Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ס...

קיבלתי היום הצעות עבור כמה רכבים והייתי רוצה לקבל חוות דעת על ההצעות ביחס לסוג הרכב מה שעבר והאם המחיר הוא טוב.

אלדן - פורד פיאסטה 2010, מנוע 1400 5 דלתות, 58 אלף קילומטר. (עלה לכביש בנובמבר 2010).

הרכב היה ליסינג פרטי.

הרכב יפהפה בצבע אדום, מבפנים ממש מעולה + נסעתי עליו וממש נוח.

ההצעה שלהם היא 60,000 ש"ח + טיפול 60 אלף שזה אמור לעלות באיזור ה 1500 ש"ח.

אחריות ייצרן עד נובמבר 2013 + האחריות הרגילה של אלדן לשנתיים על מנוע וגיר.

AVIS - ניסאן מיקרה 2009 צבע קפה מטאלי מהשכרה.

עברה 82,000 ק"מ טסט עד נובמבר.

אחריות של אביס שלוש שנים על מנוע וגיר.

מחיר - 50,500 אחרי קווץ'.

עוד הצעה מסוכנות פרטית שזו הסיאט איביזה 2010 אוט' מנוע 1600 צבע לבן עם 50,000 ק"מ.

מחיר - 58,000 עם אפשרות לעוד קווץ' קטן.

כל הרכבים אחרי בדיקת קומפיוטסט כשאת הליקויים תיקנו.

הפורד והאיביזה אלו הרכבים עם הכי מעט ליקויים בבדיקה.

תודה מראש לעוזרים!

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

על פניו, רק לפי התיאורים שלך, נראה כי הפיאסטה של אלדן היא האופציה הטובה ביותר.

אבל זה באופן שטחי בלבד, כי חסרים עוד פרטים:

א- מה התקציב שלך?

ב- מה זה "הכי מעט ליקויים", מה היו הליקויים? (אל תשכח שמכוני הבדיקה מתייחסים שונה לרכב בהתאם להיסטוריה שלו, כלומר רכב עם קילומטראז גבוה מהשכרה יקבל יחס קפדני יותר).

ג- האם אתה לקחת את הרכב לבדיקה או שהסוכנות לקחה? קח בערבון מוגבל תוצאות בדיקה שמראים לך בסוכנות.

ד- הערה - אל תסתנוור מהחיצוניות של הרכב כשאתה מגיע למגרש/סוכנות. הם עושים השבחה לרכבים כל שכולם נראים נוצצים.

פורסם

אני חושב שהמחירים טיפה גבוהים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

עם כל הכבוד למיקרה עם 82000 ק"מ של השכרה, אני לא חושב ששווה לשלם עליה 50 אלף שקל, אפילו סכום שקרוב לכך, ולא משנה מה המחירון שלה.

ממליץ למחוק מהרשימה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

תנהג על האיביזה ועל הפיאסטה ותחליט מה בשבילך ומה לא.

אני אישית לא התחברתי לאיביזה

(חוץ מאשר למראה).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
על פניו, רק לפי התיאורים שלך, נראה כי הפיאסטה של אלדן היא האופציה הטובה ביותר.

אבל זה באופן שטחי בלבד, כי חסרים עוד פרטים:

א- מה התקציב שלך?

ב- מה זה "הכי מעט ליקויים", מה היו הליקויים? (אל תשכח שמכוני הבדיקה מתייחסים שונה לרכב בהתאם להיסטוריה שלו, כלומר רכב עם קילומטראז גבוה מהשכרה יקבל יחס קפדני יותר).

ג- האם אתה לקחת את הרכב לבדיקה או שהסוכנות לקחה? קח בערבון מוגבל תוצאות בדיקה שמראים לך בסוכנות.

ד- הערה - אל תסתנוור מהחיצוניות של הרכב כשאתה מגיע למגרש/סוכנות. הם עושים השבחה לרכבים כל שכולם נראים נוצצים.

רק ליקויים חיצוניים היה רשום על הדף של קומפיוטסט - שריטות פה ושם. ופירוק גלגלים לבדיקה זה רושמים לכל רכב.

פתחתי את המכסה מנוע ונראה מעולה. על כל פנים כל רכב שאני ארכוש ולא משנה מה יהיה מחירו יעבור בדיקה במכון אין ספק בכלל.

בכל מקרה אני מחכה למציאה יותר טובה...מחר נבקר בעוד מקומות.

פורסם

מבין 3 האופציות הפיאסטה מרגישה האיכותית מבין ה3,היא מעט עצלה עקב מנוע 1400 ותיבה אוטו' עתיקה.

האחות החורגת מאזדה 2 תרגיש הרבה יותר חזקה וזריזה(1500 סמ''ק ,זללנית קטנה) אך פחות נוחה ואיכותית כמו הפיאסטה.

אולי כדאי לבחון גם יונדאי I20 שמגיעה מאוד מאובזרת גם בדגמי הבסיס.

• תוכן חדש...