Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחיל בהחלפת סכינים ורשת. בראון ממליצים להחליף מדי שנה וחצי, ומניסיוני - בצדק.

קנה את הסכינים בחנות אמינה ברשת - אני קניתי בלוק חיתוך לבראון 790CC שלי מחנות איביי שנמצאת בקליפורניה במחיר נוח מאד. אני מהמתגלחים לעתים קרובות מאד, לפעמים זיפים של 12 שעות מציקים לי.

יתרון של דגם הבראון שיש לי הוא מתקן ניקוי וטעינה אוטומטי שבו אני משתמש אחת לשבוע-שבועיים, כאשר הסוללה מתרוקונת. מצריך רכישת נוזל ניקוי שעולה סביב 50-60 ש"ח למיכל (בא בזוגות או שלשות) ומספיק למספר חודשים, בהתאם לתדירות השימוש. חומר זה אין ברירה אלא לקנות בארץ - כיון שמדובר בחומר דליק יש בעיה לשלוח אותו מחו"ל.

לגבי הבחירה בין בראן לפיליפס - זה עניין אישי לגמרי. לי היתה מכונה אחת לא מוצלחת של פיליפס ומאז אני מאמן לבראון. אבא שלי מתגלח בבראון כבר למעלה מ-60 שנה, אבל בשנים האחרונות הוא קנה גם פיליפס לתיקונים בפינות שבהן הבראון כבר לא מגלחת טוב (קפים בעור של אדם מבוגר מאד).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טוב אז אחרי שקראתי ביקורות על הפיליפס 1250 וראיתי שהרבה כותבים שגם היא עושה אדמומיות בצוואר..

מבקש המצלמה נוספת למכונת גילוח

מאפשרת לעבוד עם מים וג'ל/קצף

מתאימה לעור רגיש ולא עושה אדום בצוואר

מתאימה לגילוח יום יומי של זיפים קצרים

עד 800 ש"ח

פורסם

כולם פה מחפשים מכונה לזקן שתקצץ כמה שיותר קרוב ל0, אני צריך משהו אחר, אני בצבא עם פטור זקן (הפטור חדש אצלי) ואני צריך משהו שרק יישר את הזקן אבל ישאיר אותו יחסית ארוך (שיהיה קצת יותר ארוך מסתם זיפים, שלא יגידו שהתגלחתי) אין לי שמץ של מושג בכל מה שקשור למכונות האלה, מה בכלל אני צריך לחפש? תודב

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
כולם פה מחפשים מכונה לזקן שתקצץ כמה שיותר קרוב ל0, אני צריך משהו אחר, אני בצבא עם פטור זקן (הפטור חדש אצלי) ואני צריך משהו שרק יישר את הזקן אבל ישאיר אותו יחסית ארוך (שיהיה קצת יותר ארוך מסתם זיפים, שלא יגידו שהתגלחתי) אין לי שמץ של מושג בכל מה שקשור למכונות האלה, מה בכלל אני צריך לחפש? תודב

מה התקציב שלך למכונה?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
שלום חברים,

כרגע אני משתמש במכונה פשוטה של פיליפס שמותירה אדמומיות, פצעים והרגשה כללית לא נעימה בעור, גם לאחר מריחת קרם אפטר שייב לעיר רגיש.

לכן אני מחפש מכונה איכותית שלא תכאיב לי, ושתשאיר עור חלק ולא פצוע.

אגב, האם יש אפשרות להשתמש עם רצף גילוח ?

לגבי המחיר, עד 400₪ נראה לי סביר, תקנו אותי אם אני טועה.

למי ששואל למה לא סכין - שיקול דתי

תודה רבה

יש חומר מאד פשוט - שמים לפני גילוח חשמלי, הוא נותן לך גילוח קרוב יותר ומונע את האדמומית של עור רגיש.

http://www.amazon.com/Williams-Lectric-Shave-Electric-Pre-Shave/dp/B000052Y6Z

לא יקר בכלל ונמכר בארץ בכל הפארמים, ומניסיון אישי - מעולה (מאד דומה לאפטרשייב)

בלי קשר עם המכונה של פיליפס אתה יכול להשתמש בג'ל של ניבאה או אפילו בקצף גילוח לעור רגיש.

המכונה אטומה למים :)

יש גם מוצרים של ג'ילט שבאו בעקבות המוצר המעולה של וויליאמס

http://www.amazon.com/Special-Pack-Mennen-Pre-Electric-Bottles/dp/B004GEYOX0

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

מוצר שאני מכיר מילדותי ממדף הבשמים של אבא שלי. אני חושב שלא השתנה מזה 50 שנה ויותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה מחפש מכונה לקיצוץ ועיצוב זקן- לא מכונת תספורת.

מכונת תספורת מגיעה עם ראשים יותר עבים וגדולים שמתאימים לראש.

מכונת עיצוב וקיצוץ זקן מגיעה עם ראשים יותר עדינים והסכינים גם הן יותר עדינים ומתאימים לזקן.

אני רכשתי לפני חצי שנה את המכונה- Phillips G370 בעלות של 150 ש"ח בערך.

המכונה עדינה מאוד ולכן הראש של השיער נשבר לאחר כמה שימושים, אבל הראש של הקיצוץ זקן חזק יותר, ויעשה עבודה טובה אצלך. ומחיר לא נורא בכלל.

היא מגיעה עם כל מיני סוגי ראשים, ואת הזקן יש לך אפשרות להרבה אורכים.

אני משתמש בה כמעט פעמיים-שלוש בשבוע ולכן אני לא כל כך מרוצה, בגלל התדירות הגבוהה אני רוצה משהו קצת יותר מקצועי שיעשה את העבודה יותר מהירה ומדוייקת. אבל אחי משתמש בה פעם בשבוע וחצי ומבסוט ממנה עד הגג.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
מה התקציב שלך למכונה?

המחיר הכי נמוך שבו אני אשיג מכונה אמינה שתעשה את העבודה ובלי להכאיב ובלי תחזוקה.

עד עכשיו לגילוח היתה לי מכונת גילוח של פיליפס יחסית פשוטה עם 3 ראשים עגולים, כל יום עבודה כמעט במשך 3 שנים התגלחתי איתה, נקיון היה רק לשטוף אותה במים קצת וזהו, לא חלקים חדשים ולא כלום. עלתה איזה 300 ומשהו שקל מאירופה. שהתגלחתי איתה לא גירתה את העור. אז אני רוצה משהו דומה בעיקרון רק בשביל "עיצוב זקן".

אתה מחפש מכונה לקיצוץ ועיצוב זקן- לא מכונת תספורת.

מכונת תספורת מגיעה עם ראשים יותר עבים וגדולים שמתאימים לראש.

מכונת עיצוב וקיצוץ זקן מגיעה עם ראשים יותר עדינים והסכינים גם הן יותר עדינים ומתאימים לזקן.

אני רכשתי לפני חצי שנה את המכונה- Phillips G370 בעלות של 150 ש"ח בערך.

המכונה עדינה מאוד ולכן הראש של השיער נשבר לאחר כמה שימושים, אבל הראש של הקיצוץ זקן חזק יותר, ויעשה עבודה טובה אצלך. ומחיר לא נורא בכלל.

היא מגיעה עם כל מיני סוגי ראשים, ואת הזקן יש לך אפשרות להרבה אורכים.

אני משתמש בה כמעט פעמיים-שלוש בשבוע ולכן אני לא כל כך מרוצה, בגלל התדירות הגבוהה אני רוצה משהו קצת יותר מקצועי שיעשה את העבודה יותר מהירה ומדוייקת. אבל אחי משתמש בה פעם בשבוע וחצי ומבסוט ממנה עד הגג.

הזקן שלי דיי דליל וגודל לאט, אם לא הייתי בצבא פשוט הייתי מתגלח פעם בשבוע. אז זה נשמע סבבה, למרות שקצת מחשיד לקנות משהו שנשבר לך.. אני לא מתכוון להסתפר איתה, בשביל זה אני אשלם לספר :roll:, אני רוצה מכונה שלא תסבך אותי עם אפשרויות מיותרות אם אפשר, רק רוצה ליישר את הזקן ושהוא לא יהיה ארוך כמו של דוס.

פורסם

עכשיו קצת חיפשתי מכונות בעצמי, בעיקר קראתי ביקורות באמאזון למה שהצלחתי למצוא בזאפ,

הבנתי שחשוב לי:

1. שהאורך של הגילוח יהיה קבוע חזק, ראיתי שבמכונות מסויימות זה משתחרר ופתאום יוצא לך גילוח קרוב מדיי בטעות

2. שיהיה אפשר להשתמש בזה גם בזמן שמטעינים, אני לא אחכה בבוקר שזה ייזכר להטען אחרי שגילחתי חצי פנים ואני חייב לזוז..

3. עדיף שיהיה בלי חלקים מיותרים, רק כיוון גובה במכשיר עצמו בלי כל מני ראשים מוזרים.

4. שבביקורות יכתבו שזה מרגיש איכותי ושזה לא נשבר בחיים

5. שיהיה נגד מים

בנתיים Philips QT4022 נראה לי נחמד מאוד, חוץ מכמה טענות חוזרות על זה שהמסרק שמגן לא ממש מכסה את הכל אז אם משתמשים בה בזווית לא נכונה זה יכול להוריד לאורך 0 בטעות.

פורסם

יש לי QT4022 בבית, המכשיר הוחלף במסגרת אחריות, וזה לקח דיי הרבה זמן (כמעט חודש וחצי) בגלל החגים (באיזור ראש השנה).

יש לי גם Babyliss Men E769E שהיא הרבה הרבה יותר טובה, יש לה מעט מאוד תחזוקה, הראש עצמו נשלף כדי שתוכל לנקות בפנים מה שמאריך משמעותית את החיים של כל המנגנון שם, אין צורך ממשי בשימון (עוד מעט סוגר איתה שנה, לא שימנתי ולא מופיע הצורך בינתיים), בטח לא כמו ה-QT4022.

בזמנו את ה-QT4022 קניתי נדמה לי ב-300 שקל בשקם אלקטריק, את ה-E769E קניתי בא.ל.מ, מחיר המדבקה היה נדמה לי 319 שקל, המוכר על דעת עצמו הוריד לי ל-279 (מבלי שביקשתי, סה"כ התלבטתי בין המכונה הזו לאחרת), ועוד התשלום בוצע בכרטיס מתנות של חבר (הצהוב) ככה שהיה עוד 30% הנחה, ככה שזה יצא איזה 30 שקל פחות ממה שהיה הכי זול אז בזאפ.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הבייביליס שלך נראה נחמד מאוד אבל בביקורות שמצאתי חוזר הרבה שמשהו שמה מאוד שביר.

את הQT4022 אני כנראה גם לא יקנה בגלל הבעיה עם הזוויות שמה, אני רוצה משהו קל לשימוש יותר שלא יעשה לי פדיחות.

אולי Philips QT4015.. נראה סבבה

פורסם

הדבר היחיד שיכול להיות שביר זה המסרקים, ומי שלא קורא הוראות יכול לשבור אותם, גם לא בקלות אלא בהרבה מאמץ, אבל זה אפשרי.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בוקר טוב, קיבלתי מתנה מכונת קיצוץ זקן רמינגטון BHT2000.

המכונה לא עושה את העבודה, הסכינים מושכים את שיער הפנים, לא נעימה בקיצור.

יש לי קבלה בסה"כ 180 ש"ח. אני מעוניין לשדרג אותה למכונה עד 300 שקל.

לפי ביקורות של קרובים ומשפחה מראה שהמכונות של רמינגטון נושמות גם אחרי 3-4 שנים בקלות, לכן חיפשתי אחר מכונות עיצוב זקן של רמינגטון ביד2 ומצאתי את החבילה הבאה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=711366

הניסיון שלי עם מכונות שמגיעות גם לראש וגם לזקן הוא גרוע מאוד, רכשתי אותו סגנון של פיליפס והראש של השיער נשבר אחרי כמה פעמים, והזקן עושה עבודה חצי כוח. בגלל זה אני חושב על לקנות מכונה רק לזקן.

יש המלצה יותר טובה ממה שפירסמתי?

תודה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...