Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יוסי, הציטוטים האלה 2 הודעות למעלה שהבאת זה משהו שבחורה "איכותית" כדבריך תאמר ברצינות?! נו באמת...

תגיד שאתה מחפש פרחה מטומטמת שתעשה מה שאתה אומר וזהו :lol:

לא אמרתי שבחורה איכותית אומרת את זה.

אמרתי שהרבה בחורות שמגדירות את עצמן איכותיות אומרות את זה.

• תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מבין מה רע במה שהן אמרו.

ישראלית גאה זה רע? מתגעגעת לצעקות בשוק זה רע? :roll: מה בין זה ובין "איכות" של בחורה?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ישראלית גאה זה רע? מתגעגעת לצעקות בשוק זה רע? :roll: מה בין זה ובין "איכות" של בחורה?

שבחורה איכותית לא תסגור את הראש שלה.

אין לי בעיה עם קצת גאווה לאומית אבל כשזה תירוץ לבורות ולחוסר ידע טוטאלי למה שקורה בשאר העולם, זה כבר טמטום.

מישהי לא יכולה להגיד שהיא איכותית כשרמת העניין שלה במה שקורה בעולם שואפת לאפס.

מספיק פגשתי בחורות שלא יודעות כלום על אבולוציה, על איך עובד העולם בכלליות, על מתמטיקה בסיסית (ממש בסיסית!), טיפה אקטואליה, וכו'.

אפילו פגשתי כמה שלא יודעות מהי גלקסיה, מהו כוכב לכת, כמה גדול היקום ומהו כוח הכבידה.

מי שלא רוצה להגדיל את רמת הידע שלה מבחינתי פסולה מהיסוד על בסיס היותה נעל.

פורסם

אין לי בעיה עם קצת גאווה לאומית אבל כשזה תירוץ לבורות ולחוסר ידע טוטאלי למה שקורה בשאר העולם, זה כבר טמטום.

מספיק פגשתי בחורות שלא יודעות כלום על אבולוציה, על איך עובד העולם בכלליות, על מתמטיקה בסיסית (ממש בסיסית!), טיפה אקטואליה, וכו'.

אפילו פגשתי כמה שלא יודעות מהי גלקסיה, מהו כוכב לכת, כמה גדול היקום ומהו כוח הכבידה.

אל תעלב, אבל אתה מדבר שטויות. אם אתה מחפש העתק בדמותך ובצלמך, רק בגרסא נשית, תגיד ואל תחרטט.

למה זה משנה אם בחורה יודעת מהי גלקסיה או מהו גודל היקום? זה מה שמשנה במערכת יחסים? בחייאת, אני בטוח שמלא אנשים איכותיים (בלי מרכאות) לא יודעים את זה. אם בחורה לא מתעניינת בפוליטיקה ויחסי חוץ, אבל מתעניינת בסריגת סוודרים לחתולים (סתם בשביל ההגזמה) זה אומר שהיא בחורה "איכותית"? סה"כ אומר שהיא מתעניינת בדברים אחרים.

גם שאר הדברים שרשמת (אבולוציה, מתמטיקה, כבידה וחרטא אחרת) זה שטויות ולא רלוונטי. מחר תפגוש מהנדסת והיא תגיד לחברות שלה שהיא לא רוצה להסתובב עם "איכותי" כמוך, בגלל שאתה לא יודע להסביר כשלים בחומרים אלסטיים.

נו באמת:roll: שים לב על מה אתה פוסל אנשים, שלא תמצא את עצמך נפסל מאותן הסיבות בדיוק.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בעיניי בחורה איכותית היא זו שלא מתנהגת כמו "בחורה" ולא רואה את עצמה ככזאת. אחת שלא לובשת טייץ ולא מגזימה עם האיפור כי על הז*ן שלה הדברים האלה. אחת שיודעת לתפעל רובה, מקדחה, טרקטור, אופנוע, ובעיקר לא חושבת שכל זה עושה אותה מיוחדת. סתם, חיה את החיים שלה וזה מה שעושה לה את זה.

תראו לי אחת כזאת בארץ שגם יכולה לדמיין את עצמה בחו"ל בלי להיות "ישראלית גאה", ואני מבסוט. רק מה, אולי תהיה לנו בעיה לדבר במהלך הדייט בגלל כל הרעש של החזירים המעופפים ברקע... :rolleyes:

ישראלית גאה זה רע? מתגעגעת לצעקות בשוק זה רע? מה בין זה ובין "איכות" של בחורה?

הסבר ממצה:

http://www.youtube.com/watch?v=SeWMtTDy8nI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

גם שאר הדברים שרשמת (אבולוציה, מתמטיקה, כבידה וחרטא אחרת) זה שטויות ולא רלוונטי. מחר תפגוש מהנדסת והיא תגיד לחברות שלה שהיא לא רוצה להסתובב עם "איכותי" כמוך, בגלל שאתה לא יודע להסביר כשלים בחומרים אלסטיים.

נו באמת:roll: שים לב על מה אתה פוסל אנשים, שלא תמצא את עצמך נפסל מאותן הסיבות בדיוק.

אני לא ביולוג ואני לא עוסק באף אחד מהתחומים שרשמתי פה.

לא דיברתי על תיאוריות סוציולוגיות.

מבחינתי זה ידע כללי.

אני לא רוצה שהיא תסביר לי את האבולוציה אבל אני רוצה שהיא תדע על מה אני מדבר. על המשפט "אני לא מאמינה במדע" אני מעיף מישהי תוך שניה.

אם מישהי תדבר איתי על כל נושא שהוא, לרוב יהיה לי מושג כלשהו (אפילו קלוש) על מה שהיא מדברת. למה? כי חשוב לי ללמוד ולספוג ידע.

ואני רוצה שהיא תוכל להראות לי את ישראל על המפה.

אפגניסטן? קוריאה? לא חשוב לי. ישראל? המדינה שבה את חיה? בטח שכן!

איך אני אמור לגדל ילדים כשבכיתה ב' הם יידעו יותר מאמא שלהם על העולם?

מה יקרה אם הם יצטרכו עזרה בשיעורי בית?

מפריעים לי אנשים בלי ידע כללי ובלי שום רצון להרחיב את האופקים שלהם.

עכשיו תגובות מאחרים:

מה המינימום ידע שאתם מצפים ממישהי?

פורסם

אז אתה אומר שאין סיכוי שתצוץ איזו בחורונת בסופר השכונתי שמאמינה בבורא עולם שגם הוא , אגב ,לא הצליח לעזור לה לפתור

משוואה פשוטה בשני נעלמים ותפתח לך את הצ'אקרה עם חיוך ומשפט שלאחריו נאלץ לגרד אותך עם שפכטל מאגף השימורים ?

המינימום ידע שאני מצפה ממנה ? שתדע את הדרך ללב שלי ושתזכור להדליק לי את הדוד שעה לפני שאני מגיע הבייתה .

Gn'f'R

פורסם

תהיה בריא. אתה יודע שאבולוציה זה לא מוכח ב100%, כן? זכותו של אדם להאמין בבריאה תבונית.

אתה יכול בעצמך לעזור לילדים.

אנשים שבאים עם רשימה סגורה הרמטית לדרישות שלהם מהצד השני בדרך כלל נשארים עם הז*ן ביד. קח את זה בחשבון.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
תהיה בריא. אתה יודע שאבולוציה זה לא מוכח ב100%, כן? זכותו של אדם להאמין בבריאה תבונית.

1) אתה טועה, זה הוכח ביותר מדי צורות בשביל להתווכח על זה אפילו.

2) אני לא מתעניין במישהי שחיה על אמונה.

אז אתה אומר שאין סיכוי שתצוץ איזו בחורונת בסופר השכונתי שמאמינה בבורא עולם שגם הוא , אגב ,לא הצליח לעזור לה לפתור

משוואה פשוטה בשני נעלמים ותפתח לך את הצ'אקרה עם חיוך ומשפט שלאחריו נאלץ לגרד אותך עם שפכטל מאגף השימורים ?

המינימום ידע שאני מצפה ממנה ? שתדע את הדרך ללב שלי ושתזכור להדליק לי את הדוד שעה לפני שאני מגיע הבייתה .

זאת אומרת שהיא סתומה כמו נעל וחושבת שזה בסדר?

לא בזוגיות שלי. כבר חייתי את זה פעמיים.

פורסם

יחסית למישהו שלא מעוניין במישהו מאמינה, אתה מאמין מאוד חזק בתאוריה שלך, שלא הוכחה ולא נעלים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זה כמו שיהודי חרדי לא יתחתן עם נוצריה, גם אתאיזם הפך לסוג של דת.

בתכלס, זכותו לסנן כמה שהוא רוצה. הוא צריך לחיות את שארית החיים שלו עם אותה בחורה, צריך לצמצם נזקים כמה שאפשר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

:roflmao: :roflmao:

קנה מפסק דוד עם שעון וכבר הגדלת בחצי את האופציות שלך :wink:

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
בעיניי בחורה איכותית היא זו שלא מתנהגת כמו "בחורה" ולא רואה את עצמה ככזאת. אחת שלא לובשת טייץ ולא מגזימה עם האיפור כי על הז*ן שלה הדברים האלה. אחת שיודעת לתפעל רובה, מקדחה, טרקטור, אופנוע, ובעיקר לא חושבת שכל זה עושה אותה מיוחדת. סתם, חיה את החיים שלה וזה מה שעושה לה את זה.

תראו לי אחת כזאת בארץ שגם יכולה לדמיין את עצמה בחו"ל בלי להיות "ישראלית גאה", ואני מבסוט. רק מה, אולי תהיה לנו בעיה לדבר במהלך הדייט בגלל כל הרעש של החזירים המעופפים ברקע... :rolleyes:

הסבר ממצה:

http://www.youtube.com/watch?v=SeWMtTDy8nI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לא אומרים דברים כאלה

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

^^^^ +100

זה באמת דבר מטומטם להגיד!!

וכן, אני לוקח את זה אישית כי אישתי לפעמים לובשת טייץ.

ותאמין לי שהרבה מאוד גברים היו מאוד מאושרים אם הייתה להם אישה כזו בחייהם!

אז אולי היא לא יודעת לתפעל טרקטור או אופנוע, אבל היא אחלה בחורה!

יצאת ד#@ל.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

עדכון:

קיבלתי תשובה של "תודה אבל אני כבר יוצאת עם מישהו".

התגובה שלי הייתה "בהצלחה :)"

עכשיו אני אתחיל לכתוב לאחרות. מסתבר שכמה מהמשתנים שהשתנו עם הזמן עושים את הבחורות ליותר פתוחות:

1) כתוב כבר שאני אקדמאי

2) אני כותב מה העיסוק שלי

3) אני עצמי בפרופיל

4) הגיל שלי מבוגר יותר. בחורות נמשכות יותר לגברים מבוגרים.

• תוכן חדש...