Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס נהיגה לנהג חדש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני נהג צעיר בן 17, עם רישיון מאז חודש יולי. בתקופה האחרונה הצטבר לי קצת ניסיון בנהיגה וקצת כסף בחשבון הבנק, וחשבתי שהגיע הזמן לעשות קורס נהיגה כלשהו.

רציתי להתייעץ אתכם האם כדאי לעשות קורס נהיגה בשלב מוקדם שכזה, או שכדאי להמתין עד שאצבור יותר ניסיון על הכביש. בנוסף, ראיתי שיש היצע גדול מאוד של חברות ושל קורסים, רציתי לדעת איזה סוג של קורס מומלץ לעשות בהתחשב בניסיון המועט שלי.

תודה :-D

פורסם

שבוע טוב ומבורך

עדיף לך לגשת לקורס כזה כמה שיותר מוקדם. עדיף שמהתחלה תסתגל להרגלי נהיגה נכונים, עוד לפני שהתחלת להתרגל להרגלים שגויים, או במידה וכן- הם עדיין חדשים לך ותוכל לשנות אותם במידת הצורך.

לא קל ללמד כלב זקן תרגילים חדשים, אבל כלב (סלח לי, כן? :wink:) צעיר- אפשר גם אפשר.

חפש ברשת קורסי נהיגה מתקדמת- ישנם 3-4 מקומות מובילים בתחום, לכל אחד מהם קורס ראשון התפור למידותיך הטובות.

הכותב עשה 4 קורסים באלטרנתיבי וממליץ עליהם בחום.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני ממליץ על קורס עם מדריך אישי, לאו דווקא דרך בתי הספר. קורס נהיגה הוא בגדר חובה לטעמי ויוכל לעזור לך כבר בשלב זה.

על מה אתה נוהג אם מותר לשאול?

פורסם

תודה לשניכם. בעקבות המלצתכם כנראה שאעשה קורס בשבוע הבא, השאלה היא איזה קורס ובאיזה מקום.

כרגע אני נוהג על לנסר משנת 2008.

באיזה מקום אוכל למצוא קורס עם מדריך אישי, ומה היתרון שלו על קורס רגיל?

פורסם

יתרון של מדריך אישי - בראש ובראשונה עלות. יותר תוכן בפחות כסף, מה שיאפשר לך להכיר את הרכב שלך באמת. אני פחות ממליץ לעשות קורס על מיאטה וכו', זה טוב בפן החוויתי אבל מדובר על רכבים שונים בהרבה משלך.

המצלות מניסיון אישי אוכל למסור לך בפרטי.

פורסם
יתרון של מדריך אישי - בראש ובראשונה עלות. יותר תוכן בפחות כסף, מה שיאפשר לך להכיר את הרכב שלך באמת. אני פחות ממליץ לעשות קורס על מיאטה וכו', זה טוב בפן החוויתי אבל מדובר על רכבים שונים בהרבה משלך.

המצלות מניסיון אישי אוכל למסור לך בפרטי.

יש לי שאלה אלייך..

אני גם נהג חדש :)

אז ככה רציתי לדעת מה מלמדים בקורס הזה?

והאם אני עושה את הקורס על הרכב שלי? או שיש אפשרות לשכור רכב מהחברה שמבצעת את הקורס?

פורסם

מתאימים את תוכן הקורס לדרישות וליכולות שלך.

החל מהבסיס שכולל תנוחת ישיבה, כיוון מראות, מבט, תרגול בלימות חירום, התחמקות ממכשולים, ירידה לשוליים וכו'. לאחר מכן אפשר לעבור לאלמנטים מתקדמים יותר ואין לזה סוף.

בתי הספר מציעים קורסים על רכבים שלהם. תריץ חיפוש בגוגל - "נהיגה מתקדמת", תמצא הרבה חומר. כמו שכבר המלצתי, לטעמי עדיף לעבור קורס על הרכב שלך.

פורסם
מתאימים את תוכן הקורס לדרישות וליכולות שלך.

החל מהבסיס שכולל תנוחת ישיבה, כיוון מראות, מבט, תרגול בלימות חירום, התחמקות ממכשולים, ירידה לשוליים וכו'. לאחר מכן אפשר לעבור לאלמנטים מתקדמים יותר ואין לזה סוף.

בתי הספר מציעים קורסים על רכבים שלהם. תריץ חיפוש בגוגל - "נהיגה מתקדמת", תמצא הרבה חומר. כמו שכבר המלצתי, לטעמי עדיף לעבור קורס על הרכב שלך.

אהה אוקי תודה.

וחשבתי שמדובר פה בקורס של דריפטים וכו'...

פורסם
יש קורסים של דריפט. כמובן שקורס כזה לא תוכל לבצע על הרכב שלך(הנעה קדמית). כמו שאמרתי, תברר איתם, מציעים גם קורסים מהסוג שאתה מדבר.

סבבה והגיל משנה?

פורסם

אני דווקא נוטה לא להסכים עם הנאמר שצריך ללכת כמה שיותר מוקדם.

אני חושב שאחרי שאתה כבר צובר קצת נסיון על הכביש, רק אז ללכת לקורס, כי אתה יודע לתקן את הטעויות שאתה מבצע ביום יום, כלומר אתה לא לומד, אלא משפר! ללמוד זה הרבה יותר קשה מלשפר משהו שאתה כבר יודע, ויהיה יותר קשה ליישם בכביש.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

• תוכן חדש...