Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה שנים יש לך את המוזר? (באיזה תדירות שימוש?)

יש לנו במשפחה את ה Panasonic ER1611, עושה עבודתה נאמנה, מה שכן אני מכיר רק אותה אז לא יודע מה מבחינת השוק.

איך הולכים השלבים במוזר? אני מבין שזה מ0.7 עד 3 אבל באיזה קפיצות?

בER1611 זה מ0.8 עד 2 בקפיצות של 0.3 (0.8,1.1,1.4,1.7,2) ומסרקים של 3,4,6,9,12,15

איך זה במוזר?

פורסם

מוזר 1871?

עפ"י המפרט הסל"ד שלו נמוך יותר מהפנסוניק 1611 (5000 לעומת 10000)

איך זה הולך עם הדרגות של הלהב? קפיצות של כמה מ0.7 ל3 ?

פורסם

לי יש שני מכונות של מוזר, הרבה יותר טובות מפנסוניק.

כבר 7 שנים עובדות על בערך 5-6 תספורות בחודש וכל שלושה ימים על הזקן.

פנסוניק עובדות מהר אבל בחיתוך פחות איכותיות (סתם עושות רעש של פרארי).

Got To love It

פורסם

סכין חדש כבר עולה כמו מכונה חדשה.

עד כמה שאני מבין דווקא רוב הספרים עברו לפנסוניק, המוזר עניינה אותי כי היא גם אמורה להיות איכותית (לפחות כמו הפנסוניק) וגם כי הלהב שלה מתכוונן מ0.7 ל3 (עדיין לא הבנתי באיזה קפיצות) ובתוספת המסרקים זה אמור לתת קצת יותר אפשרויות מהפנסוניק.

אגב לבעלי המוזר,

חוץ מזה שהייתי שמח אם הייתם רושמים את השלבים של הלהב (מ0.7 עד 3) כמה שלבים ואיזה שלבים (בכמה זה עולה), האם אפשר להשתמש בה, גם כשהסוללה ריקה, כשהיא מחוברת לחשמל - מקבלת נטו מקור חשמלי ועובדת ב"FULL POWER"?

בפנסוניק זה ככה.

פורסם

עובדת מחוברת לחשמל.

לגבי מידות אף פעם לא טרחתי למדוד אבל יש 5 שלבים בין המינימום ל 3.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שלום, מחפש מכונת גילוח חזקה מאוד.

בעבר הייתה לי של פיליפס שאפשר היה להיכנס איתה למים אך לא הייתי מרוצה ממנה כלל מהסיבה שתמיד השאירה זיפים וקוצים מעצבנים.

יש לי זיפים מאוד, מאוד חזקים וצפופים ואני מנסה להבין אם קיימת מכונה שמסוגלת לגלח חלק וללא שאריות זיפים ברמה של סכין גילוח.

פתוח להצעות.

פורסם

אוקיי, אז מה סגרנו?

הלהב של המוזר נראה יותר מאסיבי ורציני, לעומת הפנסוניק שהחצי התחתון מפלסטיק, השאלה עד כמה זה קריטי.

הפנסוניק מהירות סל"ד פי 2 מהמוזר, עובדת מצוין על כל סוגי השיער (לא יודע איך המוזר)

מבחינת שלבים של הלהב, למי שיש מוזר אשמח לדעת מה השלבים בין 0.7 ל3 ,למרות שמה שיש בפנסוניק יעשה יופי את העבודה (בעיקר לזקן).

פורסם

אני מתגלח בבראון כבר למעלה מ-40 שנה ובד"כ מרוצה. אמנם הזיפים שלי רכים, אב למצד שני זיפים של 12 שעות מוציאים אותי מדעתי והבראון מחליקה אותי היטב.

יתכן שהבעיה שלך עם הפיליפס נובעת משימוש בראשים שחוקים, הראשים מצריכים החלפה כל שנה וחצי-שנתיים, ויתכן שאם הזיפים שלך קשים אפילו בתדירות יותר גבוהה.

בעבר היתה שיטה שלישית - של רמינגטון - אבל הם עברו לשיטה של פיליפס.

אבא שלי היה נאמן מאד לבראון - כבר משנות ה-50 - אבל בשנותיו האחרונות היה עושה מישמש: גילוח בסיסי בבראון, ותיקון של פינות מסויימות עם פיליפס משום שבפינות אלה הפיליפס היתה עדיפה (ולא על כל הפנים). עניין אישי לחלוטין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

השבוע היה לי יום הולדת, חברה שלי העניקה לי תנה מכונת גילוח של פיליפס, עברתי מספר מכונות אבל זו מעולה!!

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=904020 . יש לי זיפים קשים , והפנים חלקות כמעט כמו סכין

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• תוכן חדש...