Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר חודשיים מחפש מעצב-על לבנות לי אתר מטורף, וזה מתעכב בעיקר כי לא מצאתי מתכנת.

בשבוע האחרון גיליתי חברה שנותנת לך שירות כזה שאתה יכול לבנות את האתר שלך במו ידייך גם אם אין לך שום ידע בנושא, אתה משלם רק על האיחסון - 10$ בחודש, וניתן לעשות כל מה שאתה רק מדמיין.

מאחר והציפיות שלי מהאתר שלי הן מאוד גבוהות ואני מתכוון לעשות אתר מודרני הן מבחינה עיצובית והן מבחינת התיכנות ניתן לומר שבדקתי את הפרטים לעומק והחברה הנ"ל תומכת ב 100% בכל מה שאני רוצה לעשות.

זה עובד כמו WIX, רק מאפשר לעשות הרבה מעבר למה שהם מציעים.

המתכנת שרציתי תכנן לקחת לי בסביבות 5000 ש"ח,

דרכם יעלה לי בסביבות ה 400 ש"ח לשנה, ואני יכול לעשות מה שבא לי ,איך שבא לי, ולהחליף מעצב מתי שבא לי.

http://webzai.com

ממליץ.

פורסם
איפה האתר שלך? תן כתובת שנראה בפועל.

האתר שלי יעלה רק אחרי פסח בעיקר בגלל עומס על המעצב.

אני צריך לעשות סשן צילומים + פגישה עם צייר ודברים כאלה לוקחים זמן.

מבטיח לעדכן ברגע שהכל יעלה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האתר שלהם דומה עד כדי זהה, אבל הEditor הרבה יותר פשוט.

מעבר לזה שלדעתי הוא נותן הרבה פחות פיצ'רים, במיוחד עם הAppStore החדש של Wix.

גילוי נאות - אני עובד ב Wix.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם
האתר שלהם דומה עד כדי זהה, אבל הEditor הרבה יותר פשוט.

מעבר לזה שלדעתי הוא נותן הרבה פחות פיצ'רים, במיוחד עם הAppStore החדש של Wix.

גילוי נאות - אני עובד ב Wix.

לא נכנסתי לזה כי זה תפקיד המעצב, אבל אני יודע בודאות שהוא נותן מה ש WIX נותנים ויותר

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני חייב לומר שעד כה אני ממש מרוצה מהקלות והנוחות של הממשק,

מקווה שאוכל להראות תוצאות אחרי פסח.

אגב, שמתי לב שאפשר פשוט להכנס ולבחון את הממשק שלהם, אני באופן אישי לא מתעסק בזה, אבל זה רלוונטי למי שכן רוצה לבנות לעצמו אתר ולחסוך כמה אלפי שקלים ולקבל את אותה תוצאה.

• תוכן חדש...