Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest ישליישלי
פורסם

שלום

התחיל אצלי ברכב 2 תקלות שכנראה לא קשורות אחת לשנייה

השמח אם תתנו לי כוון לבעיה,אז ככה.

1 בהאצה קצת חזקה ההגה מתחיל לרעוד ומרגישים את כול המרכב רועד, אני צריך להפחית את ההאצה כדי למתן

את הרעידות, לאחר מכן הרכב בשיוט עדין רועד אך מעט.

2 רעש של נקישות מתכת במתכת ( דומה לפטיש שמכה על מתכת) כאשר הרכב עובר על בורות וחריצים בכביש שמאל של

הרכב. ( הנהג ) הרעש ממש נוכח נידמה כי כול המתלה באוויר .

קצת רקע : אני וחבר מבינים קצת ברכבים,והיום העלנו את הרכב על ליפט. בדקנו - תושבות מנוע , חופש בהגה , ציריות ,

משולשים צד ימין ושמאל גומיות ,תפוחים, מוט מייצב קידמי, חופשים למינהם .

ולא ראינו משהו שניתן להצביע עליו.הכול ניראה תקין אולי לא 100% אבל תקין

רקע 2 : הרכב ניקנה לפני חודש ( פוקוס 2008 2000 סמ"ק ) 60,000 ק"מ מטופל רק במוסכים מורשים

יצא מטיפול לפני חודש לפני הרכישה שלי ,חלק מהטיפול היה פירוק ציריה ימין החלפת מפרק חיצוני לציריה,וגומיה.

הרכב יכנס לטיפול התקלות המוסך, אך אשמח לכוון מסויים.

פורסם

בנוגע לשאלה הראשונה, אם הדבר קורה רק בהאצה אז זאת צירייה לא מאוזנת.

בנוגע לשאלה השנייה, נשמע כמו בולם עייף, אבל הרכב עבר רק שישים אלף, כך שזה מוזר.

עד מתי ספטמבר 08.:(

• שבועיים מאוחר יותר ...
Guest ישליישלי
פורסם

היי

חזרתי לעדכן נכנסתי למכון פורנט לבדיקה

לגבי רעש המתכת,זה משהו מוזר מסתבר שהאום שתופס את הבולם בחלקו העליון מעל כריות הבולם משוחרר :shock:

משהו כמו 5 סיבובים לסגירה,איך השתחרר אין לי מושג.חיזקנו ובא השקט...

לגבי רעידות בהאצה מסתבר שהצריה הימינת לא מאוזנת,נשלחה לשיפוץ

ובוצע כיוון פרונט קידמי וגם אחורי.

אכשיו אין רעידות בהאצה.

אבל עדיין יש רעידות במהירות של 100~110 .

נסעתי לפנצריה,הבחור שמע אותי ובדק את הצמיגים.( כרגע יש לי על הרכב 3 צמיגים מישלין שנת 12 וצמיג גודייר שנת 10 שמותקן

מאחורה ) ככה קניתי את הרכב. לטענתו יש להחליף את הגודייר לאחר שבדק אותו ידנית האזור הסולייה,הוא טען שיש " גלים"

לצמיג וזה גורם לרעידות. והמליץ לשים צמיג זהה ( מישלין )

אני מתעקשתי לבצע איזון לצמיגים הקדמיים בלבד ולראות האם זה עוזר ולפי התוצאה להמשיך.

וזה לא עזר, עדיין יש רעידות במהירות גבוהה.

עכשיו לשאלות :

האם יש קשר לרעידות בהגה לצמיגים אחורים ?

מזה " גלים " בצמיג ואם אפשר לחוש ולאבחן צמיג כזה בעזרת היד ?

חשבתי להחליף את הצמיג בצמיג הרזרבי שלי ולבדוק, אבל על הצמיג ישנה מדבקה של מהירות מקסימלית 80, למרות שהצמיג

במידה מלאה ??

תודה

• תוכן חדש...