Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפות"ש קח טיפ מחבר פורום,

אם אתה רוצה לגלח מ 0 - 12 מ"מ בקפיצות של 3 (0-3-6-9-12) תרכוש לך פנסוניק ER1421 (ספצפיתי הדגם הזה זו הפעם השניה שהזמנתי אחרי שהראשונה גססה לאחר 4 שנים של עבודה מאסיבית) אם לא קיים במלאי חפש 1422 ER .

אל תקנה מחנויות כמו אלמ וחבריה כל המכונות האלו ביתיות וטווח העבודה שלהם לא רחוק וחוזקם לא מחזיק מעמד לאורך השנים והמחיר ממש לא מוצדק. תכנס לזאפ תרשום את הדגמים האלו ותחפש מקום שנקרא "היבואן" תחייג ותזמין (אין לי קשר למקום).

משם אני רכשתי לעסק שלי במחיר הכי זול. הצעת סוכן 450-500 ו"היבואן" מוכר 250-350 מכונה גרמנית מצויינת מבטיח שלא תתאכזב.

אם חשקה נפשך במכונה בעלת שלבים נמוכים מאוד (לתשומת לבך החיסרון שאין 0 אלא 0.8 ) שנעים מ 0.8 עד 2.0 מ"מ ובנוסף להם שלבים בקפיצות של 3 ומ 3-15 מ"מ. מדובר על מכונה לעבודה מקצועית, שקטה ,נוחה,אמינה וחזקה מאוד נקראת פנסוניק 1611 ER, בזמנו עלתה לי 900 , לאחרונה שמעתי שהיא סביב ה 600 תוכל לברר גם כן בזאפ.

שתי המכונות ממולצות מאוד מניסיון אישי וארוך כבעל מקצוע שעובד איתם בתדירות קצת יותר ממך.

תודה לי אח"כ.

עריכה אחרונה על ידי car4fun
פורסם
לא יודע אם זה רק בבית שמש, אבל בא.ל.מ המחיר שעל המדבקה הוא לא סופי, ועל זה יש אח"כ 30% הנחה דרך כרטיס המתנות של חבר.

זה ככה גם בחיפה- אבל בו נודה על האמת, המחיר במדבקה תלוש מהמציאות, ככה שבחלק מהמוצרים, למי שאין חבר, עדיין יותר יקר מאינטרנט ושות׳, לאו דווקא בחו״ל.

ולבחור מעליי, כפי שכבר רשמתי, רכשתי כבר אבל תודה.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

תודה (רשמתי לעצמי את המלצתך לפעם הבאה :))

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם
זה ככה גם בחיפה- אבל בו נודה על האמת, המחיר במדבקה תלוש מהמציאות, ככה שבחלק מהמוצרים, למי שאין חבר, עדיין יותר יקר מאינטרנט ושות׳, לאו דווקא בחו״ל.

ולבחור מעליי, כפי שכבר רשמתי, רכשתי כבר אבל תודה.

בן

המחיר במדבקה אכן תלוש, אבל הוא נתון למיקוח גם בלי חבר :)

ואני ממש לא מהמתמקחים, בשנייה הראשונה שאתה מתעניין במוצר פתאום המחיר שלו דופק צניחה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אמת, כל מילה בסלע.

בן.

נ.ב. לגבי המחיר לאחר ההנחה (בלי חבר)- בחלק מהמוצרים היה דומה למחירי אינטרנט, ובחלק יקר יותר

BENJ:

ROY:

פורסם

כן זה מצריך בדיקת כל מוצר מול המחיר שאתה מקבל מהם

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא מכיר את החברה הזו, אבל גם ה-Babyliss E769E וגם ה-Philips QT4022 יודעות לעשות את זה מצוין (בלי ספייסרים.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני זקוק למכונת גילוח לזיפים/זקן קצר 7-10 מ"מ בערך.

כרגע משתמש במכונת מוזר 1574 שדי עשתה את העבודה רק שכרע הסכין בה הלך והמחיר של סכין הוא 160 ש"ח.

חשבתי כבר לרכוש מכונה חדשה האם הבייבי ליס e845e, תעשה את העבודה?[h=1][/h]

פורסם
אני זקוק למכונת גילוח לזיפים/זקן קצר 7-10 מ"מ בערך.

כרגע משתמש במכונת מוזר 1574 שדי עשתה את העבודה רק שכרע הסכין בה הלך והמחיר של סכין הוא 160 ש"ח.

חשבתי כבר לרכוש מכונה חדשה האם הבייבי ליס e845e, תעשה את העבודה?[h=1][/h]

אתה בטוח ש-7-10 מ"מ מוגדר כזיפים/זקן קצר?

אולי התכוונת ל-0.7-1 מ"מ?

בכל מקרה, ל-E845E יש דרגות מ-0.5 עד 15 מ"מ, בקפיצות של 0.5 מ"מ.

את העבודה עצמה היא עושה בצורה מעולה :)

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

זקוק למכונת תספורת שאפשר לקצץ איתה זקן ולהסתפר קצר ככל האפשר. הכי קרוב ל0 מ"מ אבל לא 0 :)

הייתה לי MOSER1854: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=675 עם ראש ה"גלח" שמוריד ל0.5 מ"מ.

העברתי אותה לאבא שלי כי אני מעדיף שהמכונה תוכל להישטף במים. לכן כרגע אני משתמש עם הפיליפס:

http://www.lastprice.co.il/product.asp? productid=20626

הדגם שלי מעט ישן יותר והוא מוריד עד 1 מ"מ. בגדול אני מרוצה ממנו.

האם יש דגם אחר שיכול להתאים לי ושגם יהיה ניתן לשטוף אותו המים?

פורסם

אין לי נסיון ספציפי, אבל אני כן יכול לייעץ לך לבדוק טוב טוב שכתוב על האריזה שהמכונה ניתנת לשטיפה במים ולא להסתמך רק על ההצעות של המוכר בחנות.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
זקוק למכונת תספורת שאפשר לקצץ איתה זקן ולהסתפר קצר ככל האפשר. הכי קרוב ל0 מ"מ אבל לא 0 :)

הייתה לי MOSER1854: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=675 עם ראש ה"גלח" שמוריד ל0.5 מ"מ.

העברתי אותה לאבא שלי כי אני מעדיף שהמכונה תוכל להישטף במים. לכן כרגע אני משתמש עם הפיליפס:

http://www.lastprice.co.il/product.asp? productid=20626

הדגם שלי מעט ישן יותר והוא מוריד עד 1 מ"מ. בגדול אני מרוצה ממנו.

האם יש דגם אחר שיכול להתאים לי ושגם יהיה ניתן לשטוף אותו המים?

תקציב?

בכל מקרה, תראה תגובות קודמות שלי (E845E).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם (נערך)

אין מגבלה. בגבולו הטעם הטוב, כמובן :) אך הדרישה שזו תהיה מכונה אחת שגם ניתן "לגלח" את הראש וגם לקצץ את הזקן.

לM3X, אני משתמש במכשיר מעל שנתיים ושוטף אותו אחרי כל קיצוץ והוא עובד. לכן אני מניח שהוא ניתן לשטיפה במים.

עריכה אחרונה על ידי samg
  • תוכן חדש...