Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שאיכות הבניה שלהם לא מרשימה בלשון המעטה, המכשירים הסינים האלו לא נוטים למות יותר מכל מכשיר אחר. מת לך מכשיר? סתם מזל נאחס.

בנוגע לקרינה וכו'- רובם לא עומדים בתקנים. ZTE ו Huawei אלו חברות ענק מסודרות, עם תקינה אירופאית לכל דבר ועניין.

Yuandao, Jiayu, Newman וכל הדברים הקקיוניים האלו אלו מפעלים במקומות נידחים בשנזן. שווה את הכסף? כנראה שכן. האם הייתי ממליץ לקנות? כלל וכלל לא...

פורסם

בנוגע לקרינה וכו'- רובם לא עומדים בתקנים. ZTE ו Huawei אלו חברות ענק מסודרות, עם תקינה אירופאית לכל דבר ועניין.

Yuandao, Jiayu, Newman וכל הדברים הקקיוניים האלו אלו מפעלים במקומות נידחים בשנזן. שווה את הכסף? כנראה שכן. האם הייתי ממליץ לקנות? כלל וכלל לא...

מהיכן המידע?

ומדוע בעיקר אתה לא ממליץ לקנות?

ושאלת השאלות - מדבר מניסיון אישי או משמועות?

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
וגם אם נתעלם מה(אין) ביצועים, מישהו חשב על הקרינה?

הביצועים שלו יגרמו לך לרסק אותו על קיר הרבה לפני שהקרינה תשפיע.

לגבי הסינים -

א) לגבי מכשירים מהמזרח - גם סמסונג/מוטורולה/htc/אפל מגיע מהמזרח. לא אומר כלום היום.

ב) מה שכן, יצרן סיני גם מאוד רוצה להרוויח, לכן המחירים הזולים האלה שאתה רואה באים על חשבון איכות העבודה והחומרים, ואם תראה מוצר סיני זהה באיכותו למוצר מותג, תראה שהמחיר לא יהיה שונה בהרבה.

ג) איכות המוצרים הסיניים הזולים מאוד לא אחידה - יכול להגיע DOA מהקופסה, יכול להתפגר תוך שבוע-חודש, ויכול לעבוד שנים עד שיימאס לך ממנו. כך שאם בכל זאת החלטת לנסות את מזלך עם הno name הסיני, ראה הוזהרת.

כנ"ל הביצועים - טאבלט סיני יכול להשאיר אבק לסמסונגים, ויכול ויכול להישרף בעודו מנסה לצייר את מסך הנעילה, וזה עם מכשירים שירדו מאותו פס ייצור.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פשוט עד כאב:

אין מוצרים זולים שמכילים גם מסך טוב וגם מצלמה סבירה.

שני החלקים הקריטיים האלה תמיד מפילים את הטלפונים

והטבלטים הזולים. סינים או קוריאנים, לא משנה.

מקריאה בפורום אפשר לחשוב שזאת מדינה של אנשים שחיים בסרט -

קודם טבלט בעשר דולר ועכשיו טלפון שווה ערך ל-s3...

נו באמת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

חבר עבר מאייפון 4 להאוואי הונור 2.

הוא מרוצה בצורה שאי אפשר לתאר.

אני לא חושב שחווית שימוש טובה שייכת רק למותגים.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
מהיכן המידע?

ומדוע בעיקר אתה לא ממליץ לקנות?

ושאלת השאלות - מדבר מניסיון אישי או משמועות?

המידע לגבי? המכשירים הסיניים חסרי השם (yuandao/jiayu וכו') או Huawei/ZTE?

בנוגע ל 2 החברות הגדולות, מדובר בחברות שכל אחת מחזיקה בנתח שוק עולמי גדול משל LG או סוני מובייל.

המכשירים שלהן משווקים באנגליה וארה"ב תחת מותגים של הרשתות הסלולריות (ה ZTE BLADE נקראים באנגליה למשל Orange san francisco) וגם תחת השם העצמאי.

גם היה לי מכשיר אחד של כל חברה. ה ZTE עוד פה במגירה איפושהו, מכשיר חמוד, מסך מפתיע לטובה.

בנוגע לשאר המכשירים הסיניים המוזרים- עברו פה לא מעט, מ Newman למיניהם ועד כאלו חסרי שם לחלוטין.

איכות החומרים דרעק, כצפוי, המסכים נעים בין בינוני מינוס לבינוני פלוס, יספק 90% מהמשתמשים בשוק הישראלי (למעט צפיה בשמש, חלשים בזה מאוד), והתוכנה לרוב מכילה הרבה יותר באגים ממכשירים ממותגים גדולים, פה ההבדל העיקרי. חווית השימוש נחותה משמעותית בגלל זה.

אז מה שמתקבל זה מכשיר עם חומרה די טובה, מצוינת אפילו ביחס למחיר, אבל איכות בניה נמוכה וחווית שימוש לא משהו.

פורסם

נקסוס זה מקרה חריג כי גוגל עצמה הוציאה את המכשיר רק בשביל נתח שוק. בלי שום כוונת רווח(או רווח ממש מינימלי) מהמכשיר עצמו.

לראיה LG מוכרת את אותו מכשיר ב-200-250 דולר יותר, מחוץ לחנות של גוגל.

פורסם
בגלל מה שרשמת אני מוותר על נקסוס 4 כי הוא זול.

אני מדבר על מכשירים סיניים מחברות שקר כלשהו, חברות נחותות עם איכות בניה מצחיקה, אמינות ירודה, וביצועים חלשים.

לא על חברות סיניות גדולות ומוכרות כמו ZTE/Huawei, נקסוסים מסובסדים, או חברות גדולות שיש להם מפעל בסין.

ובקשר לנקסוס 4, אם אתה קונה אותו במחיר המסובסד, הוא מכשיר שנותן תמורה טובה למחיר. אבל במחיר שהוא נמכר כאן בישראל, לא תודה.

• תוכן חדש...