Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב...

היום ביצעתי החלפה של הגומיות של קרדני הציריות והפעמונים בעיקבות מצבם הרעוע. הקרדנים נוקו הייטב ומולא גריז גרפיט של טיובה אחת בכל כניסה לגיר .לאחר ההרכבה של הכל יצאתי לסיבוב ושמתי לב שנישמעות מעין יבבות של מייסבים. אני חושש שלא הספיקה טיובה אחת לכל קרדן ובגלל זה המייסבים שם מרעישים. או שיכול להיות שייקח קצת זמן עד שהקרדנים ייתמלאו בגריז שמילאתי והרעשים יחלפו? אודה לכם על דעתכם בעניין. הקרדן עליו אני מדבר הוא מהסוג הזה:

קרדן.jpg

פורסם

אתה יכול למלא עוד גריז.

אבל איפה המייסב העליון?

לפי התמונה הוא לא נמצא, אולי נפל בזמן ההרכבה.

אם זה המצב לא פלא שיש רעש.

קרדן.jpg

פורסם
אתה יכול למלא עוד גריז.

אבל איפה נמייסב העליון????????????

לפי התמונה ה וא לא נמצא, אולי נפל בזמן ההרכבה.

אם זה המצב לא פלא שיש רעש.

לא להילחץ חבר..

זו תמונה שלקחתי מהאינטרנט כדי שתבינו על איזה סוג קרדן אני מדבר. :-)

פורסם
אוקיי

זה היה חשוב להדגיש:-D

מצטער על הלחץ..

מה דעתך על כמות הגריז שמילאתי? היא מספיקה? זה גריז שבא בטיובה בכמות לא גדולה מידי אך נאמר לי שזה מספיק אחד לכל קרדן.

• תוכן חדש...