Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, קיבלתי שלילה מנהלתית משוטר שישב בניידת סמויה עקב נהיגה במהירות מעל המותר (לטענת השוטר - כביש של 90 קמ"ש נסעתי על 145 - 140 לאחר הפחתה).

הרשיון נלקח ממני ועלי להתייצב מחר לשימוע ובעוד 8 חודשים יש לי משפט בבית דין לענייני תעבורה.

חשוב לציין שיש לי רשיון כ-8 שנים וזו הפעם ראשונה שאני נעצר ומואשם בגין עבירה כל שהיא (השוטר טען שזה ייזקף לזכותי).

הוא מסר לי רשיון זמני ל-24 שעות עד למועד השימוע.

כמו כן מותקנת לי מצלמת DVR ברכב (ללא GPS) במידה וזה יכול לעזור.

כמה עובדות :

השוטר היה לבד

ירה בעזרת ממל"ז "אולטרה לייט"

המרחק שהוא טען שהוא "לזר" עלי הוא כ-283 מ'

נעצרתי על ידי השוטר לאחר קטע כביש מעוקל באופן משמעותי.

עם יד הלב אני חייב לציין שזו פעם ראשונה שנסעתי על הכביש הזה והרחקתי עם הרכב שלי (רכב שבבעלותי פחות משנה) מאיזור המגורים שלי ולא הרגשתי את המהירות (אם אכן זו היתה המהירות). כשהשוטר הורה לי לעצור הייתי בהלם כי חשבתי שאני נוסע במהירות סטנדרטית.

אני מעוניין לדעת איך לקבל את הסיטואציה ואיך להתמודד איתה - מחר בשימוע, ובהמשך במשפט.

אני מבין שכל דבר שאני אגיד או אמרתי עשוי לשמש כנגדי במהלך כל התהליך ולכן נזהרתי בלשוני (והאמת שפשוט נכנסתי לשוק והמילים נעתקו מפי).

האם יש צורך בעורך דין במצב הזה ?

מה הסיכויים ובאיזה אופן אוכל לצאת מכל הסיטואציה הזאת עם "נזק" מינימלי ?

תודה רבה לעוזרים.

שבת שלום.

פורסם

במידה ואכן צריך עורך דין,

אשמח אם תמליצו לי על מישהו, וכמובן שאני לא שוחה בכסף אז זה חייב להלקח בחשבון.

פורסם

בקשר לכסף כאשר התייעצתי אים עורך דין לגבי גירושים והסברתי לו שאין לי תקציב גבוה הדבר הראשון שאמר לי לא מעניין אותי תמכור את הרכב בסופו של יום לא התגרשתי הרכב בחניה והאישה עדין מציקה סוג של פשרה בהצלחה:?::?:

אלפיסט

פורסם

תחילה זה שיש לך 8 שנים רישיון נקי לחלוטין יעבוד לזכותך אצל הקצין, ואולי אפילו ישאיר אצלך את הרישיון. כעקרון זה מתחלק בין מה כואב לך יותר, כסף, נקודות או רישיון? עו"ד טוב אולי יוציא אותך בלי שלילה ועם נזק מינימלי בניקוד, אבל הוא יעלה הרבה כסף. ללא עו"ד אתה תעמוד מול שופט לבד, ואני מניח שגם הוא יתחשב בעבר שלך, למרות שאי אפשר לדעת על איזה צד הוא יקום באותו יום.

בכל מקרה, כדאי ולנסות להגיע לעסקת טיעון עם התביעה. תעלה בפניהם את הטיעון, ותחרטט שקר כלשהוא למה הרישיון חשוב לך, ושלום על ישראל.

שנית, אני במקרה שלך הייתי מסביר לשופט (ללא עו"ד) שזו טעות שנעשתה בתום, ושיש לך עבר נקי של 8 שנים ללא שום דו"ח. אתה מודע לטעות שעשית, ולא תעשה אותה שוב, וכאמור אתה מבקש שיתחשב בך בנושא השלילה.

זו דעתי הצנועה, המתן למבינים ממני.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שנית, אני במקרה שלך הייתי מסביר לשופט (ללא עו"ד) שזו טעות שנעשתה בתום, ושיש לך עבר נקי של 8 שנים ללא שום דו"ח. אתה מודע לטעות שעשית, ולא תעשה אותה שוב, וכאמור אתה מבקש שיתחשב בך בנושא השלילה.

זו דעתי הצנועה, המתן למבינים ממני.

+1

עסקת טיעון.

ככה הוא מפחית את העומס על בתי המשפט ואולי אף יתחשבו בו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש פה שתי נקודות שלא ניתן לדעתי "לנגן על שתיהן" .

1. האם אתה מודה במהירות (כל הסיפור על כביש עקלקל זה שיטה לא להודות בעובדות)

2. האם אתה חולק על העובדות \ חושב שהשוטר טעה \ לא נסעת בכזאת מהירות ?

אני לא עורך דין , אבל לדעתי אם אתה מחליט לגשת לסיפור הזה בעצמך וללא עורך דין אתה חייב לבחור בטאקטיקה אחת

אם אתה מודה במהירות ומסתמך על העבר הנקי שלך לעסקת טיעון או הסדר זה אפשרי

או שאתה לא מודה ולא חושב שעברת את העבירה ואז אתה צריך לחזור למקום ואסוף ראיות ולבנות תיק הגנה

אגב זאת דעתי גם בנושא השימוע , אתה לא יכול לבוא ולטעון שיש לך עבר נקי וכו וגם לא להודות

התנאי לקבלת אזהרה זה הודאה באשמה.

אותי עצר קצין תנועה בכביש 6 לפני 7 שנים על מהירות מאד מאד מאד גבוהה (160 קמ"ש)

ופשוט הודתי מייד באשמה ולא ניסיתי להתפתל איתו וכו , הוא נתן לי דוח אזהרה בלי שלילה ובלי נקודות .

ואני מסכים עם החברים שכתבו לך , או שיכאב לך בכיס (עורך דין) או שיכאב לך ברישיון (עסקת טיעון או ניסיון להתעסק עם זה לבד)

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

אני עם מפיסטו, לדעתי אין לך דרך להוכיח שהדו"ח הזה לא חוקי, ולכן פשוט תודה ותאמר שבאמת לא שמת לב, אולי כי זה פעם ראשונה בכביש, אולי כי היית מעט לא מרוכז. בנוסף, אתה נוהג 8 שנים ללא עבירות, ואתה זקוק לרישיון בכדי להסיע את הגור דרקון שלך לוטרינר, ולכן אתה מבקש שיתחשבו בך, בעיקר בנושא השלילה. כמובן גם שזה לא יחזור על עצמו, ומעתה תקפיד הרבה יותר על המהירות שלך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

ה"טענה" הראשונה שלי כלפי השוטר אכן היתה "לא שמתי לב".

כמו כן קיבלתי את הרשיון שלי חזרה. לפחות עד המשפט.

הסברתי שאני צריך את הרשיון לצרכי עבודה (וזה לא רחוק בכלל מהמציאות).

לאחר מספר התייעצויות החלטתי להשתמש בשירותיו של עו"ד

וזאת לא כדי להתחמק אלא כדי למזער נזקים (שלילה/נקודות).

עצות ודעות נוספות יתקבלו בברכה.

פורסם

כמו שאמרתי, לדעתי בנסיבות שציינת הרישיון שלך לא היה נפגע במשפט. כמובן שאם אתה מאוד חושש, ולא אכפת לך לשלם לעו"ד, סביר להניח שבהדרכתו תמזער נזקים יותר, מאשר לבד (חוץ מכסף כמובן, פה אתה תפסיד הרבה יותר מאשר בקנס).

פורסם

לא חושב שעו"ד יעזור לך עם הנקודות, אתה תקבל 10 נקודות בכל מקרה לדעתי.

אתה נחשב יחסית מקרה ממש קל בגלל העבר הנקי שלך.

מניסיון שלי עם מהירות 149 לאחר הפחתה (+ עבר על מהירות ברירת קנס) יצאתי רק עם נקודות+קנס +על תנאי ללא עו"ד.

לשיקולך

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
שלום, קיבלתי שלילה מנהלתית משוטר שישב בניידת סמויה עקב נהיגה במהירות מעל המותר (לטענת השוטר - כביש של 90 קמ"ש נסעתי על 145 - 140 לאחר הפחתה).

הרשיון נלקח ממני ועלי להתייצב מחר לשימוע ובעוד 8 חודשים יש לי משפט בבית דין לענייני תעבורה.

חשוב לציין שיש לי רשיון כ-8 שנים וזו הפעם ראשונה שאני נעצר ומואשם בגין עבירה כל שהיא (השוטר טען שזה ייזקף לזכותי).

הוא מסר לי רשיון זמני ל-24 שעות עד למועד השימוע.

כמו כן מותקנת לי מצלמת DVR ברכב (ללא GPS) במידה וזה יכול לעזור.

כמה עובדות :

השוטר היה לבד

ירה בעזרת ממל"ז "אולטרה לייט"

המרחק שהוא טען שהוא "לזר" עלי הוא כ-283 מ'

נעצרתי על ידי השוטר לאחר קטע כביש מעוקל באופן משמעותי.

עם יד הלב אני חייב לציין שזו פעם ראשונה שנסעתי על הכביש הזה והרחקתי עם הרכב שלי (רכב שבבעלותי פחות משנה) מאיזור המגורים שלי ולא הרגשתי את המהירות (אם אכן זו היתה המהירות). כשהשוטר הורה לי לעצור הייתי בהלם כי חשבתי שאני נוסע במהירות סטנדרטית.

אני מעוניין לדעת איך לקבל את הסיטואציה ואיך להתמודד איתה - מחר בשימוע, ובהמשך במשפט.

אני מבין שכל דבר שאני אגיד או אמרתי עשוי לשמש כנגדי במהלך כל התהליך ולכן נזהרתי בלשוני (והאמת שפשוט נכנסתי לשוק והמילים נעתקו מפי).

האם יש צורך בעורך דין במצב הזה ?

מה הסיכויים ובאיזה אופן אוכל לצאת מכל הסיטואציה הזאת עם "נזק" מינימלי ?

תודה רבה לעוזרים.

שבת שלום.

במצב בו רוב המכוניות לא נוסעות במהירות הזו, צפוי שתרגיש שאתה מתקדם קצת יותר מהר. אני לא יודע איזה רכב יש לך, אבל רוב האנשים שאני מכיר שנתפסו במהירויות כאלה נסעו על רכב משפחתי רגיל. אני ברכב משפחתי רגיל וגם ברכב קצת יותר טוב מרגיש שאני קצת מהיר מדי, ואם יש לי ספק, אפשר להעיף מבט חטוף לשעון. אתה חייב לשים לב לזה, אם לא בשביל הבטיחות (שיש מי שחולק על הקשר בינה לבין מהירות), אז בשביל הימנעות מסיטואציות כאלה.

לענייננו, למצלמת DVR אין שום רלוונטיות. יש כללים שנקבעו בחוק ובפסיקה להוכחת מהירות או הפרכתה, ומצלמה לא אחת מהן. הותק שלך על הכביש יכול בהחלט לעזור. טווח המדידה גבולי (מותר עד 300 מטר)

עורך דין תמיד עדיף מאשר לבד. אם הקצין מחליט לפסול אותך, תוכל להגיש לבית המשפט בקשה לביטול פסילה מנהלית. ככל שתעשה כן, תוכל להיפגש עם התובע ולסגור הסדר טיעון על כל התיק. הימור גס מאוד: קנס ופסילה על תנאי. אם עורך דין יוכל למצוא כשלים טובים בדוח, אז אפשר לסגור גם עסקה טובה יותר.

• תוכן חדש...