Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון אתה לא יכול להחליף מוצר טיפוח אחרי שימוש, דבר שני אני ממליץ שוב על בייביליס 842XE או E845E.

אופציה נוספת - Valera 648.01.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אני בסוף קניתי את

Philips QT4015 עלה לי 170 שקל עם משלוח מאיביי (בארץ עולה 270)

עובד מעולה, לא מכאיב בכלל בכלל, נראה עמיד, אין חלקים שיכולים להאבד, הגובה של התספורת לא זז מעצמו, זה חותך טוב.. בקיצור מעולה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

אז הגיע הזמן שלי לגבב בעניין זה. כבר הרבה שנים שאני עם זקן מלא (פעמים רחוקות חלק עם צרפתי), לעיתים בגובה נמוך (מניח שסביב 1-3 מ"מ) ולעיתים, וגם כרגע, עם זקן מלא מאוד (כרגע, ולא חשוב הסיבה, מאוד מאוד).

כשהשתחררתי, רכשתי ערכת טיפוח (עליה דובר גם כאן) פיליפס G370. אומנם זולה, וכנראה גם נותנת תמורה למחיר, אבל למעט העובדה שבורר המצבים ישב בצורה טובה ונוחה, לפחות לי, על הסכין (ולכך בעוד רגע אחזור) העבודה איתה הייתה לי מאוד לא נוחה. כשהיא התפגרה, בערך לפני שנתיים, רכשתי, בהמלצת מוכר, ומבלי לבדוק ממש, את הפיליפס QT4022, עליה דובר כאן לא מעט, ובין היתר אף הומלץ, כגון :

Phillips QT4022

37152073c.gif

קניתי לפני כחודשיים והיא מצויינת! יש 20 (!) דרגות חיתוך (מסרק אחד שנע בעזרת גלגל שבורר את הדרגה)

אלא מאי, מהר מאוד גיליתי שיש לי איתה בעיה אקוטית, דווקא עם משהו שהיה בעיני אחר (ראו הבלטה) יתרון, והוא בורר רמות החיתוך, אשר מצוי במקביל לסכין, ובשונה מהדגם הקודם שהיה לי כאמור, לא מתלבש לגמריי עליו. התוצאה הייתה, שלא פעם, נאלצתי להתגלח לגמרי עקב כך שבשגגה כיוונתי את המכונה ב90 מעלות לפנים, וכך הסכין נגע ישירות בפנים וגילח ישירות (אתם יכולים לראות איך זה בנוי בתמונה- לא חוסם את הסכין לגמריי).

בעקבות מבצעי הבלאק פריידי, ומס' מכונות מתוצרת בייביליס, אשר נמכרות בוואלה שופס במחיר מצויין, קראתי את השירשור הנ"ל מתחילתו, והתרשמתי שהותג הנ"ל טוב לי. בין היתר, נחשפתי לדיון הנ"ל (להלן ציטוטים נבחרים):

יצא דגם חדש E845E, בדקתי אותה וגם היא פלוס מינוס אותו דבר אז אני ממליץ.

הראשונה כבר לא נמכרת והשנייה עולה קצת מעל 300 שקלים.

מן הסתם היא כנראה תהיה טובה יותר מה-E769 שעולה קצת מעל 200 שקלים.

היא לא סתם טובה יותר, היא גם סוג אחר לגמרי של מכונה.

מי שמעוניין לקנות שידבר איתי בפרטי אני אסדר לו ב-230 ש"ח.

אז להלן האופציות, בינהן אני מתלבט מה לרכוש וכן התהיות שלי (ואם מישהו נחשף כך למבצע שמשתלם לו, בכיף):

מבנה המכונות שממליץ עליהן Freak Miky: E845, E865, E863, E880E, - אני מבין שהמבנה שלהן הופך את הגילוח למאוד נח והבעיה שיש לי עם הפיליפס לא קיימת כי הראש חוסם את כל הסכין. לאלו מכם שיש אחת מהן - האם מי מהן מתאימות גם לזקן קצת יותר מלא מכמה מ"מ? האם יש מי מהן שבהכרח עדיפה על השניה?

מבנה המכונות שממליץ עליהן m3x7r3m3: E769 שימו לב שהראש להבנתי מכסה את הסכין, או אחת יותר זולה E709 (יש בכלל הבדל אמיתי בינהן?)

או שאולי בכלל ללכת על ערכות הטיפוח: E823, E835

מתנצל על החפירה אבל האמת שאני כבר מבולבל: הצורך שלי הוא שילוב היכולת לטפל בזקן מלא, או אם ארצה, לשמור על זקן יומי וקצר, והעיקר, שלא יהיה בורר מצבים כמו בפיליפס שהינו מתקון לטעויות.

מרוב שאני כבר מבולבל, חשבתי לרכוש את ה-709 + 845, שני דגמים יחסית זולים, כדי לסגור את כל האופציות (ואולי אני מגזים).

לעוזרים למתקשה להחליט תודה,

בן.

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

השאלה אם היא נותנת מענה טוב (מה שלא היה לי בקדמות) הן לזקן מלא והן לזקן קצת יותר מוקפד וקצר?

מעבר לכך, על הבייביליס שמעתי רק דברים טובים

BENJ:

ROY:

פורסם (נערך)

יש לי את ה-E845E ואני מאוד מרוצה ממנה!

יש הרבה מאוד דרגות (מ-0.5 עד 15 מ"מ, בקפיצות של 0.5). בנוסף, אפשר לקצץ איתה כמעט מכל כיוון מכוון שהסכין מכוסה באמצעות שני ראשים (אפשר לקפל את הקדמי אם לא מעוניינים בו).

אם זה עוזר (או חשוב), אז אני משתמש בה עבור זקן מלא, בדרגות של 2.5-3 ובשפם 1.5 (ככה עשיתי גם עם המכונה הקודמת, שגם הייתה של בייביליס)

עריכה אחרונה על ידי MeDuZa
י

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
מבנה המכונות שממליץ עליהן m3x7r3m3: E769 שימו לב שהראש להבנתי מכסה את הסכין, או אחת יותר זולה E709 (יש בכלל הבדל אמיתי בינהן?)

הספייסר אכן מתלבש ומכסה לחלוטין את הסכין.

ה-E769E שלי הוחלפה/תוקנה באחריות, שים לב שבניגוד למה שיגידו לך המוכרים, החברה לא מתחייבת על כך שהמכונה עמידה למים!

זה היה מקור לויכוח שלי עם א.ל.מ שבסופו של דבר סוכם שהמוצר ישלח עם תיאור של תקלה "לא נדלק", והיבואן יקבע האם התקלה היא בגלל מים או לא. בסוף נקבע שלא.

עד כמה שהבנתי הדגמים היותר מתקדמים של בייביליס כן עמידים במים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תודה על התשובה המנומקת. כמה שא׳:

א. ראיתי שמגיע עם 3 ספייסרים, אני צודק? האם (במידה ויצא לך), הם מתאימים למגוון זקנים, החל ממלא מאוד ועד למקוצץ?

ב. האם הסיבה לנושא האחריות היתה בשל המים או בעיה אחרת?

תודה

בן

עריכה: לעניין האחריות רשמת שנקבע שלא- לדעתך זה היה בגלל המים?

BENJ:

ROY:

פורסם
עד כמה שהבנתי הדגמים היותר מתקדמים של בייביליס כן עמידים במים.

ה-E845E אכן עמידה במידה וגם רשום את זה בגדול על הקופסה שלה (ואם אני זוכר נכון אז גם על המכונה עצמה)

פורסם

פחות קריטי לי נושא העמידות במים, עד היום מנקה מבלי לשטוף.

הבעיה היא, שבדגמים היותר מתקדמים e863 וצפונה, הראש צף, מה שנראה לי מאוד נח, אך הוא אחד, ומתאים עד 5 מ״מ, שזה אחלה בכל הנוגע לזקן מוקפד. זה לא נותן מענה לזקן מעט מלא יותר.

לאט לאט אני מבין שאין מענה מיטבי ולכן חשבתי לרכוש את הe709 אשר זולה ב100 ש״ח מה769, בכדי לתת מענה לזקן מעט מלא יותר ואת אחת מהמתקדמות שמתאימות עד 5 מ״מ.

אני מגזים?

BENJ:

ROY:

פורסם
תודה על התשובה המנומקת. כמה שא׳:

א. ראיתי שמגיע עם 3 ספייסרים, אני צודק? האם (במידה ויצא לך), הם מתאימים למגוון זקנים, החל ממלא מאוד ועד למקוצץ?

ב. האם הסיבה לנושא האחריות היתה בשל המים או בעיה אחרת?

תודה

בן

עריכה: לעניין האחריות רשמת שנקבע שלא- לדעתך זה היה בגלל המים?

א. כן, 3 ספייסרים אחד מיועד ספציפית לזקן, השני לזקן מאוד ארוך / שיער ראש והשלישי רק לשיער ראש (לא רוצה לדעת איך נראה זקן כזה ארוך).

ב. לדעתי לא היה בגלל המים, ויש גם איטום מסביב לראש המנוע שאמור להגן מפני חדירת מים לתוך הגוף. מה גם שבמשך שנה השתמשתי במכונה ושטפתי אותה ולא קרה כלום, אז אני לא מאמין שמדובר בנזק מים.

לדעתי אתה יכול לסגור סיפור עם ה-769 בלי צורך בעוד מכונה.

חיליק אני לא ראיתי את הדגמים היותר מתקדמים זה פשוט מה שנאמר לי ע"י החנות כשבאתי לממש את האחריות :)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בן, בדקת על המכונה שאני משתמש בה?

יש לה דרגות חיתוך מ-0.5 עד 15 מ"מ, בקפיצות של 0.5. מדובר על סכין אחד עם 2 מסרקים קבועים שמכסים את הסכין ומתכוננים ע"י גלגלת.

חבר רכש אותה עבורי בברלין במחיר של 150₪.

פורסם

אכן בדקתי, וגם הלכתי והחזקתי אותה פיזית, כמו גם את הדגמים המתקדמים יוצר עם הראש הצף.

המסקנה שלי הינה שככל שמדובר בעיצוב זקנקן, אין ספק שה845 והדגמים שבאו בעקבותיה הכי מתאימים (לפחות לי). באשר לזקן קצת יותר או הרבה יותר מלא, הן לא יתאימו.

אז אחרי שחרשתי את האינטרנט יומיים, אחרי שלא מצאתי דיל משתלם יותר בחו״ל (די חדש בעסק) ואחרי שהייתי בטוח שבוואלה שופס אשלם הכי מעט (והמחירים שלהם היו הכי טובים בחלק מהדגמים, ודי קרובים למחירים הזולים בזאפ בשאר הדגמים) קפצתי לא.ל.מ ולשקם אלקטריק, ובשילוב 2 החנויות לצד הנחת חבר, תשלום חלקי בגיפטקארד של ישכארט, רכשתי את ה e769 לטובת טיפוח זקן מלא ואת הe865 לטובת עיצוב זקן קצוץ.

סה״כ שתיהן: 350 ש״ח. ברור לי ששילבתי מס הנחות שמביאות למחיר הזה, ובכל זאת....

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

לא יודע אם זה רק בבית שמש, אבל בא.ל.מ המחיר שעל המדבקה הוא לא סופי, ועל זה יש אח"כ 30% הנחה דרך כרטיס המתנות של חבר.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...