...

עד כמה היית רציני?

כי החלונות זה פריטי מאץ' הדרך היחידה לתוך האוטו

אתה יכול להרחיב?

אולי יש מדבקה (אפילו שקופה) שאפילו אם החלון נשבר הוא לא מתפרק?

פורסם

קנה אמסטף, קשור אותו ברכב, אל תתן לו לאכול יותר מידי, ותקבל מערכת הגנה מושלמת...

כל עוד לא מפריע לך הריח, הקקי, הפיפי והעובדה שגם אתה לא תמיד תוכל להכנס לרכב :wink:

הנקודה החלשה של כל מערכת הגנה היא הסטנדרטיות...

מערכת הגנה "בתפירה אישית" תהיה לרוב יותר עמידה בפני פורצים. הפורצים מכירים את מערכות ההגנה, ולרוב עבדו כמתקינים. ומישום כך הם מכירים את דרכי ההתקנה וכמובן הפריצה.

אם אתה בונה מערכת שתנתק את ההצתה, ואתה מחביא את המתג (אפילו מתג אלקטרוני) יהיה קשה יותר מצא את זה (בנוסף לאזעקה)...

אתה יכול לבנות מיתקן שישנה את סדר ההצתה, או ינתק חלק מהחוטים (האוטו יניע, אבל ישמע כל-כך גרוע שהגנב יגיד "OK, אז אולי זה חרא של אוטו" או "אולי הרסתי משהו, בוא ניתחפף מכן לפני שיתפסו אותי, האוטו לא שווה"....)

אתה יכול להתקין מערכת אזעקה "דמי", גש לחנות אזעקות/פירוקיה וקנה מערכת אזעקה שלא עובדת, תתקין אותה כאילו היא מותקנת באוטו, מקם אותה בבתא המנוע בצורה גלוי (כמו כל האזעקות), הגנב ינסה לנטרל אותה ויבזבז זמן (יקר) ולא יצליח להניע את האוטו...

את המערכת האמיתית אתה יכול להניח מאחורי תא הכפפות (מפרקים את התא ומתקינים שם).

זכור, תחשוב כמו גנב, ותחשוב מה הכי לא צפוי...

אגב, "סנדלים" לאוטו הם אחלה סידור, הבעיה איתם היא הסירבול, כשיורד גשם לא תמיד בא לך לשים אותם... דווקא באותו יום מישהו "יתלבש" לך על האוטו... הם תופסים מקום בבגאג' ועוד...

אתה יכול להכין סנדל כזה בקלות, אם אין לך את הידע, גש למסגר עם סירטוט מדויק (מידות של הגלגל, רוחב הסוליה של הצמיג וכו') המסגר (במידה והוא מיקצוען) ידע לעזור לך... המחיר, סביר להניח 400-500 ש"ח בהגזמה פראית... מנעול רב-בריח + מגן מנעול יעלה סכום דומה...

שלא תדע "צער"...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

לא נעים להגיד אבל,תכין מזומנים:-)

לקרוב שלי הם צלצלו והציעו בחזרה את ההיילקס שלו בתמורה ל15K...

כמובן שלא יצא כלום,גם במשטרה אמרו לו,שישאירו אצלהם

פורסם
לא נעים להגיד אבל,תכין מזומנים:-)

לקרוב שלי הם צלצלו והציעו בחזרה את ההיילקס שלו בתמורה ל15K...

כמובן שלא יצא כלום,גם במשטרה אמרו לו,שישאירו אצלהם

מה שקורה בד"כ זה שאתה משלם להם את הכסף והם נעלמים איתו ועם המכונית שלך.

לכן גם המשטרה מציעה לא להתפתות ולתת להם כסף.

בקיצור, כמו שהציעו לך, מתג נסתר, ודבר עם איתוראן, הם לבטח ישמחו לעזור לך.

לגבי ימים שאתה לא בבית, תודיע למוקד של איתוראן, ואז על כל צפצוף, הנעה, תזוזה של הרכב

הם יודעים שזה גניבה.

• תוכן חדש...