Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מזכיר לי ששבוע שעבר הוייז הראה לי מסלול לא הגיוני, לראשונה מזה זמן רב אמרתי "אני אראה לו מה זה", נסעתי בדרך עדיפה לדעתי ונכנסתי לפקקים ורמזורים (שלכאורה נראו לי לא מעכבים מדי) ובסוף.... הגעתי אחרי הזמן המיועד אם הייתי מקשיב לו.

מאז אני לא מזלזל.:wink:

פורסם
זה בשביל הניקוד, לדעתי הם צריכים לבטל אותו ובכך להפסיק לתמרץ אנשים לפי דיווחים אלא לפי זמן הפעלת האפליקציה בלבד.

ישראלים לעולם לא יכבדו אחד את השני - כן, גם ב WAZE הם ינסו לדפוק אחד את השני (או את המערכת - או שניהם יחד).

איציק

גם אני חשבתי ככה עד שיום אחד נסעתי עם חבר ברכב, הוויז כמובן דלוק בשביל התראות על ניידות. כביש דימונה-באר שבע ב3 וחצי בלילה נוסעים כבר 20 קילומטר ואנחנו לבד על הכביש. פתאום הוא נשפך מצחוק כמעט נחנק לי שם, מה קרה? הוא דיווח על עומס תנועה כבד והצפה עם מהירות נסיעה ממוצעת של 10 קמ"ש בוויז.

אגב, אם כבר ניקוד. מה לעזאל הנקודות האלה תורמות לי?

פורסם

הנקודות נותנות אופציה לערוך את המפה... ככל שיש יותר יש יותר הרשאות לערוך.

בארץ המפה של וייז היא מאוד מאוד טובה, ולכן רוב האנשים לא מודעים לזה. אבל בחול יש אזורים שבהם המפה צריכה עוד עבודה, ושם הנקודות מאוד עוזרות.

http://www.waze.co.il/wiki/index.php?title=%D7%9E%D7%A4%D7%AA_%D7%94%D7%A2%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%94_-_%D7%A7%D7%A8%D7%98%D7%95%D7%A9

• תוכן חדש...