Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר מכירת הגולף והתלבטות לא קטנה בין לקחת ליסינג מעבודה או קניית רכב פרטי

הוחלט ללכת על רכב פרטי. הכיוון שלי למען האמת זה שתי רכבים אחד סיאט לאון 1.8 ידני,

והשני זה פיאט בראבו 1.4 רובוטית.

קראתי לא קצת על הבראבו כאן בפורום וגם בפורומים בחו"ל על הרכב הנ"ל, ועדיין יש לי ספק

בקשר לאמינות של גיר רובוטי. הבנתי שישנו חלק שאחראי על הפרדת הקלאץ' שהוא מאוד יקר

בפיאטים באיזור ה 7K לחדש, ואני לא מבין מדוע לא משפצים אותו בארץ אם כל הסיפור זה רק הפחמים.

וגם בעיית התחממות הקלאץ' באיזורים פקוקים של הארץ.

אבקש חוות דעת ממי שמכיר את התיבה הרובוטית הזאת האם היא אכן כל כך בעייתית ויש נתייה

להתחממות? והחלק שמפריד את הקלאץ' מתי הוא נוטה לשבוק חיים?

האם קיימות בראבו 09 גיר רגיל בארץ, או רק מ 2010 התחילו לשווק אותם?

ואיזה עוד אופציות יש באיזור 70K+- ידני/אוטומט ולפחות 4 דלתות 8) אבל לא יותר מ-5 :twisted: , אבל לא רכבים משעמים כמו I30 וטויוטות למיניהם.

פורסם

אתייחס רק לסוגיית ההתחממות:

הרכב היומיומי שלי הוא פיאט בראבו רובוטית, איתה העברתי כבר יותר מ-70K ק"מ. מעולם לא הגעתי איתה למצב שבו קיבלתי התראה על טמפ' מצמד גבוהה.

לפניה היו לי כמה פיאט 500, גם הן רובוטיות. הפעם היחידה שבה ההתראה הזאת הופיעה לי היתה כאשר נסעתי בפקק תנועה בשער הגיא, לכיוון ירושלים.

מעבר לכך, כל שאר שאלותיך כבר נידונו בפורום ברמה כזו או אחרת. נא בצע חיפוש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני בערך באותה מקום כמוך. ב70K אתה יכול לקנות סיאט לאון 2010 ידנית 1.2 TSI, שזה לדעתי אוטו מדהים. בקצת יותר מ70 אפשר כבר לקבל שנתון 2011. ביד 2 יש אחד בחיפה ב75 ועוד אחד ב78 בפתח תקווה באיזה מגרש. את זה מהמגרש קפצתי לראות והתרשמתי די לטובה. לא היה לי הרבה זמן אבל נראה שהוא במצב מצויין עם קילומטר נמוך. אני בטוח שיהיה אפשר להוריד אותו לאיזור ה75. הוא מנסה למכור אותו כבר די הרבה זמן.

לדעתי הלאון הוא אוטו הרבה יותר מעשי ויפה מהפיאט והביצועים אמורים להיות די דומים (נדמה לי שה1.2 הרבה יותר חסכוני). מה גם שיהיה הרבה הרבה יותר קל למכור אותו. וכמובן אמינות של ידני.

אם אין לך בעיה עם ידני אני הייתי הולך על הלאון בלי למצמץ. לצערי בת הזוג שלי לא מוכנה לשמוע על ידני אז אני מחפש כרגע משהו אחר. הפיאט קצת קטנה לי.

• תוכן חדש...