Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שיוסי לא מוכן לקבל בחורות עם פחות מ-95 בחדו"א 2 :roflmao:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא קראתי את השרשור יותר מדי לעומק, אבל לדעתי משולש התכונות סקסית-חכמה-נחמדה הוא בקשה קצת מוגזמת. אז החלטתי להיות מציאותי ועבורי התכונה הראשונה והשלישית לוקחות.

מספיק שתהיה למועמדת סקרנות טבעית וכבר נסתדר.

פורסם

תגובה רצינית:

יוסי, לפי ההתנהלות שלך כאן בפורום - ללא ספק אתה אדם מיוחד ;-).

לדעתי, אתה לא תמצא את המיוחדת שלך באתרי הכרויות.

למיטב זכרוני יש לך תחומי עניין נוספים חוץ ממכוניות. ממליץ שתתחיל לחפש את האחת שלך באותם מקומות שהולכים אליהם בתחומי העניין שאתה אוהב. תתחיל - ומשם תראה בעצמך איך זה ממשיך הלאה.

בהצלחה

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, תודה על התגובה :)

אבל כמו שאמרתי, אין לי כרגע יותר מדי בעיות למצוא בחורה ואני גם לא מחפש באופן אקטיבי.

אני עושה את הניסוי כי כבר המון זמן אני מנסה להבין איך פועל המוח של בחורות ישראליות וגם גברים ישראלים, בהקשר של היכרויות.

מעולם לא ראיתי קבוצת אנשים כל כך מתוסבכת בקטעים האלו אז אני מנסה להבין.

פורסם

רק לחדד, קבוצת האנשים שאתה מדבר עליה זה ישראלים וישראליות או ישראלים וישראליות באתרי היכרויות?

פורסם

לא רוצה לדעת עם מי ואיפה אתם מסתובבים אם אילו הנשים שאתם נתקלים בהם...

סלח לי על המקובעות, אבל אדם שמתחתן אחרי זמן כל כך קצר, וממש לא במפתיע (אני "מכיר" אותך וירטואלית בלבד) מתגרש חצי שנה אחרי זה- משהו אצלך מוזר בתהליך קבלת ההחלטות.

סיימת תואר שני ואתה עוד לא יודע במה אתה עובד

קנית שמונת'לפים מכוניות ב6 שנים, וכל אחד היית בטוח שתשמור "עד לאספנות"

נסעת לחו"ל "לפחות לשנה אם לא יותר" וחזרת אחרי קצת יותר מחצי שנה

אתה לא רואה פה איזה דפוס התנהגות?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
רק לחדד, קבוצת האנשים שאתה מדבר עליה זה ישראלים וישראליות או ישראלים וישראליות באתרי היכרויות?

בעיקר אבל לא רק.

סלח לי על המקובעות, אבל אדם שמתחתן אחרי זמן כל כך קצר, וממש לא במפתיע (אני "מכיר" אותך וירטואלית בלבד) מתגרש חצי שנה אחרי זה- משהו אצלך מוזר בתהליך קבלת ההחלטות.

לחץ לא סביר מהצד שלה והכנעות שלי כי חשבתי שהיא בן אדם אחר. אחרי שגיליתי מה היא עושה כבר היה מאוחר מדי והייתי תקוע איתה בחו"ל. כיום אני מתקן את הבעיה.

ולא ממש הייתי "נשוי". רשמית כן, בתכל"ס לא הגענו אפילו לזה כי היא הפכה למפלצת.

סיימת תואר שני ואתה עוד לא יודע במה אתה עובד

אני מתרגם מקצועי.

זה מה שאני עושה כבר 8 שנים.

עד שלא עבדתי עם האו"מ לא ידעתי כמה אני שווה והייתי מתעסק רק עם סטודנטים.

כיום אני מתנהל כמו עסק והולך לי טוב.

קנית שמונת'לפים מכוניות ב6 שנים, וכל אחד היית בטוח שתשמור "עד לאספנות"

נסעת לחו"ל "לפחות לשנה אם לא יותר" וחזרת אחרי קצת יותר מחצי שנה

זה היה באשמת ההורים שהכניסו אותי בחובות שיש לי עוד שנתיים לפחות עד שאני יוצא מהם.

המכוניות היו על שמם והם קיבלו את ההחלטות (המפגרות ביותר) בקשר למכוניות ולכסף שלי.

כיום זה שונה.

אתה לא רואה פה איזה דפוס התנהגות?

לא, אני רואה מישהו שאולי לקח לו קצת זמן "לצאת מזה" אבל כיום אני מתנהג כמו בן אדם בוגר ולא מפחד לחיות כמו שאני רוצה.

יש לי אלפא 156 במצב תקין, אני אשמור עליה עד שאקנה 166 או 156 חדשה יותר.

אני בעל מקצוע מכובד לא רק בארץ אלא גם בחו"ל. מכירים בי כמתרגם מעולה ביותר מ10 ארצות שונות ועבדתי עם מוסדות ענקיים.

אני לא מתבייש במקצוע הזה כיום כי זה גם כישרון מולד וגם מצריך המון ניסיון וידע.

כיום אני גם לא מפחד להיות לבד אז אני מעז להגיד "לא" לנשים שלא מתאימות לי.

לא סתם טסתי לחו"ל. השנה הזו הייתה הכי משמעותית בחיים שלי וכל הדפוסים הדביליים האלו כבר לא שם.

פורסם

נסה לכתוב בפרופיל שאתה מחפש בחורה תתרנית* שאוהבת לעשות blumpkin.

אם משהי עוברת את הפילטר הזה... she's a keeper. :-)

* תתרנית = חסרת חוש ריח

פורסם

אני דווקא לא רואה בעיה עם השטויות של פרנקוס במכוניות או נשים אם כי נושא הכלבים הפריע לי.

אם הוא מפיק לקחים ונמנע מלחזור על אותן החלטות הוא יתבגר,

הבעיה שלו זה יצר האקסהביציוניזם שלו, נראה שאין לו פרטיות מבחירה, וכל העולם שותף בחייו, מה שהופך אותו לחסר אינדיוידואל.

פורסם

פרוקסימה, לא מסכים איתך.

אין רובד אחד של אינדיווידואליזם, הרי לא חברי הפורום בחרו לפרנקוס את תחום העיסוק שלו, לא את בחירת בת זוגו ולא את ההחלטה להיפרד ממנה.

אם זאת, פרנקוס...לא מפריע לך שכל בחורה פוטנציאלית, איכותית כמו שאתה אומר, עם ראש על הכתפיים תעשה רגע חיפוש ברשת על יוסי פרנקוס ותראה את כל תלאותך?

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם
פרוקסימה, לא מסכים איתך.

אין רובד אחד של אינדיווידואליזם, הרי לא חברי הפורום בחרו לפרנקוס את תחום העיסוק שלו, לא את בחירת בת זוגו ולא את ההחלטה להיפרד ממנה.

אם זאת, פרנקוס...לא מפריע לך שכל בחורה פוטנציאלית, איכותית כמו שאתה אומר, עם ראש על הכתפיים תעשה רגע חיפוש ברשת על יוסי פרנקוס ותראה את כל תלאותך?

נכון, ההבדל שהוא בחר לשתף את כל העולם בחייו האישיים.

פורסם
You-Would-Love-This-Yoga-Pants-005.jpg

די יוסי, מספיק.

הפכתי עמוקות בתמונה וניסיתי למצוא משהו לא בסדר באובייקט שבמרכז, ומצאתי. מה זה המשקפיים הוורודים האלה???

זה פוסל אותה ע"פ תורת פרנקוס? היא בטוח שטוחה, סליחה, רדודה עם משקפיים כאלה, לא?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...