Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לאחרונה אני מרגיש כאילו WAZE עושה לי דווקא ולוקח אותי רחוק יותר ממה שאני צריך.

למשל הייתי צריך להגיע מירושלים למכללת תל אביב יפו, אז פעם אחת עשיתי את זה דרך מחלף קיבוץ גלויות בפעם השניה הוא עשה את זה דרך לה גארדייה. ממש מוזר לי...

יש שם מקרים כאילו הוא לוקח אותי בדרכים יותר מסובכות ממה שצריך.

יש גם מקרים שהוא מודיע ממש שניה אחרי הפניה ואז זה כבר אבוד וצריך להמשיך הלאה.

באמת שאני לא מבין מה הבעיה שלהם לאחרונה.

אתם יכולים אולי להמליץ לי איך לכוון אותו בצורה אופטימלית בשביל לצאת שפוי בסוף הנסיעה?

Polo 2012

פורסם

Waze מתחשב בעומסי תנועה.

מספיק שאדם אחד במחלף קיבוץ גלויות ידווח על פקק - Waze אוטומטית ינסה להסיט אותך לדרך חליפית.

זה היתרון והחיסרון שלו.

כשאתה מפעיל ניווט יש לך את האפשרות לבחור מסלולים חליפיים שאתה מעדיף.

בגדול זה אומר לתוכנה שאתה מעדיף לנסוע בדרך שקבעת, אבל אם היא פקוקה אתה בכל מקרה תוסט לכביש חליפי.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אצלי זה גם כך, פשוט מהסיבה שאני הגדרתי אותו.

ברגע שיש עומס , או תאונה או כל דבר שמעכב את מהירות הנסיעה, הגדרתי לו לבחור את הדרך בה אסע מהר יותר - גם אם זה מרחקים גדולים יותר.

אם אתה מחפש את הדרך הקצרה יותר, הגדר זאת, אך קח בחשבון שזה עלול לקחת אותך דרך פקקים ושאר עומסים בדרך.

attachment.php?attachmentid=329169&stc=1&d=1363155018

Dsc_Nokia_E72_585.JPG

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

לגבי תזמון ההתראות לפני פנייה -

ה waze נותן התראה 1,000 ו-200 מטרים לפני הפנייה. זה מספיק זמן כדי לתכנן את הנסיעה מראש אבל אם מקלט ה GPS אצלך במכשיר מעאפן - הדיוק יהיה בעייתי וגם ההתראה עלולה להיות מאוחרת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ה waze נותן התראה 1,000 ו-200 מטרים לפני הפנייה. זה מספיק זמן כדי לתכנן את הנסיעה מראש אבל אם מקלט ה GPS אצלך במכשיר מעאפן - הדיוק יהיה בעייתי וגם ההתראה עלולה להיות מאוחרת.

צביקה תרשה לי לחלוק עליך . גם אני סובל מהקטע שהוויז לפני פניה משתהה או נזכר לאחר הפניה להגיד לפנות. לצורך העניין זה לא קורה לי עם igo. לצורך ההגינות אומר שזה לא קורה לעיתים קרובות בוויז ההתרעה המאוחרת.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

תלוי באיזה מכשיר , בגלקסי 2 למשל ,אני יודע שהוא מתריע 800 ולאחר מכן 400.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

בדיוק אתמול גוגל השיקה את שירותי הניווט שלה בארץ, דרך אפליקציית GOOGLE MAPS, שווה בדיקה.

(לא יכול לפרסם לינק, מונה הודעות פחות מ20)

פורסם

דווקא זו הגדולה של וייז, שהיא לא תכנת ניווט סטטית כמו האחרות, וכל פעם תיקח אותך בדרך האופטימלית מבחינת זמן נסיעה, ולאו דווקא לפי מרחק.

פורסם

אתמול נסעתי מהצ'ק-פוסט לקיריון והפעלתי את waze סתם לצורך התרגיל.

כל הדרך הוא דיווח לי על עומסי תנועה כבדים אשר כלל לא היו קיימים.

בנוסף, על אף שהוא דיווח על עומסי תנועה (שכאמור לא היו קיימים) הוא לא בחר במסלול חליפי ונסע כל הדרך על הכביש הראשי.

בסופו של דבר, הגעתי למקום היעד כ-5 דקות מאוחר יותר מאשר הדרך הרגילה שאני משתמש בה.

בקיצור, waze נחמד, אבל לא מדהים כמו שמנסים להציג אותו.

אגב, בשבוע שעבר באיטליה הוא הכניס אותי לפקק תנועה באיזור מילאנו של 15 ק"מ, ולא, הוא לא חישב מסלול מחדש.

מזל שהייתי עם מקומי אשר הכיר כמה עיקופים וכך הגעתי קצת לפני הטיסה.

פורסם

על כל הפיקשושים האלה תגידו תודה לאנשים נחמדים שטורחים לדווח על עומסים לא קיימים סתם ככה, בשביל הצחוקים.

כן, גם זה קורה.

פורסם

נסהתי עכשיר שניהם הכניסו לי סיבובים מיותרים. תוספות של 200 מ' (גוגל) ו-600 מ') וייז לדרך של כ-3 ק"מ, שאני מכיר היטב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
על כל הפיקשושים האלה תגידו תודה לאנשים נחמדים שטורחים לדווח על עומסים לא קיימים סתם ככה, בשביל הצחוקים.

כן, גם זה קורה.

זה בשביל הניקוד, לדעתי הם צריכים לבטל אותו ובכך להפסיק לתמרץ אנשים לפי דיווחים אלא לפי זמן הפעלת האפליקציה בלבד.

ישראלים לעולם לא יכבדו אחד את השני - כן, גם ב WAZE הם ינסו לדפוק אחד את השני (או את המערכת - או שניהם יחד).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
זה בשביל הניקוד, לדעתי הם צריכים לבטל אותו ובכך להפסיק לתמרץ אנשים לפי דיווחים אלא לפי זמן הפעלת האפליקציה בלבד.

ישראלים לעולם לא יכבדו אחד את השני - כן, גם ב WAZE הם ינסו לדפוק אחד את השני (או את המערכת - או שניהם יחד).

איציק

לא בטוח שזה בגלל הניקוד, לדעתי זה סתם כדי להציק למישהו אחר.

אגב אם זה בשביל הניקוד זה מאוד עצוב כי הניקוד לא נותן כלום (מקסימום כתר על הסמל)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אני הגעתי למסקנה שהווייז זה רק לכיוונון לכתובת מדויקת, אחרי שכבר הגעתי לאיזור. בניווט כללי הרבה יותר עדיף לסמוך על הזיכרון המסומם שלי..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...