Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתקציב של 70 אלף אתה יכול כבר לשקול רכישה של רכב חדש, אולי בתוספת קטנה מאוד, יש את כול הקטנים שעולים כ70 אלף ש"ח, ויש ידניים אפילו בפחות.

כפי שכתבתי, אני לא מעוניין ברכב מהקטגוריה הממש קטנה של ה-i10, ובשום פנים ואופן לא ידני :)

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סקודה פאביה ספייס 1.4 ידנית תהיה אופציה מעולה בשבילך גם מטען ומרחב ענק גם חסכונית וגם לא יקרה אם בא לך מ'הו ײקצתײ יותר צעיר אז האיביזה או הבראבו ימלאו אחלה מקום

פורסם
סקודה פאביה ספייס 1.4 ידנית תהיה אופציה מעולה בשבילך גם מטען ומרחב ענק גם חסכונית וגם לא יקרה אם בא לך מ'הו ײקצתײ יותר צעיר אז האיביזה או הבראבו ימלאו אחלה מקום

שוב, כפי שכבר ציינתי כחמש פעמים... אינני מעוניין ברכב ידני...

פורסם
מה אתה מגדיר בתור קילומטרז' נמוך לפולו 2008 נניח?

ואיזה מוסכים מורשים אתה ממליץ שאינם יקרים כמו המרכזי?

לא הייתי רוכש 2008 עם יותר מ60000 קמ

מוסך רון בתל אביב.

שמעתי בעצתם של כמה חברים מהפורום. והמחירים באמת זולים. ויחס אנושי מצויין!!

פורסם
לא הייתי רוכש 2008 עם יותר מ60000 קמ

מוסך רון בתל אביב.

שמעתי בעצתם של כמה חברים מהפורום. והמחירים באמת זולים. ויחס אנושי מצויין!!

אני מתחיל לנטות יותר ויותר לכיוון הפולו, אפילו יש פה בחור שפרסם הודעת מכירה, נראה מה הולך...

איך הפולו מבחינת איבזור ד"א? האם הנגן מובנה או צריך לקנות חיצוני?

פורסם
אני מתחיל לנטות יותר ויותר לכיוון הפולו, אפילו יש פה בחור שפרסם הודעת מכירה, נראה מה הולך...

איך הפולו מבחינת איבזור ד"א? האם הנגן מובנה או צריך לקנות חיצוני?

מבחינת האבזור היא דלה.

אבל מבחינת אמינות, ביצועים, חיסכון בדלק וסחירות. היא הך משתלמת.

כשאתה נוסע בה אתה מרגיש איך יש בידוד חזק! שקט! כמעט ולא שומע את כל הבורות והמהמורות שיש בכבישי ישראל.

יש מערכת רגילה של פיוניר שמותקנת בדגמי הקומפורטליין. יש המון תאי איחסון ( מתחת לכיסאות הנוסעים יש מגירות ), מעמד חמוד שקופץ בלחיצת כפתור לבקבוק שתיה, תא כפפות מקורר ועוד כמה קטנים.

שוב,

אם תחליט ללכת על הפולו, אל תתפשר על הקמ והידים. תמיד תשאף להכי נמוך. כל 15 אלף זה טיפול והחלקים דיי יקרים.

לסיכום:

פולו 2008-9 יד נמוכה וכך גם הקמ. בדגש על הקומפורטליין.

בהצלחה

פורסם

מניסיוני אמליץ לך על הסקודה פאביה 1.6 שנת 2008 שיכולה להיכנס לתקציב שלך ולכל הדרישות גם יחד. גם הפולקסווגן פולו 1.6 אוטומטית 2008 יכולה להיות אופציה טובה (השכן קנה), זה אותו מנוע וגיר קומפלט בשתי המכוניות. שים לב שזה מנוע BTS שמפיק 105 כ"ס וללא כל מיני עזרים שיכולים להתקלקל כדוגמת הטורבו במכוניות החדשות. גם הגיר עצמו הוא גיר אוטומט 6 הילוכים טריפטרוניק רגיל ולא ה- DSG המועד לפורענות.

הרכב שלי נסע משנת 2008 כבר 53K ק"מ ללא שום ציוץ. פשוט לא רואה מוסך ומקווה שזה יימשך כך - לא החלפתי בורג ברכב חוץ מטיפולים כמובן ובלאי - קרי רפידות בלמים וצמיגים קדמיים. גם המצבר מקורי ולא החלפתי שום נורה ברכב. לשלילה אציין כי איכות החומרים ברכבי VAG לא משהו, כפתורי פלסטיק שנשברים וצבע מפלסטיקים שמתקלף זה לא מחזה כ"כ נדיר - נאמר שיום אחד ניסיתי להוריד את ידית בלם היד וציפוי הניקל של הכפתור התקלף, נכנס לי עמוק לאצבע והדם החל לזרום... ועדיין לא הייתי מופתע (הוחלף באחריות).

פורסם

הוא מחפש רכב חסכוני ומנוע 1600סמק פחות חסכוני ממנוע 1400סמק.

לגבי הפלסטיקה שדיברת, לי לא היו שום תופעות של קילופים ושברים למיניהם.

הייתי יד 2 2008 עם 42000קמ . רכב דנדש ללא תיקון צבע. וככה גם נמכר

פורסם

צריכת הדלק של הפאביה בנסיעה בין עירונית על 90 קמ"ש/2000 סל"ד בהילוך 6 ללא מזגן או אורות עמדה על 17.2 ק"מ לליטר, מכאן שמדובר בצריכה חסכונית.

לפאביה יש מנוע 1.4 ליטר שלפי ההגיון אכן יותר חסכוני, אך אינו משודך לתיבה אוטומטית ומכיוון שפותח השרשור לא ציין באיזה גיר הוא מעוניין המלצתי לו על ה- 1.6, מכיוון שמגיע גם עם גיר אוטומט 6 הילוכים, או ידני 5 הילוכים.

בעניין איכות החומרים בכל רכבי וואג, הנך מוזמן לבצע חיפוש בפורום.

פורסם
תודה על התגובה...

אני מודע לרכבים שיש בקטגוריה, העניין הוא שאני צריך המלצה על איזה רכב כדאי עפ"י התנאים שכתבתי כי אינני יודע מה עדיף בקטגוריה. רכבים יותר גדולים אני לא צריך, כפי שאמרתי אני נוטה לרכבים יותר קטנים בגלל עניין החניה באיזור המרכז.

בנוסף שכחתי לציין שהגיר יהיה אוטומט או טיפטרוניק, בשום פנים ואופן לא ידני או רובוטי.

ואם למישהו יש נסיון עם ה-i20, אשמח שתשתפו בחוויות עם הרכב (מבחינת נוחות נסיעה ואמינות) :)

תקרא את השרשור

פורסם

כנראה פספסתי את המשפט של הגיר, אלא אם כן הכניס את זה אח"כ בעריכה.

כך או כך זה רק מחזק את מה שכתבתי: פולו או פאביה 1.6 אוט' 2008 - לרכוש את הרכב עם הנתונים הטובים ביותר. בהצלחה.

פורסם

בקיצור חבר, אתה צריך סופר מיני- I20, פאביה, פולו, מאזדה 2, איביזה, פיז'ו 207 ודומותיהן.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
בקיצור חבר, אתה צריך סופר מיני- I20, פאביה, פולו, מאזדה 2, איביזה, פיז'ו 207 ודומותיהן.

ברור לי איזה רכב מקטגוריה אני צריך, למה אבל לא לקרוא את השרשור לפני שאתה מגיב?

אני צריך המלצה לרכב, לא את כל הרכבים שבקטגוריה.

בכל מקרה, אני די נוטה לכיוון הפולו.

פורסם
מבחינת האבזור היא דלה.

אבל מבחינת אמינות, ביצועים, חיסכון בדלק וסחירות. היא הך משתלמת.

כשאתה נוסע בה אתה מרגיש איך יש בידוד חזק! שקט! כמעט ולא שומע את כל הבורות והמהמורות שיש בכבישי ישראל.

יש מערכת רגילה של פיוניר שמותקנת בדגמי הקומפורטליין. יש המון תאי איחסון ( מתחת לכיסאות הנוסעים יש מגירות ), מעמד חמוד שקופץ בלחיצת כפתור לבקבוק שתיה, תא כפפות מקורר ועוד כמה קטנים.

שוב,

אם תחליט ללכת על הפולו, אל תתפשר על הקמ והידים. תמיד תשאף להכי נמוך. כל 15 אלף זה טיפול והחלקים דיי יקרים.

לסיכום:

פולו 2008-9 יד נמוכה וכך גם הקמ. בדגש על הקומפורטליין.

בהצלחה

במה הקומפורטליין שונה מהגרסאות האחרות? ואילו אחרות יש?

פורסם

יש 2 גרסאות:

1. טרנדליין

2. קומפורטליין

ההבדלים הם מינוריים אבל תמיד עדיף ללכת על רמת גימור גבוהה כי ככה יהיה לך קל למכור בהמשך.

בקומפורטליין צבע הטמבונים והמראות זהה לצבע הרכב.

ריפודי הרכב בצבע שמנת במידה וצבע הרכב כהה ( כמו כחול או שחור)

תאי אחסון מתחת למושבי הנהג והנוסע הקידמי.

מערכת של פיוניר ולא המקורית מהחברה.

בטרנדליין ההפך.

בהצלחה

• תוכן חדש...