Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני מחפש רכב יד שניה כמובן, עדיפות לא מתחת לשנת 2007, שיהיה זריז (הייתי אומר לא מעל 10 שניות ל-100, בשאיפה כמובן), כן הייתי רוצה שיהיה ספורטיבי ככל האפשר אבל מוכן להתפשר. אני מאוד אוהב ידני, אבל הייתי מוכן ללכת על אוטומט במקרה והייתי מוצא פיאט בראבו שמורה לדוגמא. הייתי רוצה משהו שיהיה כמה שיותר מאובזר ו-"אוטו" מבפנים כמו הפיאט. נכון שהפיאט לא עונה על ההגדרה של "קטן" אבל ה-5 דלתות זה עוד בסדר. הייתי אומר שבסדר העדיפויות שלי מהחשוב לפחות: זריז, ידני, מאובזר, אמין, חסכוני, שנתון גבוה, שוק, טיפולים זולים, מראה חיצוני.

חשבתי על איביזה SC 1.6, קצת מעצבן אותי הפשטות והספרטניות מבפנים. מעבר לזה נהניתי מהרכב מבחינת תצרוכת דלק והזריזות היתה מספקת.

מיני קופר 2007-8. 2008 ידנית במחירון נכנסת, אני ידוע שהן מוצעות במעל המחירון ולא ראיתי מציאה ביד 2 לאחרונה.

יאריס TS? קצת לרדת בשנתונים בגלל שכבר יוצרה, אבל שמעתי על בעית רעשי חוץ במהירויות גבוהות וגם לא בטוח שבא לי ללכת על שנתונים כאלה. למרות שאני מאמין שהרכב דיי אמין גם היום.

207 ספורט (לא GTI)?

כמובן שיש את הבראבו, שלצערי אני עדיין לא מוצא וכבר חייב לסגור את נושא הרכב.

נפסלה הפולו (שאני מאוד אוהב, אבל 80 כ"ס זה לא בשבילי)

עוד הצעות? רעיונות?

תודה רבה!

פורסם
אהלן חברים,

אני מחפש רכב יד שניה כמובן, עדיפות לא מתחת לשנת 2007, שיהיה זריז (הייתי אומר לא מעל 10 שניות ל-100, בשאיפה כמובן), כן הייתי רוצה שיהיה ספורטיבי ככל האפשר אבל מוכן להתפשר. אני מאוד אוהב ידני, אבל הייתי מוכן ללכת על אוטומט במקרה והייתי מוצא פיאט בראבו שמורה לדוגמא. הייתי רוצה משהו שיהיה כמה שיותר מאובזר ו-"אוטו" מבפנים כמו הפיאט. נכון שהפיאט לא עונה על ההגדרה של "קטן" אבל ה-5 דלתות זה עוד בסדר. הייתי אומר שבסדר העדיפויות שלי מהחשוב לפחות: זריז, ידני, מאובזר, אמין, חסכוני, שנתון גבוה, שוק, טיפולים זולים, מראה חיצוני.

חשבתי על איביזה SC 1.6, קצת מעצבן אותי הפשטות והספרטניות מבפנים. מעבר לזה נהניתי מהרכב מבחינת תצרוכת דלק והזריזות היתה מספקת.

מיני קופר 2007-8. 2008 ידנית במחירון נכנסת, אני ידוע שהן מוצעות במעל המחירון ולא ראיתי מציאה ביד 2 לאחרונה.

יאריס TS? קצת לרדת בשנתונים בגלל שכבר יוצרה, אבל שמעתי על בעית רעשי חוץ במהירויות גבוהות וגם לא בטוח שבא לי ללכת על שנתונים כאלה. למרות שאני מאמין שהרכב דיי אמין גם היום.

207 ספורט (לא GTI)?

כמובן שיש את הבראבו, שלצערי אני עדיין לא מוצא וכבר חייב לסגור את נושא הרכב.

נפסלה הפולו (שאני מאוד אוהב, אבל 80 כ"ס זה לא בשבילי)

עוד הצעות? רעיונות?

תודה רבה!

את כל הדברים האלה טויוטה יאריס TS תעניק חוץ משנתון גבוהה כי במחיר שלה אפשר לקחת שנתון גבוהה יותר.

בנוסף גם בראבו ידנית אם יש למכירה יכולה להיות אופצייה טובה.

פורסם

האיביזה 1.6 ידני החדשה 09/10/11 תענה על הכל אם תצליח לדלג על עניין ה INTERIOR. אתה יכול לקנות בקלות רכב שמור במחיר נוח. היא זריזה יחסית והחלקים ממש וותיקים בשוק. על הדרך היא היותר יפה בין אלה שהזכרת :wink:

בהצלחה

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
את כל הדברים האלה טויוטה יאריס TS תעניק חוץ משנתון גבוהה כי במחיר שלה אפשר לקחת שנתון גבוהה יותר.

בנוסף גם בראבו ידנית אם יש למכירה יכולה להיות אופצייה טובה.

אם אני לא טועה ביאריס השנתון המאוחר ביותר הוא 2006? ולגבי הבראבו הידנית, כמובן שזו האופציה הראשונה ואם הייתי מוצא אחת כזאת (יש בכלל בדגם הסנסיישן אופציה ידנית לגירסה של ה-120 כ"ס?) הייתי חוטף. האוטומטית גם מעולה לדעתי, אישית נסעתי במשך חודש על אחת חדשה ונהניתי מהגיר וממש מהאוטו (המזגן מאחורה מאוד שימושי עבור הכלב שלי).

סיאט איביזה הצורה האחת לפני החדשה, המעוגלת, אמינה חסכונית ולא איטית במיוחד

אני מניח שיכולתי ללכת על גירסה חזקה יותר אפילו בשנתון הזה, השאלה אם יש משהו לא קרוע? איך היא מבחינה פנימית מול החדשות?

האיביזה 1.6 ידני החדשה 09/10/11 תענה על הכל אם תצליח לדלג על עניין ה INTERIOR. אתה יכול לקנות בקלות רכב שמור במחיר נוח. היא זריזה יחסית והחלקים ממש וותיקים בשוק. על הדרך היא היותר יפה בין אלה שהזכרת :wink:

בהצלחה

מסכים לגבי הצורה החיצונית. ה-SC 3 דל' מאוד יפה וזריזה בצורה מספקת. וזה מנסיון עם הגירסה האוטומטית (DSG). הפנים שלה נוראי ואם שמת לב איבזור מבחינתי חשוב מאוד. אני נוסע לרוב נסיעות קצרות אבל פעמיים בשבוע נוסע מהמרכז לצפון ולהיפך. חשוב לי שיהיה לי נעים באוטו.

אגב, אלפא מיטו הגיעה לפה ב-2008? יש לה מחירון אבל לא ממש ראיתי אחת עד היום...חבל...

• תוכן חדש...