Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד SMAX 2012 בעיית מזגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כחודשיים קניתי את ה SMAX TREND חדשה. (2012)

אני שמעתי שיש לה בעיות במזגן אחרי שקניתי אותה.

התופעה שיש לי היא כזאת:

1.הקור שיוצא מהפתחים קר (מראה 6-7 מעלות ביציאה מהפתחים)

2.עוצמת האוויר נמוכה ,יש 7 דרגות ל FAN

ומרגישים את האוויר טוב רק מ דרגה 4 ומעלה.

FAN על 1-3 בקושי מרגישים.

בקיצור מאד מאוכזב (לא יודע אם הבעיה אצלי או ככה מגיע מהיצרן)

אני אשמח לשמוע חוות דעת מבעלי SMAX או בכלל.

פורסם

יש לי S MAX 2012 (טיטניום).

התאור שאתה מתאר לא ברור מספיק.

אני אנסה לכתוב זאת במילים שלי - הטמפרטורה בסדר, אבל צריך להפעיל את ה FAN חזק. האם הבנתי נכון?

אצלי המכונית למעלה משנה, כך שעברתי את הקיץ. אני מכיר את הדגם הקודם גם טוב.

אכן דרגות 1-3, מוציאות זרם אוויר חלש יחסית. אלו דרגות שבד"כ אנחנו משתמשים בערב חמים וכד'.

אני לא מבין מה הבעיה בשימוש בדרגות גבוהות יותר. למעט דרגה 7 שבה יש קצת רעש של ה FAN.

רוב הקיץ אנחנו ב 4-5. המכונית נעימה וקרירה ופעולת המזגן חרישית.

שים לב שמצב הסירקולציה מתאפס כל הדממה של המכונית. מאוד מומלץ בכדי לשפר אפקטיביות המזגן להשתמש במצב זה. זאת אומרת לאחר כל הנעה יש ללחוץ על הכפתור מחדש.

כמו כן, כאשר מקררים, אין צורך שפתחי האוויר של הרגליים ישתתפו בחגיגה. מה שמחייב דרגת FAN גבוהה בכדי להשיג אפקטיביות.

דבר נוסף שאני מציע לך - פסיכולוגית. היה גורם מסויים אשר ברשלנות או זדון הפיץ שמועה בקשר למזגן. ללא בסיס רלוונטי לך. יש אנשים אשר ברגע ששומעים שמועה שלמוצר ברשותם יש בעיה, הם מתחילים להרגיש שיש בעיה.

צא מזה. זה שטויות. בחנתי את סיפור המעשייה היטב. אגדה זדונית.

המקור לסיפור הוא הדגם הקודם אשר בשנת 2007 (או 2008 )הוחלט לשדרג את מערכת המיזוג בו, כי במקור היא הייתה חלשה. כאמור, המכונית שלך כבר נהנית ממזגן משודרג.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תודה על התגובה.

בדיוק לזה התכוונתי!

אני משווה את זה למזגנים אחרים ברכבים ,לדוגמא פורד פוקוס 2013 שברשותי לא עולה ב FAN מעבר לשלב 2-3 והמזגן "מקפיא".

אני אנסח את זה אחרת ,אין תחושה שהמזגן "מקפיא" לצורך העניין הוא יקרר אבל יעבוד יותר קשה ממזגנים ברכבים אחרים.

אפילו אישתי שמה לב לעניין הזה כאשר הפעילה את המזגן ב S-MAX לעומת הפוקוס.גם כמות האוויר שמגיע מפתחי המזגן בפוקוס יותר גדולה.שוב זאת ההרגשה שלי.

פורסם

אל תשכח שבמקס יש יותר פתחי אוורור.

עוד אחד בדש ועוד שניים בקורות לשורה השניה.

תהנה מהמכונית. אני בטוח.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...