Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים אנשים טובים,

אחרי חיפושים ממושכים מאוד, מצאתי לנצ'יה כמו שלי, אפילו באותו הצבע, מועמדת לפירוק.

ביום שישי אני הולך לפרק ממנה מספר חלקים עבור הלנצ'יה שלי, ומכיוון שיהיו לי רק שעה\שעתיים לקחת את כל החלקים שאני צריך וללכת, אני אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותו במדויק איך אני מפרק את הדלת הקדמית, והכנף הקדמית (צד נהג) בצורה הכי יעילה שאפשר, ואילו כלים אני צריך להביא איתי.

תודה מראש אנשים :)

עריכה: התכוונתי פירוק דלת אחורית, וכנף קדמי

פורסם

זה לא עוזר לגמרי רק להסתכל. בדיוק כמו מתי שאתה מפרק דיפון של דלת, ואתה לא יודע בדיוק את המיקום של הקליפסים, וככה אתה גומר כשחצי מהם שבורים. לא כל פירוק אפשר לנתח לפי איך שהחלק נראה מבחוץ, ובגלל זה העדפתי שמישהו שאולי היה לו נסיון עם פירוק ספציפי של אותו החלק, יוכל לעזור לי.

אני לא יודע באיזה טון נאמרה התגובה שלך (בכל זאת, אינטרנט), אבל די ציפיתי שהתגובה הראשונה תהיה בסגנון הזה, למרות שאיפה שהוא קיוויתי שלא.

• תוכן חדש...