Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל בעיקר: JiaYu G4.

מישהו שמע ? מכיר ? יודע ?

פלאפון סיני עם מפרט העומד בקו (ואפילו יותר) של גלאקסי 3, אך עם תג מחיר צפוי של 999 יואן !

מה הקאטץ'? האם יש קאטץ'? תהיה אפשרות בכלל לייבא אותו כשיצא ?

תשפכו קצת אור, זה יותר משתלם אפילו מהנקסוס 4 ! :roll:

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

זה המכשיר מבוסס miui?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

א. זה לא מותג כמו סמסונג והמחיר בהתאם.

ב. עברה שנה מאז הושק הגלקסי 3 ובסלולרי זה שווה ערך לנצח.

ג. אני מחזיק את ה-G3, טלפון מצויין.

שים לב ב-G4 ישנם שני דגמים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
נתחיל בעיקר: JiaYu G4.

מישהו שמע ? מכיר ? יודע ?

פלאפון סיני עם מפרט העומד בקו (ואפילו יותר) של גלאקסי 3, אך עם תג מחיר צפוי של 999 יואן !

מה הקאטץ'? האם יש קאטץ'? תהיה אפשרות בכלל לייבא אותו כשיצא ?

תשפכו קצת אור, זה יותר משתלם אפילו מהנקסוס 4 ! :roll:

לא עומד בקו אחד ובטח שלא טוב יותר...

המעבד הוא בארכיטקטורה שנועדה ל low power, והוא גם בתדר נמוך יותר. התוצאה היא מעבד הרבה מותר חלש.

מאיץ גרפי - sgx544 חדשני, אבל בעל ליבה בודדת. שוב, חלש יותר.

המסך ללא ספק פחות טוב, רובם פנלים של cmo. לא רעים אבל שנות אור מהמסכים הרציניים של סאמסונג או lg.

ה ram וממשק הזיכרון במכשירים האלו איטי לאין שעור, וככה גם האחסון.

על המצלמה אין מה לדבר....

אז לא, זה לא קרוב למכשירים ברמה של ה s3, אבל התמורה שלהם לכסף לא רעה בכלל

פורסם

אייל, אתה חושב שתהיה לו קליטה לא טובה?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

קליטה תלויה בתדרי המכשיר והרשת אליה הןא מחובר.

אני עובד עם מכשיר שאין לו תדר 850 ובתיאוריה לא היה אמור לעבוד בהוט מובייל. בחודשיים שיש לי אותו הייתה לי בעיה רק במעלית.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אל תתקרב לכל הג'אנק הסיני, פועל נחמד חודש-חודשיים ואז נדפק. עכשיו לך תמצא מישהו שיודע לתקן מכשירים כאלה.. בקיצור, זה זריקת כסף לפח.

פורסם

אתה צריך לעדכן את הדעות הקדומות שלך.

אני גולש בפורמים שמתעסקים הרבה במכשירים שבאים מהמזרח אין הרבה תלונות (יחסית לכמות המכשירים שנקנו) של אנשים שהמכשיר מת להם ככה סתם.

fiat x1/9

פורסם
זה המכשיר מבוסס miui?

אתה מדבר על חברה בשם xiaomi ששיווקה את MI-1 ואת MI-2

היום יש הרבה מאוד מכשירים סיניים שיכולים לספק את המשתמש הממוצע מעל ומעבר. זה כבר מזמן לא מסכי הרזיסטיב העלובים שפגשנו בזיופי האייפונים למיניהם.

נושא הקרינה באמת בגדר תעלומה, אבל מצד שני, ישנם מכשירים סינים שנמכרים בארץ (הוואי, ZTE) ברשתות מוכרות ומפורסם שם שהם עומדים בתקן לקרינה בלתי מיננת.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
אתה צריך לעדכן את הדעות הקדומות שלך.

אני גולש בפורמים שמתעסקים הרבה במכשירים שבאים מהמזרח אין הרבה תלונות (יחסית לכמות המכשירים שנקנו) של אנשים שהמכשיר מת להם ככה סתם.

פורומים לא מעניינים אותי, אני מדבר מניסיון אישי שלי ולא מדעות קדומות, לפני ה-S3 המקורי היה לי מכשיר סיני זהה ל-S3 ששבק חיים לאחר חודש וחצי.

על איכות צריך לשלם, את השיעור לחיים שלי כבר למדתי ומי שרוצה לזרוק גם הוא את כספו לפח - מוזמן.

אני מציע למי שרוצה מכשיר טוב במחיר טוב, שיבדוק ביד2.. עדיף על סיני חדש.

פורסם

אתה משליך ממקרה בודד לכלל המוצרים?

fiat x1/9

• תוכן חדש...